Tabak - Kosice

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Tabak - Kosice

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

zdravim, prosim Vas, da sa tu niekde zohnat tabak ako route 66, ...? atd.? proste nieco v normalnej cene a nie tabak, ktory ma 20 gramov a stoji pomaly 6 a viac eur? v cz teda mali ovela ale ovela vacsi vyber tabakov... no tu v KE v trafikach som toho vela nevidel, najnormalnejsi asi Golden Gate, no po tom nejako netuzim... niekto kto by o niecom vedel?
Korag
Professional
Professional

Re: Tabak - Kosice

Príspevok od používateľa Korag »

No ja vobec netusim ako to funguje na vychode, no tu na zapade este ked som fajcil (TT, TN kraj) nebol problem kupit kvalitnejsi tabak aj v mensom meste. Stacilo ist do miestnej trafiky alebo popripade v Tescu co byvaju tie obchodiky po bokoch, tak skus pozriet nejaky co sa zapodieva tabakovymi vyrobkami. Route 66 ani neviem co je, no pokial viem tak take tabaky ako Golden Viriginia, Turner, Drum patria medzi najlepsie vo svojej triede. A Golden Gate je normalny :? To je jeden z najvacsich hnusov.
2Pacaveli
Addict
Addict

ano, drum a podobne tu mame aj my samozrejme, no nedam za 20g tabak 5 eur.. totizto, ja si cigarety nabijam (skor nabijal som si v cz) cez taku tu "masinku", strojcek, neviem ako sa to "odborne vola" a z takeho drum by mi vyslo takych 20 cigariet, co sa mi rozhodne viac oplati kupit klasicku krabicku.. z toho route 66 nabijem dajme tomu 25 cigariet a stoji /v cz/ asi 52 kč, co je sakra rozdiel. preto som chcel vediet, ci aj tu nepredavaju, nieco podobne, pripadne to iste

ale asi budem musiet objednat tabak z cz.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Z drumu 20 cigariet? nauc sa sulat a budes mat aj 60. Jednoznacne kazdy kto ho ma hovori, ze oproti beznym cigaretam sa viac oplati a je aj kvalitnejsi.
2Pacaveli
Addict
Addict

sulat viem, nesulam si cigarety.
Napísať odpoveď