Tabulky v HTML
Tabulky v HTML
Zdravim, a dufam ze totzo je moj psledny problem z HTML
Mem stranku robenu cez tabulku a chcem aby mi odkazy zobrazovali obsah do jednej bunky a nie na novu stranku. Akymi prikazmi to mam urobit?
Mem stranku robenu cez tabulku a chcem aby mi odkazy zobrazovali obsah do jednej bunky a nie na novu stranku. Akymi prikazmi to mam urobit?
jediny sposob je iframe
Kód: Vybrať všetko
...
<a href="stranka.html" target="okno">otvor linku v iframe</a>
<iframe name="okno"></iframe>
...-
vivaSlovakia
Guru wannabe
No ked to chces v html tak dobry sposob je iframe, su aj ine moznosti lepsie, ale kedze chces html, a si zaciatocnik tak aspon sa naucis tu funkciu
takze
toto je ako keby to okno co sa maju v tom otvarat tvoje stranky
teraz su rozmery nastavene na 800 a 800 to si nastavis podla seba a das na stranku
a iframe name si mozes dat hocijake najvhodnejsie podla mna je hlavne
no a potom tvoj link bude vyzerat nejak takto je to obycajny link len je tam vpisane target="hlavne" (target znamena ciel)
dufam ze si pochopil ak niecomu nebudes chapat napis 
takze
toto je ako keby to okno co sa maju v tom otvarat tvoje stranky
teraz su rozmery nastavene na 800 a 800 to si nastavis podla seba a das na stranku
a iframe name si mozes dat hocijake najvhodnejsie podla mna je hlavne
<iframe name="hlavne" src="index.html" frameborder="0" width="800" height=800> </iframe>
<a href="http://google.sk" target="hlavne">Google</a>-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ten iframe musí mať atribút name a odkaz target aby vedel kde ho má zobraziť. Pozri si ten príklad čo dal igiPop a potom nie je šanca aby ti to zobrazovalo v novom okne alebo karteJohnnny napísal:no hodil som to tam ale nepomohlo, stale mi to zobrazovalo v novej kartem nemohol by si mi poslat icq a tam by sme to neake poriesili
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe