T-Com 4G Internet Turbo 2

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

T-Com 4G Internet Turbo 2

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

No ludia, potrebujem poradit ! T-Com nam navrhol zmenit si internet, ...Doteraz [ a este stale ] mam od nich, rychlost 2159 kb/s download, 227kb/s upload :? Len hacik je v tom, ze internet mam volny az od 16:00 cez pracovne dni, inac cez sviatky a vikendy non-stop :D
S rychlostou som spokojny, ale zaujimalo by ma :

1. Ked prejdem na Turbo 2, aku tam budem mat rychlost ? Na internete som nasiel, ze 2048/256 co je cca tolko kolko mam.
Poprosil by som, uzivatelov, co maju tento internet, aby si zmerali rychlost na zive.sk [NetMeter] a udaje pre moju zvedavost uviedli.

2. Ako je to s FUP ? A s vypadkami ? Pri terajsom internete som zazil len 1 vypadok a to len asi na 1-2 hodiny.
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

D:2 225 kb/s (278,2 kB/s) / U:253 kb/s (31,6 kB/s)
vypadky ziadne :wink:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

tu rychlost co mas ty je taka ista ako je na turbo2 lebo vies ta rychlost nikdy neni staticka ze ti stale pojde na 2048/256 kbps,,niekedy ide aj pod 2048 a zase niekedy to vysvihne aj na 2500kbps... co sa tyka vypadkov tak zatial v poslednomcase som ich mal asi tak raz za den ale to som zistil ze mi uz odisiel vigor318,,, teraz som kupil wifi router (netgear) a vsetko facha ako , a nemam ani vypadky
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

hftgf
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Len tak OT ma napadlo ,ze upload sa da zvysit na 512 kb asi za 120 sk na mesiac.
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

ja som spokojny vypadok som nemal ani raz zatial a rychlost good tiez
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Mam tento net presne 12mesiacov a doteraz ziadne extra problemy. Obcas sa stalo ze nieco vypadlo ale stacil telefonat na infolinku a vsetko bolo hned vyriesene. Pripadne ak islo o vypadok vacsieho rozmeru tak netrvalo dlho a pripojenie bolo hned funkcne. Rychlost ti teraz nebudem merat lebo mi na kabli trci sused :)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

ja som spokojný a FUP žiadne a výpadky skoro tiež nie!:D
ale teraz v decembri mi končí viazanosť, tak sa chcem spýtať že či nie je nejaká alternatíva od iného providera bez obmedzenia a za ronakú alebo vyššiu rýchlosť?
viem že teraz T-com urobil akciu že na prvých 6 mesiacov to znížil na 400Sk za to turbo 2 plus ale len tak sa pýtam že či nie je niečo iné?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Down. rýchlost: 2 262 kb/s (282,7 kB/s)
Up. rychlost: 244 kb/s (30,5 kB/s)

vypadky takmer ziadne..akurat sa mi parkrat stalo ze sa mi riadne zvysil ping..ale nvm cim to bolo...inak pohoda...rychlost stabilna
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

MakeFake napísal:Len tak OT ma napadlo ,ze upload sa da zvysit na 512 kb asi za 120 sk na mesiac.
bola akcia na tri mesiace zadara, pozriem dokedy to plati.
EDIT: aha, tak nic, bolo to len do konca augusta. preto sa mi to miesalo, takze teraz uz ta akcia zadarmo konci aj tym, ktori ju mali. sorry :)
bongo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bongo »

zdravim. ako prosim Vas zistím aký typ netu od T-comu (Turbo1,2,3) má moj sused? Dnes som od neho natiahol kábel+switch a ak má náhodou nebodaj limitový download do 2GB tak aby som to neprešvihol. Net má zapojený niečo cez rok. Platí cca 600 sk mesačne. diky
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Zistis to niekolkymi sposobmi, bud mu ukradnes zo schranky kazdomesacnu fakturu z T-comu, skusis to odhadnut podla cennika alebo sa poradis s miestnymi ohovarackami :) ale najrozumnejsie bude asi zazvonit a opytat sa ho otazku, aky internetovy program ma :D . Ak si ten kabel nenatiahol nacierno tak nebude problem. Podla ceny cca 600SK by to mohol byt Turbo2 ale neber to zavezne.
k1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa k1 »

