Temple Run - android hra
Temple Run - android hra
caute stiahol som si .apk hru temple run pre moj phone samsung galaxy mini. stiahol som si verziu pre ARMv6 aj pre QVGA phony. lenze problem je taky ze ked v zakrute treba odbocit tak ked cmahnem palcom napr. dolava tak skoro vobec nereaguje treba tak poriadne cmahnut asi 4krat za sebou... pomozete kde by mohla byt chyba? asi v tom ze je to supny mobil? alebo ze apk hra? lebo kamoska ma xperiu x10 a jej to ide plynule normalne
Re: Temple Run - android hra
preco si to nestiahnes z playstore? a mne to tiez blbo reaguje na LG P970... na 99% je to mobilom.. na iPade a vacsine tabletov, ktore som mal v rukach tak bez problemov
-
Corn Flake
Guru wannabe
iWin: Lebo je to upravená verzia pre staršie procesory
deathaxe: Skús nájsť inú verziu/verzie a skúšať.
deathaxe: Skús nájsť inú verziu/verzie a skúšať.
Temple Run - android hra
Mal som ju chvilku na iPhone.. Pokial si dobre pamatam ta hra sa ovladala slidom po screene, nie len tuknutim.. Alebo sa mylim? 
Phase
enze problem je taky ze ked v zakrute treba odbocit tak ked cmahnem palcom napr. dolava tak skoro vobec nereaguje treba tak poriadne cmahnut asi 4krat za sebou...
enze problem je taky ze ked v zakrute treba odbocit tak ked cmahnem palcom napr. dolava tak skoro vobec nereaguje treba tak poriadne cmahnut asi 4krat za sebou...
iWin : preto si to nestiahnem z playstorr pretoze ani nemozem . za to to hladam pomocou .apk.
Corn Flake : myslim ze ked budem hladat ine verziee a aj najdem tak oni uz budu (aspon ja myslim) jak keby prisposobene na silnejsie procesory a na ine rozlisenie a ja nemam ani jedno ani druhe. raz som stahoval fifu 2012 a mi neslo tukat tak som stiahol pre moje rozlisenie (QVGA) a islo
Corn Flake : myslim ze ked budem hladat ine verziee a aj najdem tak oni uz budu (aspon ja myslim) jak keby prisposobene na silnejsie procesory a na ine rozlisenie a ja nemam ani jedno ani druhe. raz som stahoval fifu 2012 a mi neslo tukat tak som stiahol pre moje rozlisenie (QVGA) a islo
No ked nemozes stiahnut oficialne z PlayStore tak to znamena ze tvoje zariadenie nieje podporovane.
ved ja viem rochedo tak preto som hladal .apk subory