Telefonovanie cez Bluetooth
Telefonovanie cez Bluetooth
Chcem sa spytať či ekzistuje aplikacia na telefonovanie cez bluetooth. Bola by to fakt dobra vec.
Re: Telefonovanie cez Bluetooth
telefonovanie cez BT ? sak BT ma dosah tak 10m v idealnych podmienkach to sa uz mozes s tym clovekom rovno porozpravat z oci do oci ...Krni73 napísal:Chcem sa spytať či ekzistuje aplikacia na telefonovanie cez bluetooth. Bola by to fakt dobra vec.
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Telefonovanie cez Bluetooth
ved hej ale ked nemozes tak sa to celkom zijde a je to zadarmo.ob3l1x napísal:telefonovanie cez BT ? sak BT ma dosah tak 10m v idealnych podmienkach to sa uz mozes s tym clovekom rovno porozpravat z oci do oci ...
-
audiotrack
VIP
no asi nie, ale ak s ním nemôžeš kecať face-to-face, ta existuje plno chatov a to máš tiež zadarmo: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65156
-
Vesper
Professional
ale zase velka vacsina tychto BT chatov nefunguje pri kazdej znacke mobilneho telefonu a vo vseobecnosti je dost problem aby sa vobec podarilo chatovat dvom ludom spolu nehovoriac o viacerych... ale tak samozrejme ze to zalezi aj od triedy mobilu, len som chcel povedat ze kto ma BT a stiahne si chat tak este zdaleka nema vyhrane-vlastna skusenost 
-
ledenaster
Medium Professional
Presne tak, ja som si stahol Blue room, chat2U a valhalla chat a nicVesper napísal:ale zase velka vacsina tychto BT chatov nefunguje pri kazdej znacke mobilneho telefonu a vo vseobecnosti je dost problem aby sa vobec podarilo chatovat dvom ludom spolu nehovoriac o viacerych... ale tak samozrejme ze to zalezi aj od triedy mobilu, len som chcel povedat ze kto ma BT a stiahne si chat tak este zdaleka nema vyhrane-vlastna skusenost