taky problem
taky problem
No cafte ludia mam taky problem priatelka teraz maturuje a tak sme velmi malinko spolu iba vikendy su vynimka no a chcel by som od vas radu ze ako ju nejako potesit alebo nieco vymysliet na co by spominalo nejaky zazitok a tak takze pls help
ty najlepsie vies co ma rada, co ju moze potesit... zapoj fantaziu a prekvap ju nie? co ja viem ked vies ze sa uci tak prid pod jej okno s ruzou a zober ju na pizzu a tak... ak by necela ist ze sa musi ucit povies ze ti navzdy zlomi srdce a ze budes pod tym oknom stat kym nepojde
... alebo taku daku haluz
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna problem nemas ziadny
... je to celkom normalna vec, maturita prejde a vsetko bude opet v pohode, po chvilke odlucenia nasleduju vrucne objatia ... takze sa vlastne mozes tesit
...
Prekvapit, potesit ju samozrejme mozes ... tych moznosti mas mnoho, hlavne nech sa odreaguje ... kino, prechadzka, vecera, spontanny sex je super odreagovanie
... nieco isto vymyslis ... 
Prekvapit, potesit ju samozrejme mozes ... tych moznosti mas mnoho, hlavne nech sa odreaguje ... kino, prechadzka, vecera, spontanny sex je super odreagovanie
A myslim ze toto problem ani neni .. je fajn ze si robis starosti aspon ukazujes ako ju mas rad .. proste ma maturu ma toho vela ty na tom nic nezmenis .. snaz sa vyplnit kazdu vasu spolocnu chvilku niejak zaujimavo proste aby sa odreagovala .. a presny navod na to co urobit ti neda nik , ty uz sam istotne prides na to co je najlepsie
.. ved nemusis vymyslat nic uzastne potesi akakolvek malickost vdaka comu jej sprijemnis den ci vecer a odreaguje sa od stresu a ucenia na matury .......... a po maturach sa tak ci tak vsetko vrati do starych kolaji uvidis