Dost velky skok z Win 3.11 na Win95, ale mi tam hadze stale modru obrazovku. Dostalo sa mi do ruk aj video, to je pecka moznost pozerat video na pocitaci, nieco neskutocne. Normalne som dnes aj hudbu pocuval, mam tu asi 20 mega midi suborov, super!
test napísal:Dost velky skok z Win 3.11 na Win95, ale mi tam hadze stale modru obrazovku. Dostalo sa mi do ruk aj video, to je pecka moznost pozerat video na pocitaci, nieco neskutocne. Normalne som dnes aj hudbu pocuval, mam tu asi 20 mega midi suborov, super!
tomu ver , som necakal ze media player , a v peknej kvalite a hladko , a ten internet no uzasne nieco , len tak dalej..
Kamarát, čo už má Windows95 (ja mám stále iba Windows 3.11), hovoril, že sa tam dajú prehrávať aj mp3. Hovoril, že minule "pakoval" jedno CD do mp3 iba 4 hodiny (to vieš, oni sú bohatý, a majú najnovšie Pentium 100MHz).
ze 100 MHZ. , ja mam iba Cyrix 75 MHZ , bus 50 Mhz , a 8 MB ram .. len ta mna vysla 3000 sk , pozdrav ho , sila ze 100 Mhz to fak nema kdo co robit s peniazmi
kde si kupil , kolko rychlostna , ja som vcera konecne kupil 3,5 palcovu FDD, este k tomu som musel kupit 8 bitovu ISA kartu ako radic ,ATA , ta rychlost no nemam slov...dokonca na 2 disketovky , mozno kupim este jednu disketovku aby som mohol z diskety na disketu napalovat
brm napísal:Chrono.. on už má CD-ROM??? Koľko ho stála, akú a kde kúpil?
Má. Tuším že je má rýchlosť 2x (ale možno sa len chváli, lebo o tak rýchlej CD-Rom som ešte ani nepočul). Cenu mi nechcel prezradiť.
Ravenman napísal:kde si kupil , kolko rychlostna , ja som vcera konecne kupil 3,5 palcovu FDD, este k tomu som musel kupit 8 bitovu ISA kartu ako radic ,ATA , ta rychlost no nemam slov...dokonca na 2 disketovky , mozno kupim este jednu disketovku aby som mohol z diskety na disketu napalovat
Je 3,5' disketová mechanika dobrá? Ja mám iba 5,25'.
chrono napísal:Je 3,5' disketová mechanika dobrá? Ja mám iba 5,25'.
hlavne uz podporuje vysokokapacitne diskietky , kokos 1,44 MB , konecne riadne zalohy mozem robit , diskety su lahke a vhodne do vrecka , je to pomerne tiche
Ech, chlapci.. 3,5" mám už pár rokov!!! A kapacita.. no mám program, ktorý zdvojnásobí kapacitu diskety. Len má jednu nevýhodu, že aby bola disketa v PC čitateľná, musí byť ten program nainštalovaný. Keby som tak mal Internet, by som Vám ho poslal!
Juchú, ešte že ten Red Alert má aj exe pre 95 - zrazu to nadobudne nehoráznu grafiku, keď to porovnávam s DOSovskou verziou . To sú ale mazaní chlapci z toho Westwoodu .
No neviem... som trochu skepticky Ja asi ostanem na starom dobrom MS DOSe s Norton Commanderom. Pojdu mi na tom novom windowsovi Vikingovia a Dyna Blaster? A ake ma vlastne HW naroky ten windows?