T -com

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Axelik.m
Star
Star

T -com

Príspevok od používateľa Axelik.m »

mam takyto problem

dal som si ziadost o presunutie internetu na inu adresu dal som im mesiac popredu vediet bol tam technik a povedal ze niesu volne miesta (v zmysle sloty) ze to este skusi inac ze nam daju vediet. No prisiel som tam dnes na tu ich pobocku . A on mi povedal ze este nevie co je stym ze kludne mozem mesiac bez netu ze nech si skusim napisat urgenciu do zilini

ta predstava sa mi vobec nelubi ze budem mesiac bez netu nema ktosi podobnu situaciu nemozem odskocit od zmluvy?
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak od zmluvy odskocis budes platit penale tak ako to mas v zmluve napisane. Skus zavolat na centrum zakaznikov a otravuj ich niekedy to pomaha. Alebo to skus napisat ako reklamaciu potom to riesia rychlejsie :wink:
Axelik.m
Star
Star

Juicy napísal:Ak od zmluvy odskocis budes platit penale tak ako to mas v zmluve napisane. Skus zavolat na centrum zakaznikov a otravuj ich niekedy to pomaha. Alebo to skus napisat ako reklamaciu potom to riesia rychlejsie :wink:
a neni nahodu v zmluve ze rucia za net tympadom ze mi nedokazu poskytovat tak by som mal vyviaznut bez sankcii len ze oni sa budu snazit som vydupat tak ze mi vratia penize ale nvm ci je to v zmluve napisane ze musim pristupit na hentake vyrovnanie keby nebolo tak by mali ustupit ne
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Oni ti podla zmluvy musia poskytovat pripojenie na mieste kde ti internet zriadili. Cize na adrese kde byvas a kde ti ho zaviedli. To je tak ako keby si byval v Petrzalke mal tam Comfort a odstahoval by si sa naprikald do Kolbasova a pozadoval by si tam pripojenie Comfort hoci tam poriadne ani dsl nemaju. :D
Axelik.m
Star
Star

Juicy napísal:Oni ti podla zmluvy musia poskytovat pripojenie na mieste kde ti internet zriadili. Cize na adrese kde byvas a kde ti ho zaviedli. To je tak ako keby si byval v Petrzalke mal tam Comfort a odstahoval by si sa naprikald do Kolbasova a pozadoval by si tam pripojenie Comfort hoci tam poriadne ani dsl nemaju. :D
hm ale tak zato som si uz zapltil ze mi to prehadzuju xD sice teraz je to len 1 euro ale tak zaplatil no xD
Napísať odpoveď