Team Fortress 2
Tony Mašinka
kluuud
o premium ucet ani nejde ale to su asi jedine servere kde ked hrajes za spy a stojis nehybne neviditelny tak sa tam vzdy najde niekto kto ta vidi. Je to sokujuce ale nabuduce nahram nejake demo nech sa pobavite. Som minule jedneho typka pozeral. Vsetci okolo toho spy iba presli bo bol neviditelny ale on nie on siel priamo nanho za enginera a zabil ho jednou ranou s klucom 
jj s tym suhlasim, volakedy to bol u mna NO.1 server ale kvoly premium uctom je to nieco ako podvod aj ked napr ked moze enginer spravit viac ako 1 vezicku a dispencer tak je to mensi podvod (a ta sa kludne s tym hrat, respektive proti) ako ked ma scout nesmrtelnost a z brokovnice pali bez nabijania, len drzi lave tlac na mysi a striela, no proste uz nic moc servery, skodaToy M@ch!n3 napísal:saigns su najje*nutejsie servry. tie premium ucty kupuju len lamy co nevedia inak hrat a ani vtedy toho moc neuhraju
nehovorim nezmysli, proste strielam PRIAMO donho, on domna samozrejme pali bez nabijania a ked skapem tak mi ukaze ma so 125hp mu ostalo 123hp tak potom ja neviem co sa to deje a to nieje jednou zbranou, ci uz mam demomana, pyra, raketometcika,.... proste palis donho a on nic len furt ty skapes, takze velmi podarene premium kontoDedomil napísal:scout neni nesmrtelny zase nehovor nezmysli
Toto vsetko ma premium na TF2 serveroch aby bolo jasno:
Your features for Team Fortress 2:
- Personal welcome message
- Faster movement speed for every class
- 50 bonus health points with each kill
- Infinite metal as Engineer
- Instant charge of your teleporters
- 6 instead of 4 rockets as Soldier
- 6 instead of 4 grenades as Demoman
- Instant charge of your rifle as Sniper
- Longer ubercharge time as Medic
- Faster charge time as Medic
- Infinite ammo with every class
- Distance+Direction display to the next living enemy
- Unsapperable teleporters
- One reserved slot
Your features for Team Fortress 2:
- Personal welcome message
- Faster movement speed for every class
- 50 bonus health points with each kill
- Infinite metal as Engineer
- Instant charge of your teleporters
- 6 instead of 4 rockets as Soldier
- 6 instead of 4 grenades as Demoman
- Instant charge of your rifle as Sniper
- Longer ubercharge time as Medic
- Faster charge time as Medic
- Infinite ammo with every class
- Distance+Direction display to the next living enemy
- Unsapperable teleporters
- One reserved slot
hral si na tych serveroch? ten scout pali BEZ NABIJANIA, proste len beng-beng-beng,........ BEZ NABIJANIA a OVELA RYCHLEJSIE
darmo donho striela (a triafa ho) jemu ubudne par HP, nic viac, no par krat som ho zabil ale to bolo horko tazko a okolo kopa ludi donho palila, no neviem bud sme daky ..... alebo neviem
darmo donho striela (a triafa ho) jemu ubudne par HP, nic viac, no par krat som ho zabil ale to bolo horko tazko a okolo kopa ludi donho palila, no neviem bud sme daky ..... alebo neviem
Ano viem otom. Je to premium_reload teda moze strielat neombedzene bez prebijania a ma 3 tie skoky navyse.
Ale to nieje o nejakom skillovani na tych serveroch tam je stale 30 ludi a v dustbowl to je skor o srande ked tam je tolko ludi. Proste to je taky masaker. Tam sa nehras na nejakeho CSkara. Proste tam nabehnes a killujes a ked zomres ides znova a hotovo. Na tych SK/CZ serveroch sa vzdy po mape hladame a este ten respawn cas no spanom bohom.
Ale to nieje o nejakom skillovani na tych serveroch tam je stale 30 ludi a v dustbowl to je skor o srande ked tam je tolko ludi. Proste to je taky masaker. Tam sa nehras na nejakeho CSkara. Proste tam nabehnes a killujes a ked zomres ides znova a hotovo. Na tych SK/CZ serveroch sa vzdy po mape hladame a este ten respawn cas no spanom bohom.
na vyber mam medzi desiatkami az stovkami serverov, preco by som si mal stazovat, aky nefer je server s premium uctami.
Ak niekto stoji o to, priplacat si za nefer zvyhodnenie oproti ostatnym, tak prosim, ja mam na vyber kopec free serverov s ferovou hrou. Tie premium ucty, su dobre tak pre nemecne cheaterske deticky, ktore su tak zvyhodnovane bez rizika, zeby im bol zablokovany steam ucet.
Alebo su tie servery niecim ultra vynimocne? Osobne budem praskovi vdacny sa prevadzkovanie servera urceneho pre slovensko/cesku komunitu, rad si zahram s ludmi s ktorymi sa da dohodnut ako aj s ludmi, ktorych poznam odtialto. Ak sa ale rozhodne narokovat si akoukolvek formou spominane mikroplatby za premium ucty, je to jeho rozhodnutie ktore mu nijak nevycitam, stale budem mat na vyber mnozstvo inych, free serverov.
Ja uz som si za tuto hru raz zaplatil. Toto nie je MMORPG
Ak niekto stoji o to, priplacat si za nefer zvyhodnenie oproti ostatnym, tak prosim, ja mam na vyber kopec free serverov s ferovou hrou. Tie premium ucty, su dobre tak pre nemecne cheaterske deticky, ktore su tak zvyhodnovane bez rizika, zeby im bol zablokovany steam ucet.
Alebo su tie servery niecim ultra vynimocne? Osobne budem praskovi vdacny sa prevadzkovanie servera urceneho pre slovensko/cesku komunitu, rad si zahram s ludmi s ktorymi sa da dohodnut ako aj s ludmi, ktorych poznam odtialto. Ak sa ale rozhodne narokovat si akoukolvek formou spominane mikroplatby za premium ucty, je to jeho rozhodnutie ktore mu nijak nevycitam, stale budem mat na vyber mnozstvo inych, free serverov.
Ja uz som si za tuto hru raz zaplatil. Toto nie je MMORPG
KoCi ma pravdu...ja tiez na saigns nechodim, je kopa inych plnych serverov, na SK/CZ ani nehravam, lebo tam je malo ludi.
Mam najradsej default nastavenia, teda aj dlhy spawn pre braniaci tim, vtedy je hra spravne vyvazena a najviac ma bavi. Akekolvek zvyhodnenie ma irituje a zo servera rychlo odchadzam.
Mam najradsej default nastavenia, teda aj dlhy spawn pre braniaci tim, vtedy je hra spravne vyvazena a najviac ma bavi. Akekolvek zvyhodnenie ma irituje a zo servera rychlo odchadzam.
ja viem ze mam na vyber medzi stovkami serverov ale tento sa mi paci (teda okrem toho premium) lebo niekedy sa tam da veelmi dobre zahrat, no niekedy nie, zalezi to od stastia kto je tam 
a ten fastrespawn je niekedy na nic ked caka clovek 15s (uz som zazil aj 18s) a to je podla mna dost vela, no ale zalezi dost na mape aka je
i-cube njn sak nevravim ze je nesmrtelni, par krat som takeho zabil ale je VELMI TAZKE HO ZABIT
a ten fastrespawn je niekedy na nic ked caka clovek 15s (uz som zazil aj 18s) a to je podla mna dost vela, no ale zalezi dost na mape aka je
i-cube njn sak nevravim ze je nesmrtelni, par krat som takeho zabil ale je VELMI TAZKE HO ZABIT
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto vyzera na lacnu kopiu
alebo najlacnejsiu ako sa da - zadarmo
http://games.tiscali.cz/reviews/bfheroesbeta/index.asp
http://games.tiscali.cz/reviews/bfheroesbeta/index.asp
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak uz to mame zhrnute
//autoeditácia príspevku ( 04 Sep 2008, 22:17 )
good news everyone.
server bezi. vsetky hlavne problemy su vyriesene. mozete vyskusat ked sa budete nudit. mame aj radio keby ta nuda bola neznesitelna
par ludi potesim, arena nebude. ak som to spravne pochopil tak server moze mat bud vsetky bezne mody (cp, ctf, pl...) alebo arenu. skombinovat sa to neda.
vacsina veci z horneho prispevku je dodrzana. download custom map zo servera (ak ich nemate) je pomaly takze odporucam vam stiahnut si tie mapy predom aby ste pol hodinu necakali kym vam to natiahne (niektore maju tusim aj 70MB).
v sobotu alebo nedelu si mozeme dat opening. povedzte ako vam to vyhovuje, spravime event.
ak by ste nasli nejaky problem kludne na mna kyvnite
zoznam custom map pre tych co si to preloadnu:
ctf_mach4
cp_castle4
pl_orangebomb_v2
cp_orange_cross2_v2
ak by boli dalsie navrhy na cusotm mapy kludne napiste.
Kód: Vybrať všetko
SVK | TF2 | px2.biz
24 slotov
default respawn (10 sec)
rotacia map:
arena: (4 body v rade 1 kolo)
arena_lumeryard
arena_ravine
ctf: 5 bodov 45 min
ctf_2fort
ctf_turbine
cp: 2 kola
cp_dustbowl
cp_fastlane
cp_gravelpit
cp_steel
cp_well
pl: 2 kola
pl_badwater
pl_goldrush
custom mapy:
mach4
castle
orangebomb
orange cross
budu zaradene v mapliste ale rotovat nebudu
spustit pojdu cez rtv
rtv 45% a viac na spustenie votu
class limity nebudu (o zmene sa dohodneme ked bude nejaky problem)
sudden death zapnuta, melee only
atd...
good news everyone.
server bezi. vsetky hlavne problemy su vyriesene. mozete vyskusat ked sa budete nudit. mame aj radio keby ta nuda bola neznesitelna
par ludi potesim, arena nebude. ak som to spravne pochopil tak server moze mat bud vsetky bezne mody (cp, ctf, pl...) alebo arenu. skombinovat sa to neda.
vacsina veci z horneho prispevku je dodrzana. download custom map zo servera (ak ich nemate) je pomaly takze odporucam vam stiahnut si tie mapy predom aby ste pol hodinu necakali kym vam to natiahne (niektore maju tusim aj 70MB).
v sobotu alebo nedelu si mozeme dat opening. povedzte ako vam to vyhovuje, spravime event.
ak by ste nasli nejaky problem kludne na mna kyvnite
zoznam custom map pre tych co si to preloadnu:
ctf_mach4
cp_castle4
pl_orangebomb_v2
cp_orange_cross2_v2
ak by boli dalsie navrhy na cusotm mapy kludne napiste.