T-COM Novozriadene obce a PING

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kEndros
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

T-COM Novozriadene obce a PING

Príspevok od používateľa kEndros »

Zdravím chcel by som sa spýtať či je to len problém novozriadených obcí ( obce ktoré boli posledne pripojene do siete T-COM - MAGIO INTERNET,TV, TEL ), lebo som sa stretol zatial iba s tým, že obce ktore boli posledne zapojene majú zvyšenu odozvu ( trošku som googli, a hľadal materiál o zvýšenej odozve resp. pingu ), a reagujú prečo to tak majú. Naša obec bola tiež medzi poslednými pripojená a tiež mám ten problém s odozvou min 95 max 100. Net ako prenosová rýchlosť down, up idú na jednotku, rýchlosť v prehliadači taktiež. A neviem či sa to časom zmení alebo stačí nejaké užívateľské nastavenia pozmeniť na routri a zlepšilo by sa to. Mam 4 kamarátov tu od nás ktorý máju T-COM cca 1. týždeň a všetci majú zvýšenú odozvu, avšak jednému z nich sa stalo, že na jeden deň mu odozva rapidne klesla 15-20 z ničoho nič a deň na to zas všetko v starých koľají. Ani by mi to tak neprekážalo keby som nehrával ONLINE a tam to dosť od pingu závisí.
Klingonka
Light Star
Light Star

Re: T-COM Novozriadene obce a PING

Príspevok od používateľa Klingonka »

Oni sa o to vôbec nestarajú, prebrali všetko od komunistov a teraz sa o to nestarajú, neinvestujú ani do ústrední ani do káblov, nemožno sa čudovať.
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Pokiaľ viem, tak kvôli aDsl museli takmer všade vymeniť vedenia (takže sa o to starajú aspoň tak, ako je nutné).
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Adsl VŠADE není ! Oni sa "starajú" iba o byty.
Napísať odpoveď