tablet zamietnuta reklamacia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
plusminus
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: tablet zamietnuta reklamacia

Príspevok od používateľa plusminus »

Tablet si skoro nepouzival, ale mas antishock puzdro, dock a dokupoval si klavesnicu. Presne takto sa chovam k veciam, ktore nepouzivam. Kupujem im prislusenstvo. :)
Gratulujem k oprave. Uzi si vyrobok troska viac ako 30hodin za rok a pol..
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: tablet zamietnuta reklamacia

Príspevok od používateľa Runes »

ano tak sa chovam k veciam ktore nepouzivam :) antishock puzdro som kupil s tabletom naraz, klavesnicu som kupil koli baterke aj to len z dakeho co ja viem coho. Ked osm kupoval tablet na alze nebol s bielou klavesnicou potom som si ju objednal zo shopie tam mi po 2 tyzdnoch zavolali ze nevedia mi ju zaobstarat. A ked som brovsil na bazosi zrazu ju tam dakto predaval za 90 zo srandy som napisals tym ze dam 75 aj s postou a predavajuca suhlasila. Tak som to vzal pouzil asi 2x. Tablet som chcel ked som este chodil na vysku strasne som ho potreboval pocas leta :D nakolko som s priatelkou absolvovla mega vela podujati kde som fungoval ako vodic a doplnok a v tej dobe som mal mobil wt19i na com sa blbo zabijal cas :D potom som sa k tabletu dostal akurat ze som zacal aj pracovat a odvtedy tablet bol takmer bez vyuzitia nakolko som kupil telefon nexus4 cim premna stratil tablet akukolvek potrebu. Teda obcas som ho zapol ale to bolo vlemi malo akurat ako infoapnel ked som sa hral na pc a sledoval FB abo tak. Aktualne zacal premna mat cenu cca 2 mesiace dozadu ked som si uvedomil ze za urcitych okolnosti je to idelna navigacia do terenu namiesto topografickych map. I ked lepsia by bola 7" krabicka daka .

Uff staci ti takato vycerpavajuca odpoved ??? :) a nie nepouzivam ho ale uz ma opat vyuzitie i ked aktualne som kupil Z1 cize aj ta celkom obsotjne zvlada funckiu topo, ale zasa samostatny zdroj je fajn :)

dock a klavesnica = to iste :)
http://www.ebay.com/itm/Asus-Transforme ... 0909582930
Napísať odpoveď