SweetIM upgrade pre vase ICQ,MSN,atd.

Informácie o software, ankety...

Paci sa vam SweetIM ?

Ano
1
20%
Nie
4
80%

Celkom hlasov: 5

->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

SweetIM upgrade pre vase ICQ,MSN,atd.

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

DNes som nasiel jeden velmi pekny upgrade na ICQ a je to uplne super
staci si to nainstalovat a v icq vam pripudne novy riadok animacii,smailov,zvukov atd.
Je to fakt super mna osobne uz v poslednej dobe dost nudili tie rovnake animacie a smaile co su v ICQ tak som nasiel tento zaujimavi balik ktory vam sprijemni chatovanie . :)
Ukazka:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=D10rTjpqOaM

http://www.sweetim.com/s.asp?im=ICQ&ref=5&ses=153438663&rsn=1&app=45572695&cont=\@TCBW(000800E5)(Spider)$V=2,S=153438663$\@TCEW
setup:

http://cdn.download.sweetim.com/download/install/SweetImSetup.exe
mne osobne sa velmi paci a uz ho ma kazdy kamarat v icq. tak posielajte dalej . 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nove animacie ci smajle, ktore ti to prida budu vsak pravdepodobne viditelne len v ICQ 6 s tymto pluginom, takze ja ako uzivatel Mirandy by som mal z toho prd, rovnako ako aj uzivatela napriklad QIP, Meebo, Trilianu atd... Alebo ide cisto len o vizualnu zmenu tych, ktore tam uz su???

PS: Aj tak je to zbytocnost.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Je to strašná blbosť, lebo to uvidia len tí, čo to majú nainštalované. Ja osobne by som si takýto balíček do ICQ (aj keď používam QIP) nikdy nenainštaloval kvôli tomu, že tieto veci dosť často obsahujú nejaký škodlivý kód. Keď ti niekto pošle správu s týmto smajlíkom, tak ti napíše, že si máš stiahnúť ten pack a každá lamka ho hneď sťahuje. Neviem, na čo sú dobre smajlíky, ktoré ti skáču po celom monitore a zbytočne otravujú. :?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Smaile ktore su v icq ostavaju prida to len novy panel smailov .
a vobec to nieje zbytocnost mne sa to celkom paci a ked sme pri instalovani tak ten komu posielas tieto smaile nemusi mat nainstalovany tento plugin . aspon ja som ho nemal ked mi kamarat poslal tie nove smile pri tych animaciach to treba mat nainstalovane . Nikoho nenutim si to instalovat je to kazdeho osobna vec len som chcel upozornit, ze nieco taketo je a je to podla mojho nazoru celkom dobre spestrenie chatu .
v nazve temy je napisane ze to funguje na ICQ,a MSN takze na mirande ti to bohuzial nepojde .

takto to vyzera nic sa v icq nemeni len to prida novy panel
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ale ako sme napisali, je to pouzitelne zrejme len s tymi ludmi v kontaktoch, co tiez pouzivaju tento balicek. Pretoze je to ako v pripade QIP smajlikov, ktore boli. Pridal sa novy obrazok a do konfiguracie sa pridala nova skratka, napriklad :sex_bed: - ak by som ti to poslal a ty by si nemal nainstalovany v QIPe tento balicek, pripadne by si pouzival Mirandu, Trillian, ICQ, Meebo, SIM atd..., tak sa ti zobrazi len text :sex_bed:. Ak si vsak mal v QIPe nainstalovany dany balicek smajlikov, tak ti zobrazilo obrazok skakajucej postele na ktorej bol nejaky sob alebo co to bolo, proste animovany obrazok sexu v posteli.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

aspon ked sa pozriem na svoj contactlist, tak 80% pouziva alternativu miesto ICQ - tj ako hojko menoval - miranda, qip...
Zvysnych 20% by som rozdelil na dve skupiny - 5% su zarytymi odporcami alternativ, ktori si mozno podobnu somarinu daju, lebo sa to tvari byt strasne cool. 15% je rado, ze nejak rozbeha aspon zakladne ICQ a uz sa v tom viac nerype - ti sa bud o comsi podobnom ani nedozvedia, alebo rovno mavnu rukou, ze to je na nich moc zlozite.

Plus zohladnime fakt, ze ti co sa citia zrucnejsie, v drvivej vacsine mavnu rukou ze to je somarina pre male deti, a dostavame sa k vysledku, ze tento uchvatny balicek vyuzijes tak u 1-2 kontaktov. Tak to sa veru oplati!
Napísať odpoveď