T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!
-
alchymista
Light Expert
reklamacia
Turbo3 od T-com mi ide cca 2500 kbps, oplati sa to reklamovat, alebo je to v norme. Ake mate skusenosti. Dakujem
Teraz platím za Internet Maxi 1.5 mbit/256 cca 1000 sk, za tuto sumu mozem mat turbo program 3 mbit/256. do marca 2008 som este viazany u tcom, ale budic mesiac sa mozem znova zaviazat a prejst na nove programy turbo. opalti sa znova viazat alebo nie? lebo myslim si ze za tych 18 mesiacov nepride nic lepsie, a orange optika tak skoro u nas nebude... vas nazor?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: reklamacia
skus ci nepatris sem http://www.dsl.sk/article.php?article=4393&title=alchymista napísal:Turbo3 od T-com mi ide cca 2500 kbps, oplati sa to reklamovat, alebo je to v norme. Ake mate skusenosti. Dakujem
Ako ste spokojny s programom Turbo 3 PLUS ? Chcel by som to aktivovat ale cital som na nete pripady, ze napr. nejde to takou rychlostou ako ma atd.
A zaujimala by ma aj cena, za kazdy mesiac - ake su tam vlastne poplatky?
A aku rychlost zvyknete s Turbo 3 namerat ?
Neviete nahodou, ci bude T-com robit nejake akcie na vianoce ?
Diky
A zaujimala by ma aj cena, za kazdy mesiac - ake su tam vlastne poplatky?
A aku rychlost zvyknete s Turbo 3 namerat ?
Neviete nahodou, ci bude T-com robit nejake akcie na vianoce ?
Diky
-
R1k1nko
Darca
Kód: Vybrať všetko
Speedmeter
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2816.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 352.1 KB/sec (Kilobytov za sekundu). modem mam ten modry ( stary co davali pred dvoma rokmy na letnu akciu )
no a IP sa mi meni krasne - odpojis / pripojis
platim 999sk a 200 sk pevna.
ZATIAL SOM BEZ PROBLEMOV A PLNE SPOKOJNY
len ak patris sem
noo, podla vyjadrenia zo zak.linky internet nie je viazany na pevnu linku takze v pohode prejdes.. ale odporucam informovat sa na 0800123456 ci aj pre teba je mozny prechod na nove DSL sluzby kedze u mna sa datum podpisania zmluvy nezhodoval so skoncenim viazanosti (+2 roky samozrejme).. a ak sa bude dat, mozes si kludne objednat aj cez telefon - pride ti zmluva, podpises, odosles a do 10 dni ficis na turbe 3 aj s navigaciou za liter 
-
wolf14
Light Expert
cafte.chcem sa spytat davali ste si dakto v poslednych dnoch adsl od tcomu ? Chcel by som vediet ze ako dlho asi trva kym pride technik spravi co ma (treba vymenit zasuvku) ? A kedy si mozem ist po heslo do t-centra ? dnes som podpisal zmluvu a router som nebral ziadny od nich takze neviem ani co a jak teraz..diky
-
mremen
Expert
no tak mne to trvalo presne 28 dni. dali si teda nacas. a potom co prisiel este som cakal 4 dni kym mi prisiel ten balicek. ale cele to ich turbo je na xxx najprv to islo fajn ale teraz furt mi pise stranku nemozno zobrazit a aj ked zobrazi trva to strasne dlho, ale ked daco stahujem tak to ide este fajn ale web stranky nula bodou. stare dobre wifi.