t-mobile a ako som bol za dva dni dva krat nasrany

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

t-mobile a ako som bol za dva dni dva krat nasrany

Príspevok od používateľa gego »

tak ako kazdy som podlahol eurforii z pausalov zo 75 % zlavou kedze ja pausal ale mam tak som chcel spravit radost mame ze jej zoberiem jeden kedze som papier dostal zadara od kamosa ale co sa stalo a co ty blazni z t-mobile spravili
- kazda reklama dokonca aj teraz vravi ze nokia 6220 je zadarmo 1sk pritom v predajni t-mobile na vas caka otrasna pravda ten mobil z 7.12.2008 zdrazel do rana 8.12.2008 pondelok len o 6990 sk :lol: co je horsie ako inflacia v kambodzi pritom nikto nedal ani len naznak ze sa nieco take stane tym padom ludia co predavaju papiere na zlavy ich mozu z 1500 zrazit tak na 200 sk kedze uz ide len o pausal a vecina chce prave tento typ telefonu ako som chcel ja ....
neriesim koli comu ceny dvihli tak hore , ze vraj na sklade nic nieje a to je to co sa mi stalo dneska :
dobre neni ten bude druhy tak teda vyberiem sa do predajneho miesta znovu pritom som na infolinku volal ze ci su telefony nokia 6650 pritom ani tento typ telefonu nemaju v celom presovskom kraji - volal som vsade na infolinke si myslia cosi ine tak nech sa kur*a dohodnu....

dneska som obehal cely poprad a presne tak ako vcera som sa len pekne presiel cez mesto a vybil som velke hovno ale zato t-mobile stale robi reklamu na to co vobec nieje aktualne clovek dostal reklamu az domov kde su uplne stare bezvyznamne ceny cloveka pripravia o cas kedze nemaju ani jeden telefon ani druhy telefon .... akcia je pekna vec ale preco ponukaju nieco co vobec nemaju . som zvedavy co si o tom myslite vy ....
este + ten clanok na ktory ma hojko upozornil ze ho napisali cez VYKEND :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.asp?ARI=10599
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

vacsinou ked napises nasraty mail, tak velke spolocnosti za cenu udrzania reputacie atd urobia nejaky krok v ustrety a tak. skus, mozno ti ho daju za tu korunu :) za 1 mail nic nedas
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Neboj, take sa nestava len tebe.. tiez som tam raz, asi 3-4 roky dozadu, siel s umyslom kupit si w800i, za nakych 500sk a odchadzal som s d750i za 2 litre... pricom w800i bolo normalne v ponuke a bol este len zaciatok mesiaca... ale oni uz nemaju :?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A co tak dat podnet alebo staznost na SOIku? Tusim nemaju pravo reklamovat nieco, co nemaju, pripadne sa u SOIky informuj, co sa da s tym spravit...

//pryja:jo :P , nejako mi to v hlave blbne...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

seth82, myslel si propagovat, nie? Inak mi ta veta nedava moc zmysel :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

inak to je fakt par obchodnych retazcov uz malo stymto problem preto uz je v inzeratoch uvadzane (neplati pre nitru,zilinu...) takze kedsi nahenvany smelo :-)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ak maju akciu osefovanu dodatkom "do vypredania zasob" pripadne "vyhradzujeme si pravo na zmeny" .. tak sa mozes stazovat aj pevnej zemi pod nohami - efekt to bude mat rovnaky. Ine by bolo, keby vyhlasili nejaku akciu, ktora uz zo zaciatku je zavadzajuca a nepravdiva - ale skusenosti mnohych inych naznacuju pravy opak.

