SVK lokalizácia do Kubuntu 7.10 /vyriešené/

Všetko ohľadom Linuxu...
filippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

SVK lokalizácia do Kubuntu 7.10 /vyriešené/

Príspevok od používateľa filippo »

Potrebujem poradiť, nainštaloval som si Kubuntu 7.10, pri inštalácii som vybral slovenčinu, ale aj tak mám anglickú lokalizáciu. Existuje vôbec česká alebo slovenská lokalizácia do tohto distra? Predtým, keď som inštaloval openSuse 10.2, tak po vybratí slovenčiny na začiatku inštalácie som mal systém so SVK lokalizáciou. Ak také niečo existuje, tak kde to stiahnem? :)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

K-menu - System Settings - Regional Language - Install New Language - Slovak

potom

Select System Language - Slovak

Restart alebo restart x-server a hotovo.
filippo
Expert
Expert

Toto som skúšal ako prvé, keď som dal Install New language, tak sa mi otvorilo okno Select Language to install a v ponuke bola len možnosť English.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Repozitáre máš nastavené?

Ja tam mám veľa jazykov, malo by to tam byť, pozri sa na to ešte raz, či si to pozrel na dobrom mieste.

2. možnosť:
Spustíš Adept Manger a do vyhľadávania napíš slovak, zobrazí ti tie súbory ktoré treba, označíš na download, ale NIE VŠETKO, len kde je KDE, gnome nie. Stiahne ti to a tam v k-menu kde by sa to malo aj inštalovať si nastavíš aby to používalo.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Mohol by sem prosim niekto laskavy postnut download na kubuntu 7.10 Final CZ alebo SVK lokalizaciu ? dakujem :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Zavulon napísal:Mohol by sem prosim niekto laskavy postnut download na kubuntu 7.10 Final CZ alebo SVK lokalizaciu ? dakujem :)
Kubuntu 7.10Ziadna final CZ SK nie je, vyberies si pri instalacii, ktorý jazyk chces pouzivat, ostatne sa nenainstaluju. Ale to neznamena, ze si ich nevies kedykolvek doinstalovat.
BEGGAR

Príspevok od používateľa BEGGAR »

ja som mal pri instalacii funkcny net a tak sa mi na konci instalacie stiahlo komplet cz prostredie...
filippo
Expert
Expert

Funkčný net som nemal, nenapadlo ma to. Tak v tom bude asi chyba, skúsim to reinštalovať a spravím to takto. :wink:
// tak sa mi to podarilo, pri inštalácii som mal funkčné pripojenie k netu a samo si to stiahlo potrebný jazykový balíček. Ďakujem vám za rady.
Napísať odpoveď