Tele konferencia, ako sa pripojiť? (Cisco)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Tele konferencia, ako sa pripojiť? (Cisco)

Príspevok od používateľa mizuno »

Zdravím. Známa má o pár dní tele konferenciu lenže keďže nieje doma tak to musí mať cez mobil, šéf jej poslal email ze sa ma cez to pripojiť, ale ona je antitalent na tieto veci a ja tento druh konferencie nepoznám v emaily bolo to co je na obrázkoch, musí si stiahnuť Apku aby sa mohla pripojiť alebo stačí ísť na to Join meeting? nemá si to teraz ako vyskúšať keďže nieje konferencia, ide nám o to ze aby to v ten deň zrazu nechcelo inštalovať Apku lebo sama to nezvládne diky
Prílohy
20200509_195454.png
20200509_195125.png
smajlo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Tele konferencia, ako sa pripojiť? (Cisco)

Príspevok od používateľa smajlo »

Moze ist len cez browser, ale mozno si to bude pytat nainstalovat plugin (odporucam chrome alebo mozillu)
Moze si aj instalovat apku do windowsu / macos a tam sa prihlasit.
Ak ma komp na wifi, tak da len join a nic neriesi. Samozrejme treba mat zapnuty zvuk a mikrofon. Pripadne sluchatka.
Vsetko si vie otestovat, tym ze ona vytvori vlastny meeting (kde bude samozrrjme sama).

Ak sa bavime o telefóne, tak tam rozhodne odporucam nainstalovat apku a ist cez net (wifi alebo data ak ma dobry balik)
dasti555
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Tele konferencia, ako sa pripojiť? (Cisco)

Príspevok od používateľa dasti555 »

Presne ako píše smajlo.

Pri tom cisco webexe buď na mobile treba appku alebo na pc/macu stačí cez browser dať join. (Aspoň u mňa na safari to ide bez zbytočných inštalácií nejakých pluginov atď)

Čo je ešte „bonus“ (záleží od uhľa pohľadu) ak sa ide len cez prehliadač a teda žiadnu aplikáciu tak sa nemôže stať že by dotyčnému klika napríklad do prezentácia s tým že ju chce anotovať(také vlnky) (a aspoň v našom prípade to dotyčný musel vždy zrušiť a nahodiť nanovo (prezentáciu))
Napísať odpoveď