Suveniry od futbalovych a NHL klubov
Suveniry od futbalovych a NHL klubov
Kedysi bolo dost v mode poslat na dresu futbalovych velkoklubov list a oni za to posielali nejake suveniry, nalepky, vlajky a pod. Mate s tym niekto skusenosti? Ak hej, co vsetko ste im v tom liste napisali? Da sa to aj cez email?
Brat tak raz napisal klubu NHL LA Kings a dostal za to nalepky, podlozku pod mys, plagat hokejovej areny.
Chcel by som vediet,ze ci to este tak funguje:-)
alebo ci sa tak daju ziskat autogramy od nejakych slavnych hracov
Brat tak raz napisal klubu NHL LA Kings a dostal za to nalepky, podlozku pod mys, plagat hokejovej areny.
Chcel by som vediet,ze ci to este tak funguje:-)
alebo ci sa tak daju ziskat autogramy od nejakych slavnych hracov
Tak to musíš jedine vyskúšať napísať na nejakú adresu, ktorú nájdeš na oficiálnej stránke klubu a iba dúfať, že sa Ti aj ozvú. Nejaký vzor na to nebude, ale tak nejaký základ pre formálny anglický list hádam máš alebo vieš nájsť
Sestre sa podarilo niečo podobné, ale neboli to zrovna športové kluby, ale po napísaní mailu dostala podpis karty herečiek zo seriálu Čarodejky, takže aj Tebe sa možno pošťastí 
ja som niekde čítal že niekto poslal do nejakeho klubu v NHL list, dal tam že je verny fanušik pravidelne sleduje výsledky a ked je možnosť aj zapasy, popripade počuva ich na internete.. a je zapojeny v niečo s danym klubom.. obhajuje ho na nejakych ferejnych forach, alebo podobne blbosti... a dostal tušim aj niečo velke, ale nespomeniem si čo... skus to nič nestratiš.. len idealne by bolo keby to bolo v angličtine
Ja ked som frkan, tak som poslal list aj s nejakymi kartickami do Colorada, New Jersey a Dallasu (NHL). Odpisali iba z New Jersey, poslali podpisaneho Brodeura (kartu), nejake prospekty, nalepky a tak. Z Colorada odpisali list ze dakuju vazia si to blablabla, poslali naspat moje karticky ale nepodpisane a nic naviac.
V Dallase sa vyprdli na to a karticky asi rozdali miestnym chuliganom.
To je asi tak vsetko co ti k tomu mozem povedat, čo sa týka mojej osobnej skúsenosti.
V Dallase sa vyprdli na to a karticky asi rozdali miestnym chuliganom.
To je asi tak vsetko co ti k tomu mozem povedat, čo sa týka mojej osobnej skúsenosti.
to čo som pisal bolo s COLORADOM, teraz som si spomenul... a on odtial dostal aj dopis tušim od sekretarky GM alebo take niečo + kopu prospektov a aj kartičky hráčov s podpismy...
begbeee - v tom Dallase ťa dosť osrali, nebolo to vtedy ked sa akurat presťahovali z Minnesoty
, možno boli zaneprazdnení vtedy 
begbeee - v tom Dallase ťa dosť osrali, nebolo to vtedy ked sa akurat presťahovali z Minnesoty
šak si vravel že tvoj brať pisal coloradu ..........tak načo sa pitaš ako ma vypadať ten list ??...........sa spitaj jeho ............ale no tak ...........napišeš tam že si verny fanušik nevynehavaš zapasi ze miluješ ich tym bla bla podobne blbosti ................a skorej si myslim že odpišu niekomu zo zahraničia ako niekomu z domasich fanušikou aj ked američania su k.........
ale zas si pomislia chudačikovia Slováci no neodpišme im :ešte podla filmu eurotrip nas ukazali ako stoku roka.............no určite odpiše každy
ale zas si pomislia chudačikovia Slováci no neodpišme im :ešte podla filmu eurotrip nas ukazali ako stoku roka.............no určite odpiše každy