T-Com optika

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Piti
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

T-Com optika

Príspevok od používateľa Piti »

Zdravim, chcel by som sa poinformovat ake mate skusenosti s optikou od T-Comu - programy Comfort:
- ping
- FUP
- kvalita linky (vypadky a podobne)

Mam moznost si tento internet dat.Momentalne mam Chello a odkedy porobili kraviny zo setou tak ma to u nich prestava bavit.

Moznost dat si Orange nemam :(
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

My mame doma 15/15 mbit, visime tu na tom 6 domacnosti a je to super (down i up okolo 2,3 MB/s co je rychlejsie, nez ma byt). Vypadky ziadne, FUP ziaden a ping na post.sk a wz.sk je 7 ms.
Viem, ze takyto program telekomunisti nemaju, ale su dve moznosti: bud sa jedna o chybu shaperu v uploade :D alebo sused, cez ktoreho sme pripojeni (robi v t-come) to nejako vybavil. Kazdopadne som spokojny. Po tom, co sme mali stare pomale DSL je to parada.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Mam t-com turbo3 uz rok aj 3 mesiace a som spokojný. Ale ja si tu u nas vyberat nemozem nemam s coho. A okrem toho turbo4 neni mozne u nas este zriadit mozno casom. Stahujem 50-100GB mesacne a nepocitil som nijake obmedzenia alebo spomalenia.
Aktualne meranie rychlosti:

Rychlost připojení k internetu: 3,39 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 423,8 kByte/s
Rychlost odezvy (ping): min 22,138 ms
max 32,269 ms
Ø 24,875 ms

A k vypadkom za ten čas co ho mám nesiel internet asi 3krát raz bol problém na mojej strane mal som porusený kábel. A dva krát bol problem v t-come a neisiel net asi 4 hodiny ale to neriešim pretoze 2 vypadky za rok neni vela. Ale mozno je to lokalitou mozno su casti slovenska kde s tym maju vecsi problem.

//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2009, 11:56 )
Jaj pardon az teraz som si vsimol ze sa pytas na optiku tak nic u nas je optika zatial vo hviezdach
Napísať odpoveď