Telekom optika

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Telekom optika

Príspevok od používateľa hojko »

Na mobile aj notebooku to mozes skusat, hoci maju AC, ale tvoj router AC predsa nema ;)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

To mi je jasne hojko, ale aj N kova wifi by mala zvladnut prenos vyssi ako priemere 35mbit, podla slov niektorych uzivatelov.
4040: nie vsade je dostupnych 300mbit (tu NR nie je, reps. na mojeje adrese, max 100mbit)

Skusim asi lepsi router napojit priamo na ADB, bol mi odporuceny ASUS RT-N18U, ale aj na neho som pozeral recenzie a niektori uzivatelia maju plnu rychlost a niektorym to ide 50-60mbit
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mala, ale ako vidis, tak u teba to nezvlada. A nikto z nas ti nedokaze povedat, ze preco je to tak. Ze ci je to tym starym routrom/modemom, ktory tam mas, ci je problme v ruseni alebo co. Bez toho, aby si to neskusil, tak to nezistis a nikto z nas ti tu nenapise s istotou, ze ti to pojde lepsie, lebo to moze ist kludne aj horsie. Su urcite veci, ktore sa predpovedat nedaju a preto jedina moznost ako to zistit, tak je ta, ze to proste skusis. Cize si kup z internetu daky lepsi router, trebars ten RT-N18U, mam ho napriklad aj ja a dalsi ludia z fora, vyskusaj a uvidis. Ked nepojde ako ma, tak ho vratis.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Takze pomohla kupa noveho routra, nakoniec som zobral lacnejsi TPlink Archer C25 (25€ !!) (ktory sice udava N wifi na 450mbit, ale je to blud) ale cez AC wifi ide plnou rychlostou net.
Napísať odpoveď