no neviem neviem ci tu uz taka tema bola(ak hej,sry moja chyba), ale chcel by som vediet kto ma jaky tag, teda samozrejme ak niaky tag mate mozte pridat aj obrazok
Kvalita fotiek nestoji za nic lebo to je fotene z klasickej fotky digitalom.Su to moje starsie vytvori
A tu su moje pokusi o streetart v Adobe Ilustratori
ja mam "FRX" ale po elektrickach to nepisem, lebo sa mi to zda byt ubohe.. Skor si s tym oznacim svoje veci, sk8 a pod hovadinky.. A celkom fajn to vypada napisane, foto nemam, skoda
Hols- to máš dosť lacné dielka Ja nestriekam, lebo to neviem, no keď vidím dielko v pravom zmysle slova, tak sa zastavím, pozriem si to a uznám umenie autora.
Ale toto čo si uploadol ty, sa nedá nazvať inak ako vandalizmus
Ale nič v zlom, OK ?
eritrocit napísal:Hols- to máš dosť lacné dielka Ja nestriekam, lebo to neviem, no keď vidím dielko v pravom zmysle slova, tak sa zastavím, pozriem si to a uznám umenie autora.
Ale toto čo si uploadol ty, sa nedá nazvať inak ako vandalizmus
Ale nič v zlom, OK ?
lenze toto co dal on su tagy a nie grafity... Tag je nieco ako podpis, ktorym davas ostatnym gangstas v ghettu najavo, ze to je uzemie tvojho klanu ... tag nemusi mat ziadnu umelecku hodnotu, staci zobrat centropen a nacmarat svoj podpis alebo nazov klanu (opravte ma ak sa mylim, ja sa moc do toho nevyznam)
Pinco, ale ja viem aký je rozdiel medzi tagom a grafitom. Ale pár krát som našiel taký tag, že by si tomu neuveril. Krásne dielko, ktoré stojí za to si aspoň všimnúť.
pinco napísal:lenze toto co dal on su tagy a nie grafity... Tag je nieco ako podpis, ktorym davas ostatnym gangstas v ghettu najavo, ze to je uzemie tvojho klanu ... tag nemusi mat ziadnu umelecku hodnotu, staci zobrat centropen a nacmarat svoj podpis alebo nazov klanu (opravte ma ak sa mylim, ja sa moc do toho nevyznam)
moc hras San Andreas. neni to ani tak o klanoch a gangstaz, ale o crew, a ktora je lepsia.
eritrocit: ok, len som chcel vysvetlit ak nahodou nevies , ale mas pravdu nad niektorym dielom sa aj ja pozastavim a neveriac krutim hlavou ako to niekto dokaze, obdivujem ich, ale zaroven som aj proti tomu ak je to na urcitych miestach.
okonenipica: konkretne moja definica pochadza z clanku Become a ganxta
No dobre a prečo sa mi k mojmo postu nepripája podpis ? Veď by to tu bolo oveľa krajšie a rozmanitejšie, keby sa pod textom väčšiny ľudí objavoval podpis. Čo si myslíte ?