Svalovica
-
19Riddick91
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Svalovica
Potreboval by som radu ako sa rychlo zbavim svalovice.
Zajtra mam totiz dolezity zapas a chcem byt fit. Prosim poradte mi.
Zajtra mam totiz dolezity zapas a chcem byt fit. Prosim poradte mi.
Rýchly spôosob ako sa zbaviť svalovice nanájdeš, ale zmierniš ju tým že isté svalové partie, ktoré nou trpia MIERNE precvičíš, odporúčam nejaké posilňovacie stroje. Určite ju neodstraniš tým, že budeš oddychovať o čosi viac. Bolesti svalov sú dané vylučovaním kyseliny mliečnej do tkaniva, ktorá svaly ochraňuje. Neviem síce aký máš zápas futbal, voleyball alebbo niečo iné, ale ako som písal zbaviť sa jej nezbáviš hneď iba zmierniš >> aj na regeneráciu je potrebný čas.
-
19Riddick91
Amateur
Suhlasim z matusom ale este bysom ti poradil kedze aj ja som sportovec a mam so svalovicou skusnosti...ze...ak mas napriklad svalovicu na stehennych svaloch ci uz zpredu alebo odzadu odporucam teply kupel do ktoreho si nabud nasyp sol do kupela alebo aj obycajnu sol..ale nie malo tak 7 - 8 polievkovych lyzic...vykupat a po kupely vymasirovat svaly..mozes aj sam nemusis ist k maserovi staci ti telove mlieko...a potom zabalit svaly do tepla..ale ja aj tak na zapase uz na svalovku nemyslim 
-
19Riddick91
Amateur
-
19Riddick91
Amateur
-
hojko
Site Admin
ades: Zname je to najma z cyklistiky, staci si spomenut na minulorocnu Tour de France a Vinokourova, pripadne aj tento rocnik Tour a jazdcov timu Saunier-Duval... Tu najdes o tom: http://www.sportujeme.sk/fitness/krvny-doping
-
Pantagruel
Star