ja mam program FIX 500, platim 500sk mesacne a mam take drahe volania ze dakujem pekne
chcem sa opytat, videl som reklamu, kde hovorili ze su tretinove ceny pausalov a na program 200 je N95 8gb za 1 korunu
netreba mi nejako novy mobil, len sa mi zda vyhodne to zobrat, kedze by som mesacne platil necelych 400sk
da sa prejst z mojho programu na program 200 a zobrat akciovy telefon alebo musim podpisat novu zmluvu?
//autoeditácia príspevku ( 10 Nov 2008, 19:23 )
nikto nic?
T-Mobile programy (help)
tretinove pausaly neviem ci su (jedine od t-comu), su polovicne alebo stvrtinove s kuponom.
Ak chces zostat na fixe, tu mas aktualnu ponuku
pri vyuziti kuponu, ktory dostanes az pri druhom pausali, respektive ho ziskas od dobreho znameho
, mas akcie tu
odvtedy islo par telefonov vyrazne dole, ceny mas tu
"flat" program - info tu
prechadzat samozrejme mozes ak nemas viazanost, vsetky zlavy u t-mobile su ale teraz jedine s tym kuponom, ako ho ziskas je na tebe. Ak sa opytas na predajni, mozno aj nejaky volny budu mat, pripadne sleduj diskusie - niekto ho urcite bude ponukat.
objednat sa da aj cez kuriera, ak mas kupon nadiktujes im kod kuponu a vybavene.
//este by som dodal ze je dobry zvyk pockat aspon do konca novembra/zaciatku decembra. telefony by este byt mali a vtedy uz budu vsetky akcie vybalene.
Ak chces zostat na fixe, tu mas aktualnu ponuku
pri vyuziti kuponu, ktory dostanes az pri druhom pausali, respektive ho ziskas od dobreho znameho
odvtedy islo par telefonov vyrazne dole, ceny mas tu
"flat" program - info tu
prechadzat samozrejme mozes ak nemas viazanost, vsetky zlavy u t-mobile su ale teraz jedine s tym kuponom, ako ho ziskas je na tebe. Ak sa opytas na predajni, mozno aj nejaky volny budu mat, pripadne sleduj diskusie - niekto ho urcite bude ponukat.
objednat sa da aj cez kuriera, ak mas kupon nadiktujes im kod kuponu a vybavene.
//este by som dodal ze je dobry zvyk pockat aspon do konca novembra/zaciatku decembra. telefony by este byt mali a vtedy uz budu vsetky akcie vybalene.