Telefon mi skoncil v bazene!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
johny141
Star
Star

Telefon mi skoncil v bazene!

Príspevok od používateľa johny141 »

Co robit?baterku som hned vybral, vysusil som fenom, mam cakat?pojde to vobec?
masino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa masino »

no urobil si co sa dalo... nechaj ho hlavne aspon den susit !!!
mne padol moj telefon do cerveneho striku... stale ide ale strasne rychlo sa vybija apri telefonovani ho len tak vyplne kedy chce...takze moc velke nadeje si nerob...
lenze voda je mozno ine ako strik :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze uz nic nepomoze, pretoze to velmi rychlo zoxiduje.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pohoda... nehaj par hodin len tag volne rozobraty a potom skus... :)
nedavno sa to stalo mne... a po celej noci na stole rano isiel.. :wink:

//
johny141 napísal:Aha, tak super, lebo vsetki cisla, sms, udaje a pod som mal v mobile takze ved viete...dik za odpovede
presne moj pripad :P
johny141
Star
Star

Šu-Do napísal:pohoda... nehaj par hodin len tag volne rozobraty a potom skus... :)
nedavno sa to stalo mne... a po celej noci na stole rano isiel.. :wink:
Aha, tak super, lebo vsetki cisla, sms, udaje a pod som mal v mobile takze ved viete...dik za odpovede
johny141
Star
Star

Ono on sa stale nezapol :D neni to smiesne vies..ale co mam robit??este ho mam susit?alebo?kuaa mam tam vsetki veci :(
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

johny141 napísal:Ono on sa stale nezapol :D neni to smiesne vies..ale co mam robit??este ho mam susit?alebo?kuaa mam tam vsetki veci :(
SIMku si daj do druheho mobilu a vsetko co potrebujes si opis (teda ak si si vsetko neukladal do telefonu ale na SIMku)
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

radek21 napísal:SIMku si daj do druheho mobilu a vsetko co potrebujes si opis (teda ak si si vsetko neukladal do telefonu ale na SIMku)
ved napisal ze mal vsetko v mobile a ne na SIMke
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

ocovi spadla raz tehla vtedy super fone 6210 Obrázok
do studne :D to ste mali vidiet cela studna sa vytiahla von, kym sa doniesol rebrik a kym sa dostala vacsina vody von aj taka hodina presla... telefon bol este aj fajne zablateny rozobral sa vyfenoval poskladal... trochu strajkoval ale nakoniec ide dodnes :)
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

pri pade do vody sa telefony nemaju fenovat lebo tam potom vznika vlhky vzduch alebo para a to ho este viac dose... :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

:? :? :? to mas lepsie...ja som predaval cez intternet mobil a nejaky angliican sa mi ozval nech to poslem do nigerie jeho synovi a az potom co sme to poslali,tak som zistil ze je to nejaka organizovana skupina zlodejov,ktora je jedna z najhladanejsich skupin na svete.......nie naj ale jednou z naj..........mal som stastie lebo zle som napisal adresu a vratilo sa to domov......... :lol: :lol: :lol: :lol: pol roka to cestovalo hore dole..........v zivote nic nepredavam cez net.........alebo som mal zlu stranku????
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

dexter7007 : to si posielal do nigerie? :roll:
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Johny141: telefon rozober a samotny plosak bez kamery, tlacitok displeja a vsetkeho co sa da odmontovat namoc do liehu na par hodin, dobre oper. nechaj vysusit. vyskusaj telefon s inou baterkou, tie robia obcas problemy. moj SE T610 preplaval 200m v bazene a asi mesiac lezal v sufliku s baterkou vovnutri. po mesiaci sa dostal ku mne, urobil som toto co som napisal, vymenil displej(odisiel radic na nom), zresetoval ochranny obvod b baterke a fici sa dalej. telefon funguje cca rok. lieh plosaku ani suciastkam neublizi.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ako to dopadlo?
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Martinekk napísal:Johny141: telefon rozober a samotny plosak bez kamery, tlacitok displeja a vsetkeho co sa da odmontovat namoc do liehu na par hodin, dobre oper. nechaj vysusit.
To myslis naozaj vazne? Totiz kamarat urobil nieco podobne pred tyzdnom...zoznamil svoju Motorolu s molekulami technickeho liehu a po vysuseni uz len sucho konstatoval,ze mu "rozozralo plosak". Nevidel som to na vlastne oci, a v tvojom prispevku chyba ironicky smajlik...tak takto treba cistit telefony?

Prdon za lama question... :D
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Myslel som to vazne, ja som to tak urobil na viacerych telefonoch a funguju doteraz. nepomylil si nahodou lieh s riedidlom C6000? na plosaku nieje suciastka alebo material, ktoremu lieh ublizi. teda ak to je poctivy telefon, coa dnes su. pri skusani telefonu skusaj s druhou, zarucene dobrou baterkou, ona ma totiz vnutornu ochranu ktora ju moze odpojit a neda sa ani nabijat. na 90 percent sa ten telefon da ozivit.
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

ja som sa na starej nokii hral hadika na hajzliku a spadol mi do vody tak som ho vybral rozobral a pysypal kriedov mne to pomohlo ta krieda vpije do seba tu vodu a telefon ide doteraz :D
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Martinekk: Oki, vdaka za tip. Pravdepodobne naozaj sa zmylil v chemikaliach, lebo telefon ma nefunkcny...Bola to stara poctiva Motorola, kde boli Hanojske veze...
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

mno inu ked padne nejaka elktronicka vec do vody kera je vodiva moze tam nastat skrat a ten moze odpalit nap. integrac alebo nieco ine popripadne ked je tam dlchsie ti baterka vytece ale je aj sanca ze sa mu nic nemusi stat ale korozia je svina a lcd display este vecsia :D ale tak vysusit nehat taky den bez baterky a snad pojde nebude to ako predtim ale pojde. Ja som si oblial telefon cajom a isiel este den :D a finish :D
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Ak je to stary mob tak to môžeš obliať hocičím a ak to je new tak tomu vadi aj trocha väčšie teplo :( (mne sa raz stalo že mobil som namočil do takeho čiernidla čo je na auto a ide v poho až na to že po stranach disp. je to trocha čierne ako to tam zatieklo :D ešte že bol čierny :) ) čím staršia výroba tým odolnejší :) viď Ericsson 628 :lol:
Napísať odpoveď