tema pre holky a prosim o nazor

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
5-ula
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

tema pre holky a prosim o nazor

Príspevok od používateľa 5-ula »

brala niektora z vas uz postinor??potrebujem jednu radu..prosim ozvite sa..dakujem vopred :?
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Kámoška brala, tak sa môžem popýtať :)
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:sry za to ze som chlap ale co je postinor? ak nechcete nemusite odpovedat.
To je taká tabletká, ktorú si dá baba po nechránenom pohl. styku...dostať to v lekárni za nejakých 450Sk
sopi20
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sopi20 »

ANONYMKA17 napísal:To je taká tabletká, ktorú si dá baba po nechránenom pohl. styku...dostať to v lekárni za nejakých 450Sk
resp. to ani nemusi byt po nechranenom styku, staci ked praskne kondom alebo sa stane daka ina neprijemnost..... nie je to sice ziaden zazrak pre organizmus, ale lepsie ako ked ma byt holka kvli blbosti, chvilke nepozornosti chlapa alebo proste kvoli blbej nahode v 17tich tehotna ;)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Nie som sice baba ale moje dve kamaratky si ju davali takze ak by som vedel tak mozem s niecim pomoct ;)
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

proste potrebujem vediet do kolkych dni pridu kramy
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

no moja kamoska to brala par krat a vzdy to malo rovnaky priebeh - vracala a bolo jej dost zle cely den. ja osobne takuto skusenost nemam - prevencia je prevencia :)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

5-ula napísal:proste potrebujem vediet do kolkych dni pridu kramy
No jedna kamaratka to dostala hned na druhy den a ta druha uz stresovala ze co jej nechodia a tej dosli asi po 10. dnoch (neviem ci nie nahodou az vtedy ako mala normalne dostat)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ANONYMKA17 napísal:To je taká tabletká, ktorú si dá baba po nechránenom pohl. styku...dostať to v lekárni za nejakých 450Sk
diky. uz viem co si mam pytat :lol: sry ak som sa vas tym dotkol niektorej
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

ades napísal:diky. uz viem co si mam pytat :lol: sry ak som sa vas tym dotkol niektorej
Tak ten smajlik svedci trosku o tvojej nezrelosti, podla mna.. Ved je to uplne normalna vec..

Inac aj ja som rad, ze ste to tu vytiahli, lebo doteraz som si myslel, ze treba ist k doktorovi a ten volaco da..
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:diky. uz viem co si mam pytat :lol: sry ak som sa vas tym dotkol niektorej
ako nechápem, prečo by si sa nám mal tým dotknúť...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nedotkol si sa, len mi stale nedochadaza myslenie tej dnesnej mladeze - ved taky postinor je predsa uuuuuplne najkrajnejsie riesenie. predsa by si mal mat vzdy na pamati, ze nemozes si len tak spat s kym sa ti zachce a bez ochrany... je to podla mna nezodpovedne a svedci o nezrelej osobnosti.... sorry, ale starsi mi asi daju za pravdu...
ades
Guru
Guru

zuzkazuzka napísal:nedotkol si sa, len mi stale nedochadaza myslenie tej dnesnej mladeze - ved taky postinor je predsa uuuuuplne najkrajnejsie riesenie. predsa by si mal mat vzdy na pamati, ze nemozes si len tak spat s kym sa ti zachce a bez ochrany... je to podla mna nezodpovedne a svedci o nezrelej osobnosti.... sorry, ale starsi mi asi daju za pravdu...
ja som to myslel zo srandy... ak mam vyjadrit svoj nazor tak uplne odmietam take nieco ako vztah na jednu noc a tak podobne... potom ked uz su ludia spolu dlhsie tak taketo podobne rozhodnutia zavisia na oboch...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:ja som to myslel zo srandy... ak mam vyjadrit svoj nazor tak uplne odmietam take nieco ako vztah na jednu noc a tak podobne... potom ked uz su ludia spolu dlhsie tak taketo podobne rozhodnutia zavisia na oboch...
ok teda, len som si z toho celeho vydedukovala, ze si sa zrejme ocitol v situacii, ked bolo treba riesit to postinorom.... tak sorac :)
ades
Guru
Guru

zuzkazuzka napísal:ok teda, len som si z toho celeho vydedukovala, ze si sa zrejme ocitol v situacii, ked bolo treba riesit to postinorom.... tak sorac :)
nemas sa za co ospravedlnovat :) neocitol a dufam ze ani neocitnem
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

asi tak...je to okamzite riesenie...je to silna hormonalna antikoncepcia ktora najlepsie chrani ked sa pouzije co najskor...cim skor dievca uzije postinor...tim je väcsia sanca ze neotehotnie..tato tabletka by sa mala zobrat NAJNESKOR do troch dni... :wink:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: tema pre holky a prosim o nazor

Príspevok od používateľa roman3x »

5-ula napísal:brala niektora z vas uz postinor??potrebujem jednu radu..prosim ozvite sa..dakujem vopred :?
sak sa spyam lekarnika, en o musi vedie najlepsie, nie?!?!?
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: tema pre holky a prosim o nazor

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

roman3x napísal:sak sa spyam lekarnika, en o musi vedie najlepsie, nie?!?!?
Ehm.. Naco otravovat lekarnika, ked tu mozno najde odpoved.. Takto je to pohodlnejsie.. Iked nedostane plne odbornu odpoved, hadam si s tym vystaci.. Sak keby nie, tak za nim behne :roll:
Elvie
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Elvie »

no ja som ho raz brala asi pred 2-3 rokmi.je to dobre svinstvo.bolo mi zle jak nikdy asi a kramy som dostala asi po 2 dnoch ale intenzita bola az dost silna.a pokazi ti to cely cyklus.nemozes si naplanovat kedy dostanes dalsie.asi 3 mesiace som mala problem potom s tym ze nepravidelnost ale ustali sa to.ale ked to musis zobrat tak ine vychodisko nie je ale viac sa oplati davat si pozor ako brat toto svinstvo.takze vela stastia nabuduce:)
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

pridam skor muzsku skusenost.priatelka raz bral a vravi ze ok.ale neodporuca sa to ako nahrada antikoncepcie.teraz berie logest.zevraj je dobry.
Napísať odpoveď