Ale verim, ze ta nasere, ked sa na nieco tesis a ono uz je to nedosazitelne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem co vyplakavas, keby si si nastudoval cenniky, tak zistis co a ako, ake su ceny k akemu pausalu. Keby si sa napriklad cez vikend pozrel na mobilmania.sk, tak zistis, ze ako Orange, tak aj T-Mobile zvysili ceny telefonov, je tam aj prehlad o zmenach cien v T-Mobile. To co tu opisujes je len tvoja nesikovnost a babractvo, nic ine. To, ze nemaju nejaky telefon skladom, tak to je uplne normalne a bezne, stava sa to aj u inych operatorov a najma pred Vianocami je to viac ako bezna zalezitost, ze sa telefon vypreda.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Neviem co vyplakavas, keby si si nastudoval cenniky, tak zistis co a ako, ake su ceny k akemu pausalu. Keby si sa napriklad cez vikend pozrel na mobilmania.sk, tak zistis, ze ako Orange, tak aj T-Mobile zvysili ceny telefonov, je tam aj prehlad o zmenach cien v T-Mobile. To co tu opisujes je len tvoja nesikovnost a babractvo, nic ine. To, ze nemaju nejaky telefon skladom, tak to je uplne normalne a bezne, stava sa to aj u inych operatorov a najma pred Vianocami je to viac ako bezna zalezitost, ze sa telefon vypreda.
ulavi sa mi na dusi a vyfajcim menej cigariet som tzv notoricky stazovatel ked citim krivdu a ? co je na tom ? nemyslim si ze vsetci ostatny okrem mna to beru super

a este jedna vec ak to zmenili preco bezia reklamy a pridu mi papiere na ktorych su zavadzajuce reklamy ? nabuduce napisem do bazaru predaj auta za 1sk ked bude 100 ludi co ho budu chciet ze uz nemam alebo smula chlapci auto uz stoji 6900 hahahahaha a karma poleti dole ako ked jablko taha gravitacia ..... ale ty mi das kladnu jak som s nimy vybabral .... este im napises smola preco necitate pokec tam predsa pisal ze cenu ide zvysit ..

cez vikend pozrel na mobilmania.sk
odkaz je tu
http://www.mobilmania.sk/Operatori/AR.asp?ARI=10599 hojko kamos moj najzlatsi podla teba je vykend v pondelok ??? ta si sef aj ja chcem sa ozierat este v nedelu abysom pondelok mohol vyspavat opicu sak podla teba je to vykend ..... omg ..... si sef a karmu ti kaslem ale dal by -10
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

no veď hej, treba sledovať, keď bola akcia mal si využiť a nie teraz všetci vyplakávate, čo ste čakali, kým Vám dá t-mobile 100% zľavu doživotne? :roll: ak nemajú na sklade, tak ti ho objednajú a za pár dní ho máš doma, čo si jediný čo chce telefón?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

gego: Papiere sa musia asi vytlacit, rozposlat a nie je mozne ich zmenit hned, nemyslis??? A to iste aj so spotmi v televizii, dennej tlaci..., nemyslis???

Keby si si pozrel pozorne ten odkaz na stranke mobilmania.sk, tak dole v clanku najdes: ,,Na stránkach T-Mobilu sa objavili nové cenníky akciových telefónov, ktoré by mali byť platné od dnešného dňa. Vyplýva z nich, že T-Mobile rapídne zdražil špičkovejšie modely z ponuky pre nižšie paušály až po 200 Viac/Relax 200/Vo veľkom 200. Nízke - silno dotované ceny, platné počas novembra a začiatku decembra, ponechal len pre paušály 400 Viac/1000 Viac a Podnikateľ 600/1200. Operátor zároveň podľa cenníkov zrušil poskytovanie zliav pri objednaní služby web'n'walk. Cenníky ale podľa indícií MobilMania.sk nemusia byť platné. Bližšie informácie prinesieme ráno, sledujte nás! Pozrite si možné zdraženia v prehľadných tabuľkách podľa jednotlivých paušálov. Uvádzame vždy potenciálne nové ceny a doterajšie staré ceny." Bez ohladu ci to bolo v nedelu alebo pondelok, je to momentalne ireleventne, pretoze to tam bolo v dostatocnom predstihu a v predstihu to mal T-Mobile aj na stranke.

PS: Vikend sa pise s makkym I ;)
Pudzian
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pudzian »

hojko nemas vo vsetkom pravdu. napr s tym predstihom...
aj keby sa to dozvies cez vikend tak moc by ti to nepomohlo, lebo sa dopredavali posledne kusy na predajniach, by si musel mat stastie.

ja som si tel vzal v piatok a dalsie uz nemali u nas nikde v meste. No bol som kludny s vedomim,ze mi dalsi tel odlozili a v utorok rano ked im pride tovar si pren pridem. No to som este nevedel,ze za aku cenu....

ja som mal narozdiel od gega "stastneho Mikulasa" :D
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Hojko to s tymi letakmi je silne od veci. To by si rovnako mohol mat v istej dedine napriklad len noviny z predosleho dna, lebo to proste trva ...

Ked uz nieco reklamuju a maju obmedzeny tovar ci uz datumom, zasobami, alebo okresnymi zasobami, tak by o tom mali informovat pocas tej reklamy. Firma, ktora rozosiela reklamu by mala s tymto faktorom pocitat dopredu.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:gego: Papiere sa musia asi vytlacit, rozposlat a nie je mozne ich zmenit hned, nemyslis??? A to iste aj so spotmi v televizii, dennej tlaci..., nemyslis???
bulvar sa meni kazdy den reklama ostava , sak nevadi dneska dam inzerat a zajtra uz nebude platny to je to iste ukamenuju ma tak ci tak ....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

T-Mobile ma 2,4 miliona zakaznikov, su tam firmy, ludia s viacerymi cislami, cize aj keby ostalo len pol miliona ludi, tak asi trosku trva vytlacit pol miliona reklamnych letakov a rozposlat to zakaznikom, ci sa mylim??? Nieco trva aj posta, takze ak sa rozhodli cez vikend zmenit akciu od pondelku, tak rozposlane letaky nemaju ako zmenit a rovnako ani tie, ktore su niekde na ceste.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:T-Mobile ma 2,4 miliona zakaznikov, su tam firmy, ludia s viacerymi cislami, cize aj keby ostalo len pol miliona ludi, tak asi trosku trva vytlacit pol miliona reklamnych letakov a rozposlat to zakaznikom, ci sa mylim??? Nieco trva aj posta, takze ak sa rozhodli cez vikend zmenit akciu od pondelku, tak rozposlane letaky nemaju ako zmenit a rovnako ani tie, ktore su niekde na ceste.
v podstate mas pravdu ale odklaname sa od temy clanku klamu tak klamu co mna po tom kolko trva vytlacenie a ze mi plagaty biju do oci ked to tak uz nieje .... to je jedno .... proste je to tak ze telefony sa zohnat nedaju tie co maju nokia 6650 nezozenies po celom slovensku..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Neklamu, keby si si pozrel cennik, tak tam najdes: ,,Ponuka telefónov a dátových zariadení platí od 8. 12. 2008 len do vypredania zásob. Zmena cien a ponuky je vyhradená. Ceny mobilných telefónov a dátových zariadení sú uvedené v Sk (€) s DPH. Ceny platia pri uzavretí Dodatku k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24/36 alebo 48 mesiacov. Akciové mobilné telefóny a vybrané dátové zariadenia nad 500 Sk (16,60 €) v danom mesačnom programe je možné zakúpiť aj za body T-Mobile Clubu. Informácie o bodových hodnotách jednotlivých telefónov a dátových zariadení získate na požiadanie u predajcov v predajniach T-Mobile.

Cennik: http://www.t-mobile.sk/c1/pdf/cenniky/o ... 122008.pdf
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

gego napísal:v podstate mas pravdu ale odklaname sa od temy clanku klamu tak klamu co mna po tom kolko trva vytlacenie a ze mi plagaty biju do oci ked to tak uz nieje .... to je jedno .... proste je to tak ze telefony sa zohnat nedaju tie co maju nokia 6650 nezozenies po celom slovensku..
Oni neklamu ale oje*avaju ludi v sulade so zakonom :) A s tymi telefonmi je to pravda, deje sa to kazdy rok a viditelne s tym nic nerobia. Dostanu par kusov, polovicu hned odlozia pre rodinu a znamych a ostatni sa mozu ist past.
mandarinka16
Novice
Novice

Protest proti hroooznej reklamnej kampani TMOBILE..

Príspevok od používateľa mandarinka16 »

Jeden vikend pri telke ma inspiroval k vytvoreniu skupiny na istej nemenovanej socialnej sieti, v ktorej vyjadrujem svoj nesuhlas s intenzitou a vtieravostou reklamnej kampane Viaaaaanoce salalala juchuchu tralala sakalaka a co ja viem co este... Bilancia? Za 3 dni, 300 ludi sa pridalo... zjavne nam to nie je po chuti... a TMOBILE stale pokracuje... pribudli dve dalsie reklamne spoty.. tak tomu sa hovori fuj hnus...
http://www.facebook.com/home.php?#/grou ... 8208588604
Napísať odpoveď