Televizia v sidebare - problem asx (linky, subory)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Televizia v sidebare - problem asx (linky, subory)

Príspevok od používateľa skener »

Našiel som super miniaplikáciu do postranneho panelu vo windowse

Volá sa mini TV

Možete ju získať na tomto linku ma obrazok takých klasických kociek ako stv ked nevisiela

http://gallery.live.com/results.aspx?bt ... 1&p=1&c=37

Ale problem je v tom dostat tam slovenske a ceske stanice.

nasiel som funkcný link len na TA3 zatial a to tento. Ten si tam mozete pridat ked date na to nastavenie external stations a tam zadate nazov aky chcete a tento link a date pridat a uz ju tam mate.

http://online-media-archive.net/tv/watc ... =930&t=TA3

Problém je že by som chcel aj iné stanice tam dostať ako viasat history, spektrum.... v nasom jazyku a stv joj ci ine.
Neviete proste nejaké funkčné linky alebo tie subory. Ako som nasiel jedna sa o priponu asx. Ale mozno to zerie aj nieco ine kto sa vyzna poradte a dajte funkcne odkazy lebo mne sa nepodarilo take najst.

Diky moc
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Televizia v sidebare - problem asx (linky, subory)

Príspevok od používateľa ramaya »

viasat history, spektrum a pod. ti v blízkej budúcnosti určite nepôjdu , pretože to sú platené prémiové kanály.
Tú aplikáciu nemôžem odskúšať lebo mám len XP :(
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

Ale tak ak je to pravda tak to si ma nepotešil.
Inak nasiel som linky na slovenske stanice stv joj ... Ale ziadny mi nesiel. Tie su tiez platené alebo neposkytuju už takéto služby pozerania alebo som len nemal stastie ?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Buď sú tie linky na tej stránke zlé ( myslím ten odkaz v tvojom prvom príspevku ) alebo to nejak súvisí s autorskými právami.

Len tak námatkovo som tam zopár vyskúšal a išiel my iba Musicbox a pri TV Lux my vypísalo , niečo také , že tento program nie je možné šíriť prostredníctvom internetu kôli obmedzeným autorským právam ...

Treba vyskúšať večer keď budú televízne noviny na jednotlivých staniciach. Tie sú určite bez autorských práv.
Napísať odpoveď