Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
Suhlas so vsetkymi nazormi vyssie spomenutymi. Pred par rokmi to bola jedna z naj MP hier na trhu. Perfektna rovnovaha medzi postavami. Nikdy ta hra nedokazala nudit pretoze kazda postava bola jedinecna a mala co ponuknut.
Mna to prestalo bavit tusim niekedy minuly rok cez Vianoce. Cca vtedy som to zapol naposledy.
Malo to zostat len pri ciapkach. Update-y pokazili hratelnost. Z hry zmizol team-play. Kazdy hral len kvolim blbym itemom a crafteniu. Toto je pekny pripad ako peniaze znicili jednu z najlepsich hier.
Ja som to este kupoval za nejakych 20 EUR ale tie peniaze vobec nelutujem kedze som nahral okolo 500+ hodin. Ja len dufam ze TF3 sa vrati ku korenom.
Mna to prestalo bavit tusim niekedy minuly rok cez Vianoce. Cca vtedy som to zapol naposledy.
Malo to zostat len pri ciapkach. Update-y pokazili hratelnost. Z hry zmizol team-play. Kazdy hral len kvolim blbym itemom a crafteniu. Toto je pekny pripad ako peniaze znicili jednu z najlepsich hier.
Ja som to este kupoval za nejakych 20 EUR ale tie peniaze vobec nelutujem kedze som nahral okolo 500+ hodin. Ja len dufam ze TF3 sa vrati ku korenom.
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Máš dva tipy serverov - jeden čo to podporuje a druhý čo to nepodporuje, je označený značkou filmu v server browseri vedľa VAC značky..KoCi napísal:Pekne sa s tym TF2 vyhrajkali a aj po 4 rokoch maju cim zaujat.
Akurat, ze pre mna to uz nie je ten Team Fortress 2, ktory som si kupoval.
Ak niekto bezplatnymi automatickymi updatmi, ktorymi mi hru iba zneprijemni a spravi pre mna nezaujimavu az nehratelnu, je to vsetko ok? (netvrdim, ze sa to tyka prave predstaveneho nahravania videi, aj ked, uz vidim ako sa zase najde plno deciek, co to nebudu hrat pre teamovu zabavu, ale pre natacanie videi / + zbieranie itemov).
A poznam dost ludi, ktori TF2 prestali hravat prave kvoli nezmyselnym updatom. Mali ostat len pri upgradovani kazdej classy + mappackoch.
To že si requesty na trading nevieš vypnúť v nastaveniach je len tvôj problém..Runes napísal:Moje statistiky vravia daco taketo
hra kupena 12.2009
do man.co updateu nahratych 560 hodin
od toho updateu 30 pricom od decembra 2010 6hodin
dovod = stratilo to premna caro zacalo mi liezt na nerv neustale stlacanie k na zamietnutie tradeu bo kazdu minutu dakto daco chcel. Neviem aku zbran mam navolit bo uz je to take rozmanite ze sa to neda a moja hra sa scvrkla cisto na pyra ktore ho mam najradsej a vdaka aeroblastu jediny kto dokaze daco zahrat proti tym milion novim zbraniam. I ked casto sa musim obetovat pre dobro teamu ktore su uz casto totalne lamerske a problem najst trosku schopnu partiu ludi.
Pravda je taká že všetko raz omrzí, updaty Vás len držali dlho pri "živote" (560hod je dosť) no a teraz kňučíte aké je to celé zlé..
btw moje prve TEST movie
-
Runes
Addict
sak to som myslel sak manco update spustil trading a tieto somariny ci sa mylim ??? ups par prispevkov prislo medzi tym to patrilo tusim nadeovi:-D
a knucvat ja neknucim ale proste nebavi ma to teda ne ze nebavi ale uz to neni ono :-/ a neviem ci omrzi ono to prislo razom taky velky sek a bolo proste ta hra sa dost zmenila po otm update vyzera rovnako ale neni rovnaka zmenilo sa zmyslanie hracov a tak. Ale je fakt ze zahrat si to po lanke s kamosmi a len zo zakladnimi zbranami pripadne len vintage vecami by nebolo zle
BTW sak niesu aj take ze vintage servers ???
a knucvat ja neknucim ale proste nebavi ma to teda ne ze nebavi ale uz to neni ono :-/ a neviem ci omrzi ono to prislo razom taky velky sek a bolo proste ta hra sa dost zmenila po otm update vyzera rovnako ale neni rovnaka zmenilo sa zmyslanie hracov a tak. Ale je fakt ze zahrat si to po lanke s kamosmi a len zo zakladnimi zbranami pripadne len vintage vecami by nebolo zle
To vôbec nie je pravda..Ja som túto hru tiež zbožňoval, ale čím viac updateov vychádzalo, tým ma to menej bavilo.Qerten napísal:Pravda je taká že všetko raz omrzí, updaty Vás len držali dlho pri "živote" (560hod je dosť) no a teraz kňučíte aké je to celé zlé..
Kedysi som začínal ako Non-steam..Toto bola moja prvá vážna multiplayerovka..dozvedel som sa o nej práve tu z fóra..strávil som pri nej ohromné množstvo času..napokon mám nahratých niečo cez 1700 hodín..a jednou z príčin prečo som to prestal hrať boli práve updaty..skill a teamwork išiel do úzadia a začal sa hunt o itemy, čapice a podobné nezmysli..sám mám dnes na sebe nejakú tu čapicu, či dokonca earbudy, ale hrám stále len s default itemamy..inač tfko som prestal hrať už pred nejakou slušnou dobou ale paradoxne v poslednej dobe si sem tám zahrám..
Tomu sa hovorí, že dneska je vonku nový update s novými itemi. Podľa mňa tie updaty iba zlepšili tf2, je živšie atď.
Tak si trufam odhadnut, ze si to nehral pred prichodom hatiek. Mne sa najviac pacil ten model ked mala kazda classa 3 alternativne zbrane, ktore hrac dostal po ziskani achievementov (tusim 6, 12 a 18). Zaroven boli tie zbrane iba skvelou alternativou a neboli vyrazne lepsie ako defaultne.
A ako pisal rochedo: kedysi to bola hlavne timova hra, aj na publicu bolo citit, ked v nejakom time chybala urcita classa, velakrat stacilo, ked si to neikto zmenil a hned sa to opat vyrovnalo, to bolo uzasne
A ako pisal rochedo: kedysi to bola hlavne timova hra, aj na publicu bolo citit, ked v nejakom time chybala urcita classa, velakrat stacilo, ked si to neikto zmenil a hned sa to opat vyrovnalo, to bolo uzasne
-
Qerten
Medium Star
btw 
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2011, 17:20)

//autoeditácia príspevku (09 Máj 2011, 17:20)
-
HeadShot ^
Light Star
Kto si predobjedna The Witcher 2: Assassins of Kings Digital Premium Edition na steame tak dostane 3 veci do TF2.
http://wiki.teamfortress.com/wiki/Three-Rune_Blade
http://wiki.teamfortress.com/wiki/Hero%27s_Tail
http://wiki.teamfortress.com/wiki/Sign_ ... 27s_School
Kto si to predobjedna a dostane to tak sa mi ozvite cez PM. Rád by som to kúpil.
http://wiki.teamfortress.com/wiki/Three-Rune_Blade
http://wiki.teamfortress.com/wiki/Hero%27s_Tail
http://wiki.teamfortress.com/wiki/Sign_ ... 27s_School
Kto si to predobjedna a dostane to tak sa mi ozvite cez PM. Rád by som to kúpil.
-
DeJF
Addict
Vo Wikipedii je napísane že sa to nedá tradnut...
-
HeadShot ^
Light Star
No ono sa to bude dať tradovať keď ta hra výde
Vždy to tak je pri promo itemoch.. 
-
Runes
Addict
Tak som si to dneska po dlhej dobe zahral a tot vysledok
mam pocit ze par premium userov asi vratilo ucet 
95 bodov za pyra na saigns.de kde su 3/4hracov boti.. si frajer 
-
Runes
Addict
-
Qerten
Medium Star
saigns, to si radšej vystrelím mozog ako hrať na ich serveri..
saigns su asi jedine servere kde sa ta hra da HRAŤ. normalne ta hra je nudna a pomala.
-
Runes
Addict
hmm ja 99% hravam na serveroch Lotus clanu a na saigns iba koth harvest event 
na saigns sa skvelo predávajú itemy keďže tam je dosť zazobaných deciek
-
Qerten
Medium Star