Ahojte,
Predal som svoj Acer A700 klientovi za 200 evri, lebo mama chcela niečo "s klávesnicou" a najlepšie s "windowsom". Moc peniažkov som do tabletu nechcel vraziť, tak som si kúpil službu z alza.sk že o rok im tablet vrátim a vrátia mi polovicu peniažkov. A v podstate som ostal príjemne prekvapený. moje doterajšie dojmy z Aceru W510 sú nasledovné:

má škaredý rastrový display, úplne hnusný [asi som rozmaznaný z HTC One, Nexus 10, iPad 4th gen a iné, ale tak čo už, to je realita]

má zle podsvietenie displayu

je plastový, nie je to nič hrozné, ale iPadu, iPadu Mini, či Asusu Infinity, Nexusu 7, Nexusu 10 [aj ten som už mal doma

] alebo Aceru A700 sa to kvalitou nevyrovná ani omylom.

je tlstý

je ťažký

pôsobí lacno

klávesnica s touchpadom sú tak trochu hromotĺcke

dockový kĺb drží "tak všeliak" ten Acer, vyklá sa a hemží sa v tom docku, nedrží pevne

Samotný tablet prevažuje častokrát klávesnicu, trochu "faux-pas", tým pádom píšete na tablete a padá
a teraz tá zaujímavá časť

nemá vypálené pixely, pri Acer výrobkoch som na takýto
nadštandartný luxus neni zvyknutý

veľmi pekné farby, vie hrať aj na stranu "superamoled" aj na stranu "iPS" čo vlastne aj je iPS. Vie byť sýty, keď je treba a vie byť decentný, keď na to dôjde

Windows 8 je plnohodnotný, idú na ňom PC hry, idú veľmi dobre [samozrejme v rámci Atomu a Intel HD 3xxx gpu], systém je brutálne svižný

MMC karta fičí 90/40 MB/s read/write v maxe na nekomprimované dáta [ATTO], čo je viac ako zaujímavé, keďze konkurenčné tablety majú +- polovičné rýchlosti [až na iPad/iPad mini]

veľmi príjemné prostredie a fantasticky doladené ovládanie na dotyk

veľmi ťažko otočný pánt pre talbetový držiak

vôbec sa nezahrieva [oproti konkurencii, ináč "pečie" v rámci svojich limitov]

extrémna výdrž oproti konkurencii [Nexusy, Asusy, aj ten Acer A700 a iPad pri podobnom vyťažení dali 6-8 hodín tops, tu sa samotný tablet drží na 12+ [rated má 18]].

krásne balenie, celé apple like, nie až tak kvalitné, ale veľmi solídne a obstojné
In general za tie peniaze asi naj Windows full PC tablet solution na trhu, v podstate ak chcete niečo podobné, tak je skok "astronomical"...až na YOGA od Lenova, alebo Taichi od Asusu, čo sú 2.5-3 násobné ceny, a máte v "podstate" to isté s fhd displayom...
//menší update, tento tablet radšej nekupovať. Hry a filmy zvláda na jedničku, ovládanie dotykom je smrť totálna. Hlavne v browseroch ako msie, firefox, opera, chrome, safari, etc. nepoužiteľné, absolútne. Zasekáva sa, mrzne, padá. Celé zle, fuj. Kúpil som teda Asus Transformer Infinity, tak zrecenzujem aj ten. Prvý kus bol od výroby rozmlátený...