svedomie
svedomie
Ahojte:)Som tu nová a potrebujem poradiť.Ide o to, že priateľa som nieže oklamala, ale vedel o tom , že si píšem s bývalím priateľom. Ide o to, že mi vypisovali jeho známy, že kvôli rozchodu so mnou, začal chlastať, a je v ťažkých depkách. Snažila som sa ho s toho dostať , tak sme si naozaj len sem tam napísali.Mala som kvôli tomu zlé svedomie, tak sučastnému som to povedala, s tým že nič k nemu necítim(k bývalému) a veď sme predsa dospelí a že nič sa nedeje.Jasne bola som sprostá, to mi tu aj väčšina napíše ja viem, ale proste bol to momentálny pocit, že bude to tak dobré.Samozrejme bolo kvôli tomu peklo, čo som si odtrpela a statočne som to znášala.Vyžrala som si to až dokonca.Prešli 4 mesiace, môjho milého napadlo sa so mnou kvôli tomu rozísť.neviem , či je to preto , lebo ma v jednej veci sklamal, a nechcel byť ten zlý ale riadne ma to zobralo. Vytiahol to ma mňa a stále mi vravel že je koniec a to sme zasnúbený, že jednoducho on sa nenechá klamať, darmo som mu tlkla do hlavy , že odvtedy som ho neoklamala, a že keby som chcela byť s bývalím, tak som s ním dá to logiku.Potom mi napísal , že musíme začať od začiatku. Som napísala , že ok berem..Čo myslíte? Ako chybu som spravila ja, ja som s tým začala ale bolo potrebné to vyťahovať?
Re: svedomie
Zasnubena expriatelka je ta psoledna osoba, ktora by ma dostala nad vodu po drsnom rozchode s nou. Len mne to pride fakt blbe?
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus to preformulovat lebo z tvojho prispevku ja netusim co vlastne si chcela povedat...vytiahol s teba ze si si pisala s byvalym? a co ved ste ludia nie hyeny alebo psi co je na tom zle? ale aj tak nechapem co si chcela povedat
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ach marcela, marcela! Alebo ťa mám radšej volať alexandra podľa predošlého účtu? Či simona podľa účtov na facebooku? Tam máš tiež duplicitný účet. Ty tu ideš niečo písať o svedomí, keď sa nebojíš klamať že si tu nová? Niečo mi hovorí, že aj veta "..priateľa som nieže oklamala.." je jedno veľké klamstvo. V téme ktorú si založila zo svojho prvého účtu si chcela nechať ty jeho, lebo sa nevie odpútať od rodičov. Ale keď zrazu necháva on teba že si klamárka tak ti to vadí? Ani sa nečudujem jeho rodičom, že ho chcú mať na očiach keď sa zaplietol s tebou.
ban za duplicitný účet
áno, práve ti to píšem. Takýmto štýlom si to nečakala, pravda?marcela napísal:...Jasne bola som sprostá, to mi tu aj väčšina napíše ja viem...
ban za duplicitný účet