Teoria pritahovania
Teoria pritahovania
Neviem, ale uz dlhsiu dobu sledujem a zda sa mi ze blondynky maju vacsiu sancu ze sa im paci blondak ako tmavovlase baby... Myslite si ze to je v genoch alebo kde zakodovane? Ze blondynky nejak podvedome viac inklinuju k blondakom a naopak? Naopak to nemam odsledovane iba na sebe a aj ked to neviem vysvetlit tak to plati (hovoril som aj v teme aky typ zeny sa vam paci...)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ee pozorujem to uz dlhsiu dobu a hovorim o prirodzenych blondynach.audiotrack napísal:bola doba (jej pozostatky ešte pretrvávajú) kedy bola blondína každá druhá. Možno si to pozoroval vtedy
Vidno ze si ma nepochopil... Ja viem ze su prave blondinky lebo s vacsinou z nich som kamarat alebo ich poznam dlho len tak z videnia.kinjeril napísal:Hm, dnes uz tazko rozoznas pravu od prirodzenia blondinu.
Inak si to nemyslim, ze su neak extra vyhladavaniejsie. Mozno sa ti to len zda.
Nejde mi o to ze su vyhladavanejsie ale ze si myslