no urobil si co sa dalo... nechaj ho hlavne aspon den susit !!!
mne padol moj telefon do cerveneho striku... stale ide ale strasne rychlo sa vybija apri telefonovani ho len tak vyplne kedy chce...takze moc velke nadeje si nerob...
lenze voda je mozno ine ako strik
ocovi spadla raz tehla vtedy super fone 6210
do studne to ste mali vidiet cela studna sa vytiahla von, kym sa doniesol rebrik a kym sa dostala vacsina vody von aj taka hodina presla... telefon bol este aj fajne zablateny rozobral sa vyfenoval poskladal... trochu strajkoval ale nakoniec ide dodnes
to mas lepsie...ja som predaval cez intternet mobil a nejaky angliican sa mi ozval nech to poslem do nigerie jeho synovi a az potom co sme to poslali,tak som zistil ze je to nejaka organizovana skupina zlodejov,ktora je jedna z najhladanejsich skupin na svete.......nie naj ale jednou z naj..........mal som stastie lebo zle som napisal adresu a vratilo sa to domov......... pol roka to cestovalo hore dole..........v zivote nic nepredavam cez net.........alebo som mal zlu stranku????
Johny141: telefon rozober a samotny plosak bez kamery, tlacitok displeja a vsetkeho co sa da odmontovat namoc do liehu na par hodin, dobre oper. nechaj vysusit. vyskusaj telefon s inou baterkou, tie robia obcas problemy. moj SE T610 preplaval 200m v bazene a asi mesiac lezal v sufliku s baterkou vovnutri. po mesiaci sa dostal ku mne, urobil som toto co som napisal, vymenil displej(odisiel radic na nom), zresetoval ochranny obvod b baterke a fici sa dalej. telefon funguje cca rok. lieh plosaku ani suciastkam neublizi.
Martinekk napísal:Johny141: telefon rozober a samotny plosak bez kamery, tlacitok displeja a vsetkeho co sa da odmontovat namoc do liehu na par hodin, dobre oper. nechaj vysusit.
To myslis naozaj vazne? Totiz kamarat urobil nieco podobne pred tyzdnom...zoznamil svoju Motorolu s molekulami technickeho liehu a po vysuseni uz len sucho konstatoval,ze mu "rozozralo plosak". Nevidel som to na vlastne oci, a v tvojom prispevku chyba ironicky smajlik...tak takto treba cistit telefony?
Myslel som to vazne, ja som to tak urobil na viacerych telefonoch a funguju doteraz. nepomylil si nahodou lieh s riedidlom C6000? na plosaku nieje suciastka alebo material, ktoremu lieh ublizi. teda ak to je poctivy telefon, coa dnes su. pri skusani telefonu skusaj s druhou, zarucene dobrou baterkou, ona ma totiz vnutornu ochranu ktora ju moze odpojit a neda sa ani nabijat. na 90 percent sa ten telefon da ozivit.
ja som sa na starej nokii hral hadika na hajzliku a spadol mi do vody tak som ho vybral rozobral a pysypal kriedov mne to pomohlo ta krieda vpije do seba tu vodu a telefon ide doteraz
Martinekk: Oki, vdaka za tip. Pravdepodobne naozaj sa zmylil v chemikaliach, lebo telefon ma nefunkcny...Bola to stara poctiva Motorola, kde boli Hanojske veze...
mno inu ked padne nejaka elktronicka vec do vody kera je vodiva moze tam nastat skrat a ten moze odpalit nap. integrac alebo nieco ine popripadne ked je tam dlchsie ti baterka vytece ale je aj sanca ze sa mu nic nemusi stat ale korozia je svina a lcd display este vecsia ale tak vysusit nehat taky den bez baterky a snad pojde nebude to ako predtim ale pojde. Ja som si oblial telefon cajom a isiel este den a finish
Ak je to stary mob tak to môžeš obliať hocičím a ak to je new tak tomu vadi aj trocha väčšie teplo (mne sa raz stalo že mobil som namočil do takeho čiernidla čo je na auto a ide v poho až na to že po stranach disp. je to trocha čierne ako to tam zatieklo ešte že bol čierny ) čím staršia výroba tým odolnejší viď Ericsson 628