Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
Enginer je moj najoblubenejsi cize update by som sa len a len privital 
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
rofl!
-
Tailor
Medium Star
Kedy ste dostali Hat ? Ja to hram už dlho a furt len itemy 
-
2janci2
Medium Professional
ja som tiez nedostal zatial...ale zase dostal som vela itemov, a kebyze si ich nevymazem, tak by som uz minimalne jednu ciapku vycraftil...ale co uz 
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja som dostal FireBrigade hat na pyra, a to za neho hravam len minimalne...
-
uplink
VIP
Veci nedostávate podľa charu za ktorý práve idete, ale náhodne. Je to drop, ako poznamenal jeden chlapík, môžeš mať nahratých 300 hodín za heavyho a nechytíš natashu a niekto zapne spy-a a chytí ju po troch minutách.
-
Nadeo
Guru wannabe
Alebo spravis milestone achievementy a dostanes predmety za tu classu urcite. (Ale bavili sme sa o hats)
Presne tak, ja som mal nervy, ze mi za soldiera spadol iba ten krompac, tak som zacal robit achievementy a uz mam vsetko. Vcera som dostal trubku a dnes mi nahodou spadli cizmy
Navyse som sa tak aspon naucil hrat za soldiera a zas mozem byt svojmu teamu uzitocnejsi. Momentalne sa totiz povazujem za zrucneho heavyho, medica, pyra, engineera a soldiera
Teraz este skusim demomana a budem spokojny. Spya som skusal tiez, ale za neho sa mi dari iba na urcitych mapach a ked moj team vyhrava, takze nic moc
Scout ma vobec nezaujal a na snipera nemam aim (dlhodobe hranie za pyra, medica a heavyho sa mi vypomstilo
)
-
Royalflush
Guru wannabe
Na xbox vychadzaju tie iste updaty ako na PC?
-
DeJF
Addict
Mne sa zdá že nie.Aspoň ako ja som videl gameplaye tak tam nemali žiadne tie nove veci..Royalflush napísal:Na xbox vychadzaju tie iste updaty ako na PC?
na xboxe nemas vsetko - pisali tam ze je problem asi s pamatou preto tam nevedia dat vsetky updaty ako na PC - a aj tak nechapem ako to moze niekto hrat na konzole - skusal som to ale s gamepadom je tento typ hry nehratelny.
-
Royalflush
Guru wannabe
S FPS nemam problem, ale tiez sa mi zda ze to bude blbe, no ale vyskusam.
Cize su tam niektore updaty a niektore nie?
Cize su tam niektore updaty a niektore nie?
su tam updaty ale ako tie updaty na jednotlive classy tak to neviem - soldier a demo update tam urcite nebude - skus pozriet tf2wiki alebo prebehnut steam fora. a btw skus si zahrat solika s gamepadom - ani RJ sa neda spravit 
-
Royalflush
Guru wannabe
Co je RJ? Tipnem - Rocket Jump? 
Ach, no to je jedno.. za pokus nic nedam.
Btw, preco furt pises tu pomlcku?
Ach, no to je jedno.. za pokus nic nedam.
Btw, preco furt pises tu pomlcku?
Co som si vsimol tak najcastejsie itemy padaju len na total default serveroch. Teda uplne zakladne nastavenia pre server. Ak je tam pomenene ako fast spawn, no idle time alebo ze nieje obmedzenie na class teda aj vsetci mozu byt demoman tak na takych serveroch to pada pomenej.
hej, rocket jump. Tu pomlcku davam ani neviem preco, text je tak prehladnejsi uz som si zvykol ze tym delim text na casti a k tomu pouzivam casto aj tri bodky 
ja mam praveze ine skusenosti, na serveroch kde je respawn time a zakladne nastavenia tak tam mi nikdy nic nepadne, ale zacal som hrat na jednom CZ/SK servery (super komunita hracov tam je , ak by niekto chcel cez ss mu poslem IP) kde nieje respawn time, je tam critical hits ci ako sa ten plugin vola a tam mi padne neaky predmet skoro kazdu hodinu. ale ciapky nie a nie padnut.Dedomil napísal:Co som si vsimol tak najcastejsie itemy padaju len na total default serveroch. Teda uplne zakladne nastavenia pre server. Ak je tam pomenene ako fast spawn, no idle time alebo ze nieje obmedzenie na class teda aj vsetci mozu byt demoman tak na takych serveroch to pada pomenej.
padá to určite všade rovnako