Svoj hlas v nahravke

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tiež sa nechcem chváliť ( :oops: ), ale ja na svojom hlase pracujem aktívne už 9 rokov - spev - bas/baritón.
Bude to tým, že som si za tých 9 rokov úplne zmenil techniku hlasového prejavu. Zo spevu som už zvyknutý dýchať do bránice a umiestňovať hlasovú rezonanciu do hlavy namiesto do nosa a krku...
V Máji idem na sólistickú súťaž do Nitry, tak bude aj nahrávka :)

//Edit: Erotický ako eritrocit síce nie, ale mikrofonický hej :P
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

eritrocit napísal:Ale sakra, už mi dajte pokoj :D
No jednoducho, je to tak, že veľmi veľa dievčat mi povedalo, že mám krásny hlas. Vrátane maminých kolegýň, pani predavačky v obchode a v stánku,dvoch pokladníčok v Tescu, spolužiačok mojej býv. priateĺky atď.
//kinjeril: Ta nemachruj a zaspievaj nieco : )
Nechcem vrtat, ale fakt by ma zaujimalo, ako sa pri kupovani rozkov v tescu zacnete rozpravat o tvojom krasnom hlase :wink: . Ale mozes byt kludny, my - podaktori :D, ked sa pocujeme, tak ani neverime, ze tie tony vysli z nas :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

je to sposobene tym, ze kosti, vedu zvuk ... dokonca som videl, ze japonci vynasli taku vysielacku, kde si clolovek pripevni akoby naramkove hodinky, strci prst do ucha a uz telefonuje ... ... ja ked som sa prvykrat pocul tak sa mi nechcelo verit, ze to je moj hlas, ale ostatni mi hovorili, ze uplne normalny, tak ako stale .. do kelu to neje ten hlas na ktory som zvyknuty ... ten co pocujem ja mi pripada ovela lepsi :?
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

ETieNne napísal:Konečne dobrá téma... :D

Keď ho počujem v hlave, tak sa mi zdá fasa.. vychutnávam si ho, môžem si recitovať aj hviezdoslava...

Ale keď sa niekde počujem v nejakej nahrávke, tak mi idú vlasy dupkom, môj hlas sa mi zdá maximálne trápny... :? :P

Prečo nám príroda nadelila také sk.. skreslenie? :)
dik ze si povedal dobra tema :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No škoda, že to nepočujeme rovnako, ale takto je to dobré aspoň na to, že takto keď rozprávame sa cez hlavu počujeme stále, každý deň a z nahrávky len občas, takže sa to dá prežiť, lebo aj ja často zabudnem, že mám blbý hlas :D
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

chce to nejakú nahrávku a my posúdime,či sa len nevyťahuješ,,
btw: mam hrozný hlas,neviem povedať r ;(
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Som rodeny operní spevak, ale nie, nemam rad svoj hlas a v nahravke uz vobec nie. Ale zase som rad ze neznie tak zensky ako hlas par mojich kamaratov.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

eritrocit napísal:Neviem čo si myslel tým smailom na konci, ale ak si si nevšimol, celá debata sa viedla "ľahkým" tónom, tak neviem prečo rýpeš :x
takto som este nikomu neublizil jedinym smailom rozhodne som nerypal, len som smailom vyjadril ze sa skor dockam hojkovych erotickych fotiek ako tvojej nahravky :roll: (vzdy ho davam nakoniec, mozno je to zavislost) :roll:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

mi-chau napísal:takto som este nikomu neublizil jedinym smailom rozhodne som nerypal, len som smailom vyjadril ze sa skor dockam hojkovych erotickych fotiek ako tvojej nahravky :roll: (vzdy ho davam nakoniec, mozno je to zavislost) :roll:
ale on to myslel tak ze vlastne cele to ze ma "eroticky hlas" sa tu rozoberalo v srandovnej nalade ... vtipky a tak :)
a ten smajl :roll: sa da povedat ze znamena : "jasne jasne, uvedom sa..." :)
takze ked chces "lepsim sposobom" prispiet do spolocnosti tak skus ist tym smerom kade idu vsetci ":roll:" :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

fruxo napísal:ale on to myslel tak ze vlastne cele to ze ma "eroticky hlas" sa tu rozoberalo v srandovnej nalade ... vtipky a tak :)
a ten smajl :roll: sa da povedat ze znamena : "jasne jasne, uvedom sa..." :)
takze ked chces "lepsim sposobom" prispiet do spolocnosti tak skus ist tym smerom kade idu vsetci ":roll:" :P
:roll: - ked obraciam ocami nemyslim tym nieco ako uvedomit sa ale nieco ako neutralny vyraz tvare ani :) ani :( proste :roll: a gulam ocami lebo premyslam.... ak to niekto bral inak ospravedlnujem sa
Napísať odpoveď