mam Turbo2 uz 12 mesiacov a poviem ti po pravde, ze len cakam kedy mi skonci viazanost alebo dokonca uvazujem na odstupeni od zmluvy. mne osobne sa zda ze na dnesnu dobu neskutocne okradaju ludi a este ta viazanost, no proste je mi z toho zle... cloveka zaviazu dobre ze nie na cely zivot, lebo vedia ze po case ho radost z tej "rychlosti" prejde. samozrejme nie kazdy clovek je narocny na rychlost netu, no myslim si ze v dnesnej dobe pri stahovani divx filmu cakat cca hodinu je uz vela. na tvojom mieste by som do toho nesiel, ale tak odhovarat ta isto nemozem a ani nemam pravo, pisem len svoj nazor ze ja by som do toho isteho hovna druhy krat nestupil. ak byvas v nejakom vatsom meste na tvojom mieste by som uvazoval radsej nad optickou sietou, ak byvas v nejakej mini obci tak hold vyberat si velmi asi nemozes. uzavrel by som to asi tak, ze nedavna reportaz v tv mala len a len pravdu, slovak telekom si vyhradil nejake prava na poskytovanie internetovych sluzieb tak, ze konkurencia zatial nema sancu, aj ked dost vela firiem uz zacina tvrdo bojovat! ak teda byvas niekde v meste ja by som jednoznacne uvazoval nad nejakym sukromnym mestskym providerom alebo orange / chello. t-com sice opticku siet taha a v paru mestach uz aj spustil, ale tak ****** nebudem pisat lebo ma este zazaluju a daju mi viazanost na cely zivot, to je horsie ako vazenie... napisal som kvalitnu basnicku, ale co je pravda to nieje hriech a myslim si ze si to uz plno ludi uvedomilo ze t-com na to aka to je velka spolocnost by mohol ludom pod vianocny konar obetovat aspon 2 nasobne zvysenie rychlosti (snivame dalej) :o

porovnanie cena-rychlost s ostatnymi prov. hovori same za seba. T-Com je podla mna internet pre ludi, ktori idu na net chatovat/pracovat, alebo byvaju niekde tam, kde inu moznost nemaju...
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

callop napísal:bola akcia na tri mesiace zadara, pozriem dokedy to plati.
EDIT: aha, tak nic, bolo to len do konca augusta. preto sa mi to miesalo, takze teraz uz ta akcia zadarmo konci aj tym, ktori ju mali. sorry :)
stale je,,mne ju ponukli pri predlzeni viazanosti a k tomu 2 adaptery netgear powerline za 2 tisicky
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

k1 napísal:no myslim si ze v dnesnej dobe pri stahovani divx filmu cakat cca hodinu je uz vela.
no podla mna to je taky slabši priemer, skôr upload je prehistorický
kedy sa na slovensku uvedomia a nespravia toto?
O2.CZ napísal:O2 Internet ADSL 8 M
Maximální rychlost přenosu dat směrem k uživateli 8192 kb/s
Maximální rychlost přenosu dat směrem od uživatele 512 kb/s
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

[quote="vladino001"][/quote]v CZ je 90% ADSL2+ http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric ... h_Republic
Slovensko tam nejak nevidim ... ach kde to pre boha zijeme v akom zapadakove

// ale CZ to je este nic , citajte nemecko
ADSL2/VDSL2 (Deutsche Telekom AG): Upload 10 mb/s and download speed up to 50 Mbit/s
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Re: T-Com 4G Internet Turbo 2

Príspevok od používateľa DoperMTA »

Neviem ako je to mozne ale moj net Turbo 2 sa mi zrýchlil na zhruba 3.4Mb/s upload zostal bez zmeny, neviete o tom niekto niečo?
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

no parada zrychlilo sa to na 5MB/s a ja mam len 3.5, kua aj s pokrytim :evil:
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Ešte ti ho nezrychlili len pustili maximum čo dovoli profil linky. http://www.hojko.com/adsl-od-t-comu-t62501-180.html
Napísať odpoveď