Taktovanie Athlon 3000+ A/462 (non 64)

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
deamoni
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Taktovanie Athlon 3000+ A/462 (non 64)

Príspevok od používateľa deamoni »

Prosím Vás... Momentálne vlastním procesor Sempron 2800+ na reálnom takte 1.99ghz (neviem či je to od výroby alebo som ho kúpil taktovaný). Ale podla hlasného škrípania z PC a častým reštartovaním som usúdil že odchádza. A tak som si vybral najlepšiu voľbu ktorú mi povolí motherboard čiže athlon 3000+.

Keďže som nikdy netaktoval vôbec sa dotoho nevyznám. Čítal som pár článkov o fsb x ten takt udáva reálny takto či ako to bolo :D. Neviem či mám dobré komponenty na taktovanie mám základnú dosku Biostar M700VIG 400 a ďalšie info nájdete v screene. Prosím Vás o radu či sa mi oplatí taktovať ten athlon koľko z neho môžem dostať a všetko okolo toho.
Prílohy
info
info
Dajjdo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dajjdo »

Ja som z môjho Athlonu 3000+ ,ale na Socket AM2 dostal necelých 2600Mhz. A to som mal ešte BOX chladič. Takže ty mžno zvládneš tých 2400Mhz. Ale pozor na to či máš zamknuté PCI a AGP zbernice, resp. ich takty. A ešte na takty RAM si dávaj pozor.

A A3000+ na Socket A, keď nemá na sebe kryt tak sa dá manuálne odomknúť násobič, maš to lepšie ako taktovať cez FSB
Napísať odpoveď