Tabletky a prehltanie

O športe...
2dEv2
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Tabletky a prehltanie

Príspevok od používateľa 2dEv2 »

Dobry den, chcel by som sa opytat jednu otazku vzhladom k tomu ze mam mierny problem. Znie to asi trivialne no mam problem s prehltanim velkych tabletiek a tuto sa musia brat rovno 4 za den z coho moc nadseny nie som :) A preto sa chcem opytat ci sa nemozu tiez rozhryzt popripade rozdrvit a zmiesat s vodou. Viem znie to smiesne ale naozaj by mi pomohlo keby mi poradil niekto kto sa do toho vyzna kedze viem ze niektore tabletky sa vyslovene musia prehltat, ine vsak nie. Dakujem predom za odpoved. S pozdravom, Michal.
http://www.protein.sk/e-1667-akcia-mega ... ---biotech
:nono:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Tabletky a prehltanie

Príspevok od používateľa DanielDevil »

neviem ako to vyzerá, ale nedajú sa ti rozrezať na dve polovice?
2dEv2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 2dEv2 »

Rozmyslal som aj nad tym ale stale je to docela velke a kedze to je potom hranate tak sa to prehlta(aspon pre mna) este horsie...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Aminokyseliny sú aj v prášku, takže to máš jedno, či to zješ celé, alebo rozdrvíš. Teda aspoň podľa mňa. To máš 4 za deň v pohode. Ja si dávam BCAA tak 15 za deň. Zo začiatku mi to bolo hnusné, ale postupne som si zvykol. Robím to tak, že dám tabletku na jazyk, zapijem glg vody a trhnem hlavou dozadu, aby tabletka zbehla. Keď sa už naozaj nedá, tak si prepolím na polovice.

Inak je tam písané, že máš užívať 4 pred a 4 po tréningu, to je 8 za deň. Aby to malo správny účinok, tak ich potrebuješ zjesť aj viac. To je len odporúčané dávkovanie, ktoré je úplne neúčinné, resp. minimálne. Nabudúce ti odporúčam hľadať práškové aminokyseliny.

//a nechápem, prečo zničíš link tým, že ho podčiarkneš. Potom sa nedá priamo na neho kliknúť.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ked som bol mensi mal som ten isty problem.. musel som pucit a tie pevne rozrezat na viac kuskov

dozivotny problem ktory mam je ze ma davi u zubarky hned jak mam cudzi predmet v ustach.. z vrtacky najviac
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hentie aminace su myslim kapsule takze to rozrezat nejde...kazdopadne akekolvek aminokyseliny su lepsie praskove, je to lacnejsie aj jednoduchsie a lepsie to travi, takze tu mas riesenie :P
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

kapsula sa da vysypat na lyzicku
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

On písal, že keď to prepolí, tak je to potom hranaté, tak preto si myslím, že sú to skôr klasické tabletky.
MeanSeriously
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa MeanSeriously »

tablety sa preto prehĺtajú celé, lebo obal sa rozpúšťa pomalšie, to zn. tableta účinkuje dlhšie. Pri tabletách, kde je dôležitý jeden nárazový účinok, to je jedno.
Napísať odpoveď