dakujem za tipy... prip. ak by ste vedeli o niecom lepsom v okli mikulasa, budem rad ak poradite... ze kde jeviac atrakcii, toboganov, ale aby to nebolo zase drahe... dik
tatralandia / aquacity poprad - kam sa ist teraz okupat ???
tatralandia / aquacity poprad - kam sa ist teraz okupat ???
Chcel by som poradit, ideme teraz do tatier, a co by ste teraz -v zime odporucili skor???? lespie by bolo ist do aquacity poprad alebo do tatralandie v liptovskom mikulasi??? a aj to ze v akom case, ze kedyby to vyslo najvyhodnejsie -v akom case? budeme byvat par km od liptovskeho mikulasa...
dakujem za tipy... prip. ak by ste vedeli o niecom lepsom v okli mikulasa, budem rad ak poradite... ze kde jeviac atrakcii, toboganov, ale aby to nebolo zase drahe... dik
Re: tatralandia / aquacity poprad - kam sa ist teraz okupat
No my sme cez prazdniny boli v tatralandii v LM a bolo to tam hrozne, proste hlava na hlave, kym si sa dostal na tobogan tak sa aj stmievalo
, tak som si povedal, tieto aquaparky nikdy viac. Neviem, ako tam bude ludi v zime, ale kedze mate blizsie tatralandiu LM tak sa vyberte tam. Za tobogany sa tam neplati
. Je ich tam tusim 15-14 neviem presne, mas tam 8 celorocnych bazenov z toho tri su kryte. Skus popozerat na google, co sa viac oplati a tak.
//stoporko aj mna napadla Besenova
ale tam mas dva tobogany a to je asi malo pre toho co chce santit
//stoporko aj mna napadla Besenova
dako77: Škoda, že si to nenapísal o pár dní skôr. Predal by som ti lístky do Tatraladie aj s vitálom.
A čo sa týka atrakcií, tak v Tatralandii funguje v zime asi 7,8 tobogánov. Teraz to tam je na 3-hodinové vstupy. Ceny sú na www.tatralandia.sk
V aquacity som nebol tak neviem porovnať.
A čo sa týka atrakcií, tak v Tatralandii funguje v zime asi 7,8 tobogánov. Teraz to tam je na 3-hodinové vstupy. Ceny sú na www.tatralandia.sk
V aquacity som nebol tak neviem porovnať.
V Aquacity máš akurát dva vonkajšie bazény, teplota okolo 36°C a dva kryté tobogány, toď vsjo a za tie ceny sa to veľmi neoplatí. V Tatralandii som bol iba raz, v lete nič moc ale teraz v zime by tam mohlo byť príjemnejšie, tobogánov sa mi zdá že je o čosi viac + ak máte bývať blízko tak sa vám do PP ani neoplatí cestovať ...