Susicka bielizne - pouzivate ?
Ahojte. Pouzivate niekto susicku bielizne ? Ake mate skusenosti ? Hlavne by ma zaujimala jedna vec: vsimol som si, ze na 95% triciek, svetrov, atd. mam symbol, ktory znamena "nesusit v bubnovej susicke". Znici sa susenim v susicke nejak take oblecenie ? Vela ludi v okoli si pochvaluje susicku, ze tam davaju vsetko .. a nechce sa mi verit, ze by mali len take oblecenie, ktore sa moze susit v susicke.
Re: Susicka bielizne - pouzivate ?
Treba si uvedomiť že aj pranie doslova ničí oblečenie. Ďalšia vec, čudoval by si sa koľko kuchynského riadu "nemôže" ísť do umývačky a aj tak tam dávame takmer všetko.
Sušičku nemám, ale zopár známych áno a pochvaľujú si, a tiež nemám pocit že by to prádlo nejako selektovali.
Sušičku nemám, ale zopár známych áno a pochvaľujú si, a tiež nemám pocit že by to prádlo nejako selektovali.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pouzivame denne. Uz neviem bez susicky zit 
Taktiež, najlepšie investované peniaze. Žiadny sušič prádla, vždy krásne všetko suché a voňavé a hlavne zistíš koľko špiny a prachu ti ešte zostane po praní na oblečení.
A riesite nejak to, ze nie vsetko oblecenie je podla stitku na obleceni vhodne do susicky ?
Máte osobitné sušičky, či práčku so sušičkou?
osobitne, tiež do nej hádžem všetko
najlepšie sú froté uteráky, to je tak mäkkučké ako keby som kupoval stále nový a používal prvý krát
najlepšie sú froté uteráky, to je tak mäkkučké ako keby som kupoval stále nový a používal prvý krát
-
hojko
Site Admin
Filip87: Ostava ti prach na obleceni??? Skor si myslim, ze to co susicka zachyti na filter, tak to su vlakna z oblecenia.
Sú to aj vlákna a všelijaký bordel.
-
hojko
Site Admin
A ten bordel sa kde berie??? Pretoze si myslim, ze bordel ako napriklad ciastocky prachu su pri prani odplavene vodou. A to co ti zachyti susicka pri suseni, tak su kusky vlakien z oblecenia a mozno zlomok pelu ci prachu, ktory sa medzitym po vytiahnuti moze usadit z okoliteho vzduchu na pradlo.
Samozrejme ze sú to skoro len uvolnene vlákna z látky. Stačí skúsiť vyprasit čerstvo ususene veci zo susica. Pri dobrom svetle samozrejme
Nepouzivame, pokial clovek zmyka aspon na 1400otackach tak je pradlo skoro ako suche. Naviac komu by sa chcelo susicku stale cistit od zmolkov.Ale uznavam ze vo vacsich rodinach s malymi detmi to ma svoj vyznam.
je skoro suche, to ano, a v lete to dokonca mozes po hodine od prania uz aj nosit
ale susicka je aj o niecom inom, prakticky vobec nezehlis, to oblecenie je hebkejsie, lepsie sa nosi aj vyzera, o uterakoch som pisal vyssie
ale susicka je aj o niecom inom, prakticky vobec nezehlis, to oblecenie je hebkejsie, lepsie sa nosi aj vyzera, o uterakoch som pisal vyssie
vybrat filter so zmolkami je zalezitost tak 5 sekund, vacsinou sa z nich vyformuje taky maly vankus ktory drzi pokopegogo956 napísal:Nepouzivame, pokial clovek zmyka aspon na 1400otackach tak je pradlo skoro ako suche. Naviac komu by sa chcelo susicku stale cistit od zmolkov.Ale uznavam ze vo vacsich rodinach s malymi detmi to ma svoj vyznam.
-
starysomar
Hardcore addict
Aj klasicky usušené "prášia".
Mali sme dávno pračku so sušičkou - bola to výborná vec. No raz si moja postavila hlavu, že je obitá farba (deti, chodítka) - dodnes ľutujem, že som súhlasil s jej vyhodením... Dnes sú ceny inde (aj životnosť)
Mali sme dávno pračku so sušičkou - bola to výborná vec. No raz si moja postavila hlavu, že je obitá farba (deti, chodítka) - dodnes ľutujem, že som súhlasil s jej vyhodením... Dnes sú ceny inde (aj životnosť)
Nova pracka kvoli obitej farbe je iny luxus 
ale inde sú aj technológie 
CheZteR
pouzivame parny cyklus a vtedy sa potreba zehlenia znizuje na minimum /zavisi od typu textilie/
pouzivame parny cyklus a vtedy sa potreba zehlenia znizuje na minimum /zavisi od typu textilie/
-
starysomar
Hardcore addict
"kvoli obitej farbe je iny luxus" - vysvetli to ženskej 
Beztak ti tam žena schválne narážala vysavačom, lebo chcela novú.