tapeta na stranke
tapeta na stranke
prosim Vas potrebujem kod ktory mi na jednoduchej jednej html stranke da pozadie- obrazok..a jedna sa o to aby sa na kazdom monitore ci 19 ale 21 palcovom zobrazoval rovnako..na cely monitor..nasiel som rozne kody ale vzdy sa to zobrazuje divne..potrebujem fix vzhladom na to ze mame velky pocet roznych velkosti monitorov
pri pouziti tohto:
<body background="pozadie.jpg" bgproperties="fixed">
sa to zobrazuje zle..obrazok skonci napr v polke monitora a hned zacne znovu ten obrazok..ale ja chcem aby bol proste na cely monitor a nie dlazdicovo
pri pouziti tohto:
<body background="pozadie.jpg" bgproperties="fixed">
sa to zobrazuje zle..obrazok skonci napr v polke monitora a hned zacne znovu ten obrazok..ale ja chcem aby bol proste na cely monitor a nie dlazdicovo
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: tapeta na stranke
Kód: Vybrať všetko
<style type="text/css">
body {
background-image: url("obrazok.jpg");
background-size: 100% 100%;
background-repeat: no-repeat;
background-attachment: fixed;
}
</style>Re: tapeta na stranke
diky moc..povedlo se
este poprosim..mam tabulku a vnej text..ako urobim aby to bolo na stred a uplne dole ? tiez aby to na kazdom monitore zobrazovalo rovnako uplne dole v strede
este poprosim..mam tabulku a vnej text..ako urobim aby to bolo na stred a uplne dole ? tiez aby to na kazdom monitore zobrazovalo rovnako uplne dole v strede
-
Michaelo
Hardcore addict
Kód: Vybrať všetko
<style type="text/css">
body {
background-image: url("obrazok.jpg");
background-size: 100% 100%;
background-repeat: no-repeat;
background-attachment: fixed;
}
table{
position: absolute;
right: 0;
left: 0;
bottom: 0;
margin: 0 auto;
text-align: center;
}
</style>Re: tapeta na stranke
a este sa opytam chcel by som dat cisto iba text ale tiez na spodok stranky nieco ako copyright atd..nemusi byt nic komplikovane..staci velkost pisma farba pisma a koniec..a tiez ciste na nieco.php sa to bude zobrazovat cize na jednoduchej stranke jednej len aby to kazdemu zobrazovalo uplne na spodku bez ohladu na rozlisenie.
-
audiotrack
VIP
{position: absolute; bottom: 0px}
Teraz neviem ako to pouzit.
Chcem tam dole mat napisane web vytvoril bla bla..musi to byt ale dole a na stred stranky.
Chcem tam dole mat napisane web vytvoril bla bla..musi to byt ale dole a na stred stranky.
na koniec stránky napíš
<footer style="margin: 0 auto;">bla bla bla</footer>
<footer style="margin: 0 auto;">bla bla bla</footer>