T-com webkamera

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

T-com webkamera

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Vcera mi prisiel T-com balicek a bola tam aj ta webkamera. A kedze mam pc zapnuty stale tak ta webkamera zacne vnoci svietit. Neviete nahodov ako vypnut to led osvetlenie? Skusal som ju uz aj v spracovi zariadeni zakazat ale stale si svietila. A odpajat tu kameru kazdy vecer sa mi nechce. Mate na to nejake riesenie?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: T-com webkamera

Príspevok od používateľa uplink »

daniel.daniel napísal:Vcera mi prisiel T-com balicek a bola tam aj ta webkamera. A kedze mam pc zapnuty stale tak ta webkamera zacne vnoci svietit. Neviete nahodov ako vypnut to led osvetlenie? Skusal som ju uz aj v spracovi zariadeni zakazat ale stale si svietila. A odpajat tu kameru kazdy vecer sa mi nechce. Mate na to nejake riesenie?
vypni pocitac a kup si zasuvku/predlzovacku s centralnym vypinanim, ja som takto vyriesil svietiacu mys a numlock na klavesnici [az kym som ho nevypol v biose :)].
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

AK som spravne pochopil, on ma stale zapnuty komp, a tak by to aj malo ostat, no chce sa zbavit tej svietiacej ledky, tu skratka vypnut. Tak by to vyriesiel ako si mu radil no komp by tiez mal vypatý.

Edit: Centrofixka, cierny sprej, paska, kladivko a klincek :D
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

presne tak ja chcem vypnut tie ledky pri zapnutom pc.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

mne tie ledky cez den nesvietia, len ked sa stmieva tak sa pomaly rozsvecuju a ani ked svietia mi to nevadi (pravdaze ak mi nesvietia priamo do oci) :D
Napísať odpoveď