Telekom reklamácia
Telekom reklamácia
Ahojte, prestal mi ísť jack connector na iphone, ale to je jedno, chcem sa spýtať ako dlho trvá vybavenie reklamácie telefónu v t-mobile. Teda ako dlho budem bez telefónu? Najlepšie neake skúsenosti, z poslednej doby, keďže ho chcem mať čo najskôr opravený.
A ešte sa chcem spýtať, či mi treba s telefónom doniesť aj škatuľku, slúchadlá a iné veci čo boli v balení.
Ďakujem
A ešte sa chcem spýtať, či mi treba s telefónom doniesť aj škatuľku, slúchadlá a iné veci čo boli v balení.
Ďakujem
Re: Telekom reklamácia
Nedávno sme dávali reklamovať 2 telefóny, trvalo to cca 2 týždne a netrebalo doniesť nič okrem telefónu a záručného listu
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Cauko. Kedze mobil pojde do PPI-ETC kde som robil tak vybavenie reklamacie trva od nalady technika. Zvycajne ale cca aj tyzden popripade dva. Jedine ked neboli k dispozicii iphony na vymenu tak sa cakalo. Ale inak ti to vymenia kus za kus ak mas water indikatory v poriadku a ak nemas prasknute sklo ci moc otukany iphone.
Škoda, že tam už nerobíš aby si mi ho posunul trocha skôr 
Inak pri reklamáciach nevymýšľaju? iPhona mám v skvelom stave, ani neuvidíš že je používaný.
Hlavne sa bojím toho aby vinu nezvalili namňa keďže je to mechanická vec, no prestal ísť cez noc, večer išiel v pohode a ráno úplne blbol, teraz už nejde vôbec...
Inak pri reklamáciach nevymýšľaju? iPhona mám v skvelom stave, ani neuvidíš že je používaný.
Hlavne sa bojím toho aby vinu nezvalili namňa keďže je to mechanická vec, no prestal ísť cez noc, večer išiel v pohode a ráno úplne blbol, teraz už nejde vôbec...
-
Arkaz
Addict
Postupjenasledovny. Pozru sa na indikator pri jacku potom na indikator pri konektore. ak su biele ide dole zadny kryt. tam je dalsi indikator ak je aj ten biely OK. Pozru ci neni prasknuty alebo inak zavazne poskodeny. Ak nie menia kus za kus. ak nenabehne este skusia ci nieje podbyta bateria ale ak sa stazujes na Jack a splnas vyssie uvedene podmienky tak ti to vymenia bez testov. popripade dopln ze blblo home button a to ani nebudu testovat radsej hned vymenia 
no tak takéto rady sa zídu stále 
diky moc k+ posielam
diky moc k+ posielam
Oplatí sa v reklamácií uviezť všetky prkotiny a aj nepodstatné vady. Keď ich bude veľa možno usúdia, že by bolo výhodnejšie ti dať nový mobil. Mne už raz takto zmluvu zrušili, ale jednalo sa o SE.
nechcem rušiť zmluvu, iPhone je skvelý, nič iné nechcem. Mne je to jedno či mi ho vymenia alebo opravia 
-
TommyHot
Addict
Skoda, ze to nie je jak v USA, ze ti v apple store bez zbytocnych reci vymenia kus za kus.
-
miricleboy
Expert
dam to do tejto temy keďže je to podobny problém.
Kúpil som HTC Sensation od istého pána. Je v záruke v Telekome. Závada je zlomené a vypadnuté tlačidlo na ovládanie hlasitosti.
Otázky:
1. Uznajú mi reklamáciu keď nie som ten, ktorý telefón vyberal?
2. Musím ísť do Telekomu v ktorom bol telefón vybratý?
3. Zoberú na reklamáciu celý telefón alebo im bude stačiť zadný kryt? - nemám náhradný telefón
Kúpil som HTC Sensation od istého pána. Je v záruke v Telekome. Závada je zlomené a vypadnuté tlačidlo na ovládanie hlasitosti.
Otázky:
1. Uznajú mi reklamáciu keď nie som ten, ktorý telefón vyberal?
2. Musím ísť do Telekomu v ktorom bol telefón vybratý?
3. Zoberú na reklamáciu celý telefón alebo im bude stačiť zadný kryt? - nemám náhradný telefón
1. Myslim, ze musi byt pri reklamacii ten, kto telefon bral
2. To je jedno kam pojdes
3. neviem
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2012, 15:55)
3. neviem
3. neviem
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2012, 15:55)
3. neviem
1. zober si zarucny list
2. nie
2. nie
-
hojko
Site Admin
S reklamaciou bude zrejme problem, chcelo by to splnomocnenie od kupcu, ktory ti ho predal. Reklamovat to mozes hocikde. Kto vie ako sa postavia k zadnemu krytu, myslim vsak, ze budu chciet najskor cely telefon, ak ti to vobec uznaju.
-
Supersonic
Light Professional
V Telekome je problem az ked maju vratit peniaze vtedy zhanaju povodneho majitela ,ked doneses len na RMA tak nič neriešia.. to len v orange su s tym problemy 
napriklad ja som reklamovaval v telekome lg gd 510 a povedali ze presne o mesiac mi ho vratia s opravenim displayom stacilo len cisto mobil a zarucak a nemal by s tym byt problem podla mna 
-
guess.whoo
Redeemer
urcite ti zoberu cely telefon