T-Mobile a služba CLIR

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

T-Mobile a služba CLIR

Príspevok od používateľa rados915 »

Chcel som si aktivovať službu clir na svoju kartu. Cez *50 (12350) však v menu žiadne voliteľné služby nemám (predtým to bolo tuším voľba 3-3). Tak som to skúsil aktivovať cez smsku "clir zap" na číslo 12323 a prišla mi odpoveď:

Vážený zákazník, služba nie je dostupná pre zákazníkov EASY. T-Mobile

Mám službu Fix 9, takže nechápem prečo mi to nejde.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus to cez www.t-mobile.sk - registrujes sa, vyberies aktivaciu sluzieb a das aktivovat.
rados915
Guru
Guru

hojko napísal:Skus to cez www.t-mobile.sk - registrujes sa, vyberies aktivaciu sluzieb a das aktivovat.
Na to svoje menu som sa už veľa krát pozeral, skoro nikdy som tam nič nemal, iba mi to stále vypisuje, že niečo nie je dostupné pre EASY.
Prílohy
sluzby.png
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

a čo tak zavolat na zakaznicku linku 12345?a prepojiť sa s operatorom? :)
rados915
Guru
Guru

typek61 napísal:a čo tak zavolat na zakaznicku linku 12345?a prepojiť sa s operatorom? :)
Napísal som na podporu, prišla mi odpoveď, že ak cez 12323 sa to aktivovať nedá a ak cez linku 12350 mi nejde v menu dať voľbu 3 a 3 tak mi to aktivujú oni sami. Len im musím poslať niektoré údaje.

Oni by mali napraviť to, že mi to nejde a nie mi to aktivovať takto. Nabudúce keď to budem znova potrebovať zasa im mám vypisovať?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nechaj si aktivovaný clear a keď budeš chcieť volať bez neho tak dáš pred číslo predvoľbu *33#, alebo niečo také, už si to nepamätám :?
rados915
Guru
Guru

uplink napísal:Nechaj si aktivovaný clear a keď budeš chcieť volať bez neho tak dáš pred číslo predvoľbu *33#, alebo niečo také, už si to nepamätám :?
JJ to viem, *31#. Len ide o princíp, že sa niečo posralo a nejde mi to. Namiesto toho aby pozreli na moju simku a zistili kde je chyba, chcú mi to aktivovať teraz, aby mali odo mňa pokoj.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No mne dosť často voláva taká teta že ako som spokojný so službami a vždy som spokojný. Takže ked Ti zavolá, myslím že by si mohol čo to poriešiť. Ináč máš na svoje meno aj nejaké paušály t-debilovi a ako dlho si u nich?
rados915
Guru
Guru

uplink napísal:No mne dosť často voláva taká teta že ako som spokojný so službami a vždy som spokojný. Takže ked Ti zavolá, myslím že by si mohol čo to poriešiť. Ináč máš na svoje meno aj nejaké paušály t-debilovi a ako dlho si u nich?
No dnes mi 3x volalo číslo 024955, ktoré ako som sa dočítal je registrované práve u T-Mobilu. Že vraj zisťujú ako som spokojný so službami a pod. ale nezdvihol som to. Karta je kupovaná na sestrine meno, keďže som vtedy ešte nemal 18. Nenechal som si to prepísať na svoje meno, pýtali za to tuším 1000 Sk minulý rok keď som si bol predĺžiť službu. Od 2. decembra 2008 mám Fix 9, ale počkám ešte rok a pôjdem k O2 ak budú mať ešte Fér, pretože T-Mobile iba ryžuje a ryžuje. Inak v T-Mobile som od 7. marca 2003.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hmm to je riadne na nič, si tam už celkom dlho, tak by sa k Tebe mohli správať normálnejšie :/. A máš pravdu, len sa nabalujú a nabalujú, ale tak kto nie? Aj Ou Tu je taká aká je len preto, lebo si chcú získat zákazníkov...

Každopádne sa to oplatí zdvihnúť a povedať si svoj názor :)
rados915
Guru
Guru

uplink napísal:Hmm to je riadne na nič, si tam už celkom dlho, tak by sa k Tebe mohli správať normálnejšie :/. A máš pravdu, len sa nabalujú a nabalujú, ale tak kto nie? Aj Ou Tu je taká aká je len preto, lebo si chcú získat zákazníkov...

Každopádne sa to oplatí zdvihnúť a povedať si svoj názor :)
No pri prvom volaní toho čísla som ho hneď napísal do googla keďže som bol pri pc a vyhodilo mi to stránku whocallsme.com a že sú tam nejakí odr...či. Preto som to nezdvíhal, až keď mi 3x volali som sa ešte raz pozrel a tiež na tej stránke som našiel toto:
http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/024955

Odvtedy nevolali, tak keď ešte zavolajú môžem to zdvihnúť.
Napísať odpoveď