G urcite nie je SUV, a ani nikdy nebolo...
SUV tema (auta na lyzovacku)
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: SUV tema (auta na lyzovacku)
no u mna teda na celej ciare vyhrava dlha Y60 
-
Scorpion90
King
Ak mam dobre informacie, tak G-cko bolo povodne vyvijane (a pouzivane) pre armadu, ale v dnesnej dobe by sa uz hadam mohlo na zaklade vacsinoveho vyuzitia zaradit do triedy SUVRATZINGER666 napísal:no u mna teda na celej ciare vyhrava dlha Y60
-
RATZINGER666
Darca
v hentom "novom" som este nesedel, ale tie stare boli jednoznacne ciste offroady... neverim, ze by sa to az tak zmenilo 
-
Stoporko
VIP
Pred cca 10 rokmi som sa viezol v Gčkovom medveďovi a v teréne to fakt nemalo chybu - predbiehali sme nejaký offroad na poľnej ceste krížom po svahu a držal ako židovská viera. 
G ma system pohonu od zaciatku rovnaky, tuhe napravy, tri diferencialy, tri uzavierky, redukovany prevod, to je offroad, ziadne SUV taketo nieco nema, lenze zo suroveho pracanta sa stalo luxusne auto pre pasakov, ale stale sa da kupit pracovna professional vybava
Mňa vcelku zaujala Acura MDX 
nepoznám ale moc tieto autá ... a 100 testov ..a 100 možných výsledkov
Takže neviem čo to bol "reklamný" test
alebo skutočne sú tieto autá tak dobré
nepoznám ale moc tieto autá ... a 100 testov ..a 100 možných výsledkov
alebo skutočne sú tieto autá tak dobré
-
KaptMichal
King
Ratzinger - Som sice zaryty fanusik Gelende wagenu, ale myslim, ze obycajne Gcko niekto moze povazovat aj za SUV. Je to sice offroad ale ludia si to ako SUV kupuju. Aj tak tam nikdy nenaparia poriadne gumy a aj tak v 90% pripadoch ak nie viac, su majitelia zesrati s tym ist do poriadneho, alebo vobec nejakeho, terenu.
Kazdy mačo si kupi velke auto, ale len na frajerinu. Kolko Gciek beha po mestach a teren chutiatka ani nevideli? Neber to ako utok, len, ze mozno preto niekto ani nevie, ze Gcko je srdcom aj dusou pravy off
Kazdy mačo si kupi velke auto, ale len na frajerinu. Kolko Gciek beha po mestach a teren chutiatka ani nevideli? Neber to ako utok, len, ze mozno preto niekto ani nevie, ze Gcko je srdcom aj dusou pravy off
-
RATZINGER666
Darca
ano, presne, ako pisem vyssie, zhrnul by som to tak, ze potencial byt offroad to ma, a to je dolezite, iked interierove a komfortne prvky hovoria skor uz o SUV... to, ze to tak nazyva automobilka, je pre mna jasny reklamny tah... a takisto napriklad nevidim dovod, preco by pravy off nemal byt pohodlny
konieckoncov, to je aj Land Cruiser, a ten mozu tiez niektori nazvat ako SUV 
-
KaptMichal
King
Ved ono to ani nie je na skodu veci, ked niekto naozaj vyuziva offroad v offroadovych podmienakch, tak je len dobre, ak ho cesta unavuje co najmenej. Ale ludia teraz maju tendenciu nazyvat kazde auto, ktore je vacsie, vyssie SUV. Mozno aj preto, ze jediny teren, ktory tie offy vidia su podzemne garaze v nakupnych centrach. No a ked za dva a pol tonovym landcruiserom vidim utlu blondinku tak si myslim svoje... A inak k SUVckam - myslim, ze je to nadhodnotena a skoro zbytocna trieda. V tom zmysle, ze skutocny teren to nezvlada, a do terenu, v ktorom by isli mi staci obycjane auto... Je to len cista frajerina. Mozno ake-take vyuzitie sa najde pre tych, co tahaju tazsie privesy na dlhsie trasy a chcu sa vozit pohodlne.
V živote som nepočul iný argument, prečo sa voziť na SUV iný ako *bezpečnosť*.
Samozrejme pre osádku.
Samozrejme pre osádku.
-
RATZINGER666
Darca
pretoze iny argument tam ani nie je... a v strete s osobnym autom sa SUVeckam vyrovnaju uz aj niektore limuziny, najma tie najvyssie modely, ktore mozno komfortom porovnat aj s luxusnymi SUV...
zhodneme sa, ze pre spominanu blondinku bude SUV aj Patrol alebo Pathfinder
tahanie privesov nie je argument, tam Ti uplne staci, ze mas silnejsi motor... tvar karoserie na to nema absolutne ziadny vplyv...
zhodneme sa, ze pre spominanu blondinku bude SUV aj Patrol alebo Pathfinder
tahanie privesov nie je argument, tam Ti uplne staci, ze mas silnejsi motor... tvar karoserie na to nema absolutne ziadny vplyv...
-
KaptMichal
King
Jasne, staci ti aj nieco so silnejsim motorom, ale tam by som ten argument este dokazal akceptovat.
Mna totizto vtedy napadlo pri tom tahanie trandaku na vetrone, tam nikdy nevies do akeho pola budes musiet ist
Ak niekto chodi len po dialniciach z Noweho Targu do Popradu, staci mu nejaky normalny dizel.
begbeee - pruser je v tom, ze zatial co v SUV sa ti nic nestane, v nejakom golfe alebo 307cke, ktore sa s nim zrazia, budu ludia stastni ak vyviaznu zivi... A ano, ved uz o W140 sa hovorilo ako o mimoriadne bezpecnom aute, zevraj celny naraz v 140kmh by sa mal dat prezit (samozrejme so zapnutymi pasmi
)
begbeee - pruser je v tom, ze zatial co v SUV sa ti nic nestane, v nejakom golfe alebo 307cke, ktore sa s nim zrazia, budu ludia stastni ak vyviaznu zivi... A ano, ved uz o W140 sa hovorilo ako o mimoriadne bezpecnom aute, zevraj celny naraz v 140kmh by sa mal dat prezit (samozrejme so zapnutymi pasmi
-
RATZINGER666
Darca
hehe, tak neviem teda, kolko ludi zrovna potrebuje tahat trandaky po poliach
kazdopadne da sa to urcite aj s beznym autom, asi si este neletel po roli 120tkou v passate s byvalym rally jazdcom za volantom 
inak s tym mercedesom mas pravdu, cinan bol prvy model, ktory vtedy v bezpecnosti predbehol vsetky ostatne automobilky aj o 10 rokov
inak s tym mercedesom mas pravdu, cinan bol prvy model, ktory vtedy v bezpecnosti predbehol vsetky ostatne automobilky aj o 10 rokov
-
KaptMichal
King
Passat som uz videl sutazit po polnej ceste s cessnou
Ale v passate som po poli 120 neletel
A jasne, nieje tych ludi vela, len hovorim, ze mozno na taketo extremenejsie pripady su SUVcka celkom vhodne. Predsa len si viem predstavit na rozmocene pole viac MLko ako 20 rocnu kiu sepiu... No kazdopadne je to len plytvanie materialov.
-
RATZINGER666
Darca
cessny boli tie jednomotoraky hornoplosniky?
-
KaptMichal
King
ano, konkretne tato bola 172, cize stvormiestna. Ale to uz bude asi prilis OT, i ked taketo lietadlo je na lyzovacku idealne