Cavte naskytol sa mi taky problem, Moj sat. prijmac prestal znicoho nic pracovat. Stale mi len vypisuje ze programy su kodovane ale pritom kartu prijma kedze ukazuje ze je vlozena. Skusal som aj druhu kartu a stale to iste, Obidve karty boli skusane na sat. prijmaci znacky Openbox S9 a nanom idu platene a aj gratis programy. Nevedel by niekto zistit co stym moze byt? Nekodovane programy funguju, len tie kodovane nejdu ajked je tam karta a ukazuje ju
Skusal som:
* Reset sat. prijmaca
* Zmazat a nainstalovat tie iste programy
* Reautorizacia karty
Technomate TM-3500 - Kupene Skylink programy nefunguju
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Technomate TM-3500 - Kupene Skylink programy nefunguju
a si isto na správnej družici ? ja som mal to isté, oni sú dve družice strašne blízko seba (odchýlka 2°) a keď dáš tanier na nesprávnu tak ti tie programi nejdú (programy sú z 90% totožné na oboch družiciach)
alebo potom môže byť problém s kontaktom na čítačke priamo v satelite, mne sa tam tie pliešky tiež ohli a potom mi ju nebralo, musel som to rozoberať a trošku ich prebrúsiť a narovnať, ale to bolo iba krátkodobé riešenie, neskôr som si tam dal ešte jednu čítačku dovnútra
alebo potom môže byť problém s kontaktom na čítačke priamo v satelite, mne sa tam tie pliešky tiež ohli a potom mi ju nebralo, musel som to rozoberať a trošku ich prebrúsiť a narovnať, ale to bolo iba krátkodobé riešenie, neskôr som si tam dal ešte jednu čítačku dovnútra
No na tu istu parabolu mam napojene 2 sat. prijmace ale len jeden znich ide a aj signal je silny (90%) je to na Astre ale neviem ktorej.......ako kartu nacita aj vypise CRYPTOWORKS takze neviem co stym moze byt
predpokladam ze signal mas dobry a aj na spravnom satelite takze napr TA3 vies naladit a sledovat
problem bude so samotnou citackou, resp jej softom
CRYPTOWORKS uz konci ale neviem aka je momentalna situacia
problem bude so samotnou citackou, resp jej softom
CRYPTOWORKS uz konci ale neviem aka je momentalna situacia