Ta naša policia
Ta naša policia
Idem auto po meste... a predomnou mestkači.. obehnem ich a zaradim sa pred nich tesne pred krizovatkou ( Bol som aj tak na hlavnej a čiary na ceste absolutne ziadne ) .. idem dalej nevšimam si ich.. zastavim pri kaufe .. a oni za mnou že čo to malo znamenat.. a ja že.. nemusim im nič hovorit ze oni mi nič do stylu jazdy hovorit nemozu ( pokial neporusim zakazovu značku ) .... zavolali štatnych a tvrdili že som presiel v protismere krizovatku .... povedal som že im nezaplatim a ted aže bude spravne konanie.. mam svedka čo sedel pri mne ...
Mestkač bol samozrejme drzy.. že jeho slovo na spravnom bude viac nez moje.. ze som zle vyriesil krizovatku ( mal som sa vraj riadit pravidlnom pravej ruky) .. bola vyznačena hlavna cesta...
Kryžovatka mala tvar "T" pričom hlavne po kt. som išiel bola doľava.
Myslite si že som postupoval spravne ?
Mestkač bol samozrejme drzy.. že jeho slovo na spravnom bude viac nez moje.. ze som zle vyriesil krizovatku ( mal som sa vraj riadit pravidlnom pravej ruky) .. bola vyznačena hlavna cesta...
Kryžovatka mala tvar "T" pričom hlavne po kt. som išiel bola doľava.
Myslite si že som postupoval spravne ?
Re: Ta naša policia
Pokiaľ tam boli značky tak si sa mal riadiť značkami a nie pravidlom pravej ruky. Ak si ich obehol pred plnou čiarou, tak si žiadny zákon neporušil + Ak máš svedka asi nič nezmôžu, len si chcú honiť ego...
Aj keď nechápem niektorých ľudí prečo jazdia tak agresívne... A ešte k tomu, keď jasne vidia, že sú pred nimi zelení... Vie ma to nasrať, to preraďovanie sa na poslednú chvíľu, predbiehanie atď...
Aj keď nechápem niektorých ľudí prečo jazdia tak agresívne... A ešte k tomu, keď jasne vidia, že sú pred nimi zelení... Vie ma to nasrať, to preraďovanie sa na poslednú chvíľu, predbiehanie atď...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...určite áno, je jedno, ako si prešiel križovatkou, na správnom konaní ti nič nedokážu, pokiaľ nemajú záznam...slovo policajta má rovnakú váhu, ako slovo vodiča, aj keby proti tebe stál celý policajný zbor...bez dôkazu sa nepohnú...
Lutujem, že som si nenatočil rozhovor medzi nami. Niesom zbehly v zakone aby som sa bil hlava nehlava... ale podla mna nemali pravdu.. všteci koho som sa pytal tak vraveli že mestkači urobili hlupost. Som zvedavy na spravne konanie čo tam všetko bude.
Hoc by som prešiel krizovatku aj šikmo v protismere tak nemaju ziaden zaznam len svedectvo 2 mestkačov.. a ja mam tiez svedka čiže 2-2
Lebo ak si to uvedomite tak aj na prekročenie rychlosti by stačilo svedectvo policajta a s tym by v ziadnom konaní neuspel
Hoc by som prešiel krizovatku aj šikmo v protismere tak nemaju ziaden zaznam len svedectvo 2 mestkačov.. a ja mam tiez svedka čiže 2-2
Lebo ak si to uvedomite tak aj na prekročenie rychlosti by stačilo svedectvo policajta a s tym by v ziadnom konaní neuspel
je jedno ci je svedok jeden mestkac alebo desiati
to iste aj na opacnej strane...tvoj kamos ako svedok tiez nieje nic, konflikt zaujmov
to iste aj na opacnej strane...tvoj kamos ako svedok tiez nieje nic, konflikt zaujmov
Ešte ma zaujima, ked su policajti na zasahu maju mat zapnutý majak ?
pokial si to situacia nevyzaduje tak nie (stojite v strede cesty za zakrutou alebo ja neviem)
mestski su komedianti, to su nulky-, to je tak, kto nic nevie ide k policii kto sa nedostal skusi mestsku, kto ani to.. homeless
mestski su komedianti, to su nulky-, to je tak, kto nic nevie ide k policii kto sa nedostal skusi mestsku, kto ani to.. homeless
Niektorí mestskí sú vážne šašovia. Tiež poznám pár takých. Snažia sa hrať na skutočných policajtov a ochrancov zákona. Nech si oni len veselo zakladajú papuče po parkoviskách.
Česť výnimkám, sú aj normálni a keď chcú vedia aj pomôcť.
Len sa nedaj, aj keby správne konanie bolo. Aj keď pochybujem, že nejaké bude.
Česť výnimkám, sú aj normálni a keď chcú vedia aj pomôcť.
Len sa nedaj, aj keby správne konanie bolo. Aj keď pochybujem, že nejaké bude.
-
Yos
Professional
Ked sme uz pri tych mestskacoch. Stala sa mi taka vec, ze som sa potreboval otocit, tak som isiel do protismeru (vedome), tam som isiel cca 20-30 metrov na miesto, kde som sa mohol bezpecne otocit a opat sa vratit tou istou cestou. Pravdaze tam uz sedeli v aute meskáči, zastavili ma a ze ci viem coho som sa dopustil. Hned som vedel, ze to je tym zakazom. Podotykam, ze ta ulica je minimalne frekventovana. Povedal som im, ze viem, ze som sa chcel len otocit, vsak ma videli. Nebudem sa predsa otacat na krizovatke, tak som sa otocil najblizsie, kde sa to bezpecne dalo. Oni, ze "nie". Dal som im vodicak, zapisoval si udaje. Stale som donho hustil, ze ma videl, nech nerobi zo seba sprosteho. Nato sa zarazil a sa ma spytal co som to povedal. Sam vie, co som povedal. Pytam sa ho na pokutu a zadelil mi 150e. Sadzobnik udava 60e, 150e je najvyssia mozna, ked som ohrozil premavku. Nakolko tam nebolo v tom case ani jedno auto, tak som sa mu zacal smiat, ze ci je normalny a ze ci ho tato vysedacia robota bavi. Pravdaze bol ticho. Cely cas co si volaco zapisoval som mu volaco vravel az mi naraz dal vodicsky, povedal som im, ze su hanbou naroda a odisiel som bez papierika, bez nicoho.. 
Dobre, a teraz ja teda...
Vecer, circa 23:00, idem dom, potrebujem vybrat hotovost, eh najblizsi bankomat na Lietavskej okej idem tam, ako obvykle samozrejme Petrzalka v noci jak podme parkovat...
Dojdem na miesto, rozhliadam sa vidim flek ako na obrazku a vidim ale aj mestskych tak v uzadi v tme...
Tusil som ze tam bude nejaky zadrhel tak som to odparkoval, nechal parkovačky a dal 4ky.
Vystupim z auta pozrem smer mestskí, a hovorim si, idem tam radsej este mi daju papucu za nejaky ich vyplod.
Slecna, pán. "Dobry vecer chcel by som si vybehnut hore do bankomatu necham to tu stat sekundicku okej?"
Idem smer bankomat, vyberiem si €€€ a poklusom spat k autu (1 minuta?) a uz tam drbo stal pri aute a vypisoval papieriky.
Sa ho pytam ze ci som nahodou pred chvilou s nim nehovoril a odpoved znela "Ano hovorili sme spolu ale priestupku ste sa dopustili ajtak musime Vas pokutovat".
(pre tych ktorym usiel predmet priestupku je parkovanie na "travnatej ploche")
V ten moment som explodoval uz som siel kricat ale kusom som si do jazyka sadol som do auta a odisiel som bez slova.
Niekedy si clovek normalne pyta facku svojim nekonecnym primitivizmom.
Vecer, circa 23:00, idem dom, potrebujem vybrat hotovost, eh najblizsi bankomat na Lietavskej okej idem tam, ako obvykle samozrejme Petrzalka v noci jak podme parkovat...
Dojdem na miesto, rozhliadam sa vidim flek ako na obrazku a vidim ale aj mestskych tak v uzadi v tme...
Tusil som ze tam bude nejaky zadrhel tak som to odparkoval, nechal parkovačky a dal 4ky.
Vystupim z auta pozrem smer mestskí, a hovorim si, idem tam radsej este mi daju papucu za nejaky ich vyplod.
Slecna, pán. "Dobry vecer chcel by som si vybehnut hore do bankomatu necham to tu stat sekundicku okej?"
Idem smer bankomat, vyberiem si €€€ a poklusom spat k autu (1 minuta?) a uz tam drbo stal pri aute a vypisoval papieriky.
Sa ho pytam ze ci som nahodou pred chvilou s nim nehovoril a odpoved znela "Ano hovorili sme spolu ale priestupku ste sa dopustili ajtak musime Vas pokutovat".
(pre tych ktorym usiel predmet priestupku je parkovanie na "travnatej ploche")
V ten moment som explodoval uz som siel kricat ale kusom som si do jazyka sadol som do auta a odisiel som bez slova.
Niekedy si clovek normalne pyta facku svojim nekonecnym primitivizmom.
-
Yos
Professional
Byt na tvojom mieste neudrzal by som sa slov a nesetril by som snimi. Debilovi nevysvetlis, ze je debil, lebo je debil.
Páni, len sa tešim ked bude po spravnom konani a samozrejme ze mi nič nedaju, nemaju dokaz len svedectvo dvoch hlupakov,
Tak sa tym mestkačom vysmejem na celu chodbu ..
nech všetci vidia ako koho mame v meste
Tak sa tym mestkačom vysmejem na celu chodbu ..
Hegy - tam kde je mlaka je trava?
Presne tak. Slovo policajta a vodiča, ktorý mal spáchať priestupok má úplne rovnakú váhu. No leaded nebude musieť vôbec dokazovať, že on priestupok nespáchal. Ten priestupok mu budú musieť policajti dokázať a bez dôkazu (video, fotka) odídu zo správneho konania s dlhým nosom.Grim napísal:...určite áno, je jedno, ako si prešiel križovatkou, na správnom konaní ti nič nedokážu, pokiaľ nemajú záznam...slovo policajta má rovnakú váhu, ako slovo vodiča, aj keby proti tebe stál celý policajný zbor...bez dôkazu sa nepohnú...
-
TommyHot
Addict
Presne tak, preto ak vies, ze si neporusil zakon (resp vies, ze nemaju dokaz), tak vsetko riesit cez spravne konanie a s mumakmi sa ani nebavit.
No neviem, stebielko by si tam mozno s patricnou vybavou nasiel ale pojem trava ci travnaty porast mi evokuje uplne iny priestor ako to na obrazku...wladas napísal:Hegy - tam kde je mlaka je trava?
Takze by som sa odkazal na DI nech mi dokaze ze je to travnaty porast.
a potrebujem sa dotahovat s niekym ci kus hliny so steblom travy je alebo nieje travnaty porast...
nemam nervy na taketo veci som strasny cholerik asi by to vyustilo vo vacsi pruser
nemam nervy na taketo veci som strasny cholerik asi by to vyustilo vo vacsi pruser
A ja mam nervy? Nezaplatil by som a ani by som s nim nebavil. Nech si vypisuje papierov kolko len chce.
-
Andi_Cibula
Addict
Par kamosov nezavisle od seba povedalo ze pri postupe do spravneho konania to policajti zle vypisu a preto je konanie neplatne.