Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
-
norman3138
Novice
Re: Tatra banka, peniaze na účet
No neviem či trvá dlhšie, ale tak za jeden, max. 2 dni by to už malo predsa byť nie? Zajtra je sobota, takže to už sa peňazí nedočkám....
Ešte niekto preverte ten screenshot...číslo účtu aj symbol som si skontroloval, čiastka sedí, tak kde je kua ten problém? Pri tom je to "história" čiže to poslať už musel...alebo som len naletel podvodníkovi ....
Ešte niekto preverte ten screenshot...číslo účtu aj symbol som si skontroloval, čiastka sedí, tak kde je kua ten problém? Pri tom je to "história" čiže to poslať už musel...alebo som len naletel podvodníkovi ....
10 minút roboty v Photoshope a spravím ti 5 takých screenshotov. 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
je pekne ze ma screenshot ale platba sa da zrusit do par hodin cize ta pekne oje.kabatil
1. prevod z ceskej banky do slovenskej trva 2+ pracovne dni
2. ziadna ceska banka nema kod 1100, dufam, ze chapes, co tym chcem povedat
2. ziadna ceska banka nema kod 1100, dufam, ze chapes, co tym chcem povedat
-
typek61
Darca
vsak posielal jemu do tatrabanky 
-
norman3138
Novice
Ten kód 1100 je kód mojej banky...to číslo tiež, tá suma jeho...screenshot jeho...a vraj to trvá 3 dni( i ked nechápem, čo tam tie nulky a jednotky robia, ked to trvá 72 hodín...)
Som už poslal žiadosť, aby ten účet zmazali, takže nemám peniaze ja nemá účet on
Nj, nabudúce snáď budem vedieť, že transkakcia sa zrušiť dá, ale to ma vtedy nenapadlo, videl som len peknú sumu, ktorú som si žiadal...a screenshot nie je falošný, len to proste zrušil...
Som už poslal žiadosť, aby ten účet zmazali, takže nemám peniaze ja nemá účet on
Nj, nabudúce snáď budem vedieť, že transkakcia sa zrušiť dá, ale to ma vtedy nenapadlo, videl som len peknú sumu, ktorú som si žiadal...a screenshot nie je falošný, len to proste zrušil...
beardie napísal:2. ziadna ceska banka nema kod 1100
uz chapes?norman3138 napísal:Ten kód 1100 je kód mojej ...slovenskej... banky
-
norman3138
Novice
Nechápem stále...šak posielal to na môj účet, čiže tam má byť číslo môjho účtu a kód mojej banky... či? Oba tam sú a správne...vysvetli to poriadne a nie tak povýšenecky 
na medzinarodne transakcie sa pouziva IBAN a SWIFT, nie cislo uctu, ktore sa da pouzit iba v ramci Slovenska
presne tak, 4-ciselne kody bank su pouzitelne len vnutrostatne
na medzinarodne transakcie treba IBAN a SWIFT
na medzinarodne transakcie treba IBAN a SWIFT
Re: Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
este by som doplnil, medzistatny prevod stoji aj okolo 15 euro, resp. zodpovedajuci ekvivalent v CZK, zalezi od banky
-
Schyl2o
Star
ak končí expirácia karty posielajú automaticky poštou novú či treba ísť do banky? Ďakujem
v bankomate mi pise, ze banka posle novu kartu automaticky, expiraciu mam 03/13 takze by mala byt platna do konca marca, kartu si mozes prevziat aj na pobocke co je rychlejsie
pošlú novú automaticky a pin ti zostane ten, čo si mal na starej
-
Old Dirty Bastard
Guru
už ma to dlhšie máta.. dokáže mi niekto vysvetliť tento retardovaný systém? Bank of America, najznámejšia inštitúcia v Amerike a banka zodpovedná za krach svetovej ekonomiky, snažila sa narúbať klientom poplatky za vedenie účtu a kreditnej karty vo výške 5USD, čo bolo promptne zamietnuté samotným prezidentom Obamou. na porovnanie, slávna Tatra Banka na úbohom Slovensku kde je minimálna mzda 320eur si veselo účtuje poplatok 5EUR za vedenie účtu a každý poslušne drží hubu? len toľko..
-
uplink
VIP
No, zabudol si na jeden "nepodstatný" detail. V TB neplatíš skoro nič za prevody, vklady a podobné veci. Teda vklady sú zadarmo. V Sporitelni je vklad 50 centov. A tých "drobných" poplatkov, ako výber z cudzieho bankomatu, kde si ČSOB a Sporitelna dávajú precentíčka na vyššie sumy má TB jedno euro, takže ak si vyberiem z bankomatu ČSOB 900 eur, tak mi zoberú euro, zatiaľ čo iná banka Ti je schopná vziať 40-90 eur. Takže preto tých 5 eur. Čo si opäť nepovedal úplnú pravdu, pretože Ti stačí 10 platieb/výberov kartou a máš to za 2.50, ďalší fakt, ak máš v banke nad 3000 či 5000 eur, tak mesačný poplatok a ostatné poplatky sa = 0 
-
Fabo
Hardcore addict
ODB: vsak nic ta v TB nedrzi. Dost je na Slovensku normalnych bank bez debilnych poplatkov.
-
D_I_C_K
Light Professional
všimli ste si novy marketingovy ťah TB ?? ...na pomoc si zavolali RYTMUSA ..ktory si "založil" finančnu akademiu.. a dokonca rozdava peniaze ..viac na www.tatraacademy.sk je tam nejaky test...a za kazdu spravnu odpoved je 1€...na vaš učet ..
-
mirak2
Hardcore addict
to tvoje na vas ucet je iba ak si zalozis novy ucet tatra academy. kazdy tyzden budu pribudat otazky a dostanes peniaze iba ak spravis vsetkych 30 dobre
poopravim trošku vyplatia tolko € kolko odpovieš spravnych otázok max 30e.
potvrdila slečna z DIALOGu.
potvrdila slečna z DIALOGu.