no ja ho mam a zozbieral som sacky este razDedomil napísal:Aha. Tak potom nemusis. Nebudes mat z toho pocit stastia. Inac pre tych co tu pisu ze maju vsetky papierove capky tak ked su vsetky treba ich craftnut aby z toho bola ta Saxton Hale Mask a splnil sa achievement
Team Fortress 2
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Team Fortress 2
-
Corn Flake
Guru wannabe
4x Refined metal + ten metal a vznikne ti jedna zo 4 nových hatiek
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2010 17:33)
Ja som si vycraftoval pre istotu aj sekeru aj hatku (tú lebku)
A za tú lebku ľudia dávajú aj 4-5 hatiek
//autoeditácia príspevku (31 Okt 2010 17:33)
Ja som si vycraftoval pre istotu aj sekeru aj hatku (tú lebku)
A za tú lebku ľudia dávajú aj 4-5 hatiek
ja toho jazdca neviem zabit v momente ako naneho idem melee tak sa otoci a aj ked som z boku od neho da ma dole
-
Runes
Addict
a co si sak ked dakoho nahana chod zanim a trieskaj mu palicou po chrbte 3 4x a potom sa utekaj skryt 
corn- vycraftis len tie 4 capice co sa daju aj kupit ???
-
Corn Flake
Guru wannabe
Hej aké iné by si chcel?
Sačky?
Sačky?
sak toto robim dpc aj 6 krat ho buchnem po chrbte a nic mi nepadne..ale zabije ma..ci on ma nemoze zabit ci jako to je..lebo zelezo pada len tym ktory ho na konci zabiju niekedy sa stane ze aj 3 padneRunes napísal:a co si sak ked dakoho nahana chod zanim a trieskaj mu palicou po chrbte 3 4x a potom sa utekaj skryt
musis ho trafit melee tesne predtym ako umre
btw., dneska blbol steam, servre pisali ze nie je spojenie, nedali sa pouzit lepsie zbrane, ziskal som gift, ale nic mi nepadlo :-/
btw., dneska blbol steam, servre pisali ze nie je spojenie, nedali sa pouzit lepsie zbrane, ziskal som gift, ale nic mi nepadlo :-/
aj vcera mali dost vypadky.
-
Runes
Addict
no ono to blbe celkom casto pocas tohoto eventu chalan sa musel 8x rekoneknut aby nam konecne sel trade 
songoku tak sa len pletaj zanim a ked zastane vtedy ho mlat po chrbte bo tesne pred smrtou stoji a nic nerobi
songoku tak sa len pletaj zanim a ked zastane vtedy ho mlat po chrbte bo tesne pred smrtou stoji a nic nerobi
Vcera som vyuzil 50% zlavu na steame
dnes budem gemblit

toby nebol ani problem keby ma enemy nezabijaliRunes napísal:no ono to blbe celkom casto pocas tohoto eventu chalan sa musel 8x rekoneknut aby nam konecne sel trade
-
Runes
Addict
tak chod na server de robia iba event pokial je boss na scene nikto nezabija supera a ked hej tak ho kicknu
hladaj vacsinou 10 slotove servere
podarilo sa mi ho zabit lebo sa tam zasekol proste som donho palkou busil a aj som dostal za to archievement ale este mi nic nepadlo tak neviem.
-
Runes
Addict
hadam padne ak si nebol v tom momente stem disconected 
hral som na saings.de a chlapik tam hraje cely den a co gift padne chyti vsetko na 99 % a tvrdi ze sa to objavuje hned pri nom.nikto iny to nechyti behom 4 sekund ako on a bude tvrdit ze to vidi.zeby premium toto dokazal?
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2010, 23:03)
http://www.tf2items.com/id/havocattack
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2010, 23:03)
http://www.tf2items.com/id/havocattack
-
Runes
Addict
no to sa mi nezda lebo gift robi steam bossa server, bol som na serveri de dali ze kazde 3 min prisiel boss ale giftami nevie nikto pohybovat to by sa dalo nastavit na kazdych 30sek a to by bolo srandy habadej
nie nie on chytol kazdy gift ktory padol..na 99 % mal uspesnot chytenia..proste 10 krat po sebe padol gift a 8-9 chytol..viaceri sme sa cudovali
Daju sa tie nove hatky este ziskat? Dokedy?
tak padlo mi to zelezo za zabitie HHH ale chcem sa spytat co ked si ho necham po helloweene nazbieram zelezo a budem si chciet craftnut tu novu ciapku co myslite pusti mi to?
-
Corn Flake
Guru wannabe
No asi to pôjde len do toho siedmeho. V shope sa píše, že tie hatky sa dajú získať len počas halloweenu.