Tablet Scopad na zľavovom serveri

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
relax
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Tablet Scopad na zľavovom serveri

Príspevok od používateľa relax »

Zdravím Vás :)
mám takú otázku. Veľmi rád by som si zaobstaral šikovný tablet, ktorý nemusí byť značkový, nechcem do toho investovať veľkú sumu peňazí. Objavil som tento celkom neznámy tablet na zľavovom servery - http://www.slovenskezlavy.sk/cela-sr/25 ... dem-na-sr/ . Viem, že budete mnohí primárne odsudzovať to, že je to fake z Číny a podobne, ale skúste sa pozrieť na to pohľadom jednoduchého uživateľa, ktorý chce ten tablet využívať na basic veci. Internet, aplikácie, e-booky pod.
Zaujíma ma názor každého z Vás :) veľmi sa mi pozdáva jeho nízka hmotnosť, spratnosť a v tomto prípade podľa mňa aj priaznivá cena.

Vopred ďakujem
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Re: Tablet Scopad na zľavovom serveri

Príspevok od používateľa robo1152 »

má to Android 2.3, ktorý je určený na telefóny, takže radšej pohľadať niečo s 3.2-kou aj za cenu že by to malo byť používané, a osobne neverím nejak týmto noname veciam, to radšej sa pozrieť po pôvodnom galaxy TAB-e, aj keď ani to nieje žiadna výhra :)
najlepšie by bolo to niekde vyskúšať, aby si vedel či ti to bude vyhovovať alebo nie :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Tablet Scopad na zľavovom serveri

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Prave tie basic veci na takychto tabletoch nefunguju prave najlepšie. Netvrdim, že je to aj tento pripad, ale treba s tym počitať. Ak už nejaky lowcost tablet, tak skôr niečo preverene, otestovane a niečo čo ma podporu od vyrobcu. Napr. nejaky Archos. Ešte lepšie niečo "značkovejšie" od ruky.
Napísať odpoveď