Svetla na oblohe
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Svetla na oblohe
Je tu niekto z Bratislavy co dnes asi o 22:30 videl na oblohe asi 20-30 svertiel akoby lietadiel uplne husto na sebe? a islo to rovnomerne. Konkrtene z pertzky to bolo videt a neviem si vysvetlit co to bolo, videlo to viacej ludi lebo kamos co potom siel busom tak hovoril ze kazdy o tom kecal.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
vrtulnik
Medium Professional
Ja viem, ze to nebolo UFO... Ale kukal som v spravach, ze niekde na Slovensku videli UFOnordkapp_pb napísal:tak toto je uz fakt demencia... obycajne lampiony lietajuce ...
-
jorg22
Medium Professional
ty dement sak mi to vysvetli a ukaz toho daku fotku mna to len zajima.nordkapp_pb napísal:tak toto je uz fakt demencia... obycajne lampiony lietajuce ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
aughostino
Medium Professional
mozno trochu odveci, ale podelim sa
v podslednej dobe vidat hlavne na severnej oblohe jednu hviezdu, ktora meni farby, je to ze vraj sposobene lamanim mesacneho svetla a jeho prienikom atmosferou ci tak nejak (nie lietadlo to nie je)
navyse minuly tyzden bolo zas na juznej oblohe vidiet nejaku planetu
//edit: 3PO: nemyslel som to tak ze mesiac meni farbu tej hviezdy, bolo mi to vysvetlene, tak, ze to sposobuje lamanie mesacneho svetla pri dopade na tu hviezdu, zda sa mi to celkom logicke, tak som to tu aj tak odprezentoval
ak sa mylim, tak ma kludne vyvedte z omylu 
v podslednej dobe vidat hlavne na severnej oblohe jednu hviezdu, ktora meni farby, je to ze vraj sposobene lamanim mesacneho svetla a jeho prienikom atmosferou ci tak nejak (nie lietadlo to nie je)
navyse minuly tyzden bolo zas na juznej oblohe vidiet nejaku planetu
//edit: 3PO: nemyslel som to tak ze mesiac meni farbu tej hviezdy, bolo mi to vysvetlene, tak, ze to sposobuje lamanie mesacneho svetla pri dopade na tu hviezdu, zda sa mi to celkom logicke, tak som to tu aj tak odprezentoval