Ten Sony nie je zly. Ale take veľke LCD su predražene. Navyše Digi TV na tom bude vyzerať hrozne. Plazma za podobnu cenu ponukne viac. Hlavne pri veľkej uhlopriečke a malo kvalitnom signale.
Prečo mu odporučať 50G20, keď za cenu toho Sony ma VT20?
Takže za seba vravim Panasonic P50VT20E: http://www.datart.sk/katalog/Plazmovy-t ... VT20E.html. Obrazovo je to jeden z najlepšich TV na trhu.
Samozrejme to 3D je len doplnok, takže to funguje ako ktorykoľvek normalny tv. Akurat s tym rozdielom, že maš možnosť pozerania aj 3D filmov (či hrania 3d hier). Samozrejme potrebuješ nejaky 3D zdroj, teda film alebo hru aj nejaky 3D prehravač (3D Blue ray, Playstation 3 alebo stači vykonnejši PC). V baleni k tomuto TV maš aj 2 pary okuliarov.
Ak znižiš v tejto uhlopriečke u LCD cenovy limit, musiš počitať s nižšim modelom (oproti tomu Sony čo si vybral) a teda automaticky s horšim obrazom. Prave preto je v tejto tvojej konštelacii (uhlopriečka/cena) lepšie voliť plazmu.
Ak sa predsa rozhodneš klesnuť na 1000€, tak potom odporučam model ktory ti ponukol eldorado, teda Panasonic P50G20E.
Ono to vyzera akoby som ťa od LCD odradzal. To nie. Ale realita je naozaj taka, že 50" a viac LCD obrazovo porovnateľne so spominanym plazmami, stoja omnoho viac ako 1000-1500€. Resp. môžeš mať aj obrazovo porovnateľny LCD, ale v menšej uhlopriečke.
ako je mi to viac menej fuk ci to bude LCD, PLAZMA alebo LED.
proste sa potrebujem zmestit do +- 1000€ a uhlopriecku urcite viac ako 42" (taku mame teraz na samsungu, a nizsie uz ist nechceme)
Ono tych značiek tv je okrem Philipsu a Panaka dobrych viacero. Sony, Toshiba, Sharp. Tak by som to ale nezovšeobecňoval. Všetko je zaležitosť porovnania konkretnych modelov v prislušnej kategorii či cene.
Parametre nie su vôbec podstatne. O obraze nepovedia nič. Su to len marketingove nezmysly.
Ten Panasonic je obrazovo lepši, ale samozrejme aj drahši. Každopadne ten LG je vzhľadom na svoju cenu veľmi dobra kupa. Iba neviem, či si oproti Samsungu ktory maš doma obrazovo polepšiš. Ak ti to však neprekaža, nevidim problem. Je to obrazovo fajn model. Za porovnateľne LCD v rovnakej uhlopriečke zaplatiš 2-3x toľko.
Len keď chceš ušetriť, nenakupuj v alze. Na PC a komponenty je to veľmi dobry a lacny obchod, ale elektronika je tam predražena. Aspoň teda väčšina.
ale ide aj tak asi o to urobit si prehlad doma a nakoniec vybrat to, co budu mat bud v datarte, alebo nay u nas v kamennom obchode
akurat nwm ako je na tom LG co sa tyka spolahlivosti...mam asi troska predsudky
ak by ste mi este mohli, tak v datarte popozerat co by bolo take co mozno najlepsie v rozmedzi od 0 do tych 1500€ (ale to je total maximum, najlepsie do 1000€) v okoli tej uhlopriecky 50" +-
Už to tu bolo. Najlepši je ten PANASONIC TX-P50VT20EA alebo do 1000€ P50G20E. To LG 50/60PK950 je porovnateľne s Panasonicom G20. Voči kvalite LG mať predsudky nemusiš. Nie je o nič menej spoľahlive ako ostatne značky. Pokaziť sa ti môže všetko.
Prečo to kupovať normalnou cestou v kamennom Datarte, keď na nete to maju lacnejšie. Doprava je zdarma. Choď si to pozrieť do obchodu a až potom to objednaj cez net, aby si vedel do čoho ideš. To je najmenši problem.
az na to ze pred tym si dal odkaz na alzu
a podla tej stranky je najlacnejsi v mall.sk za 999€ a v datarte (moj odkaz) 1019€, co je presne 20€ a tie obetujem za to, aby som ho mal este v dany den doma a dojdem si po neho priamo do kamenneho obchodu...
telku uz prosim nerieste (ak by ste nenasli nieco svetoborneho) zamerajte sa prosim na powerline
btw ryan dik za pomoc, mas u mna Kcko
eldorado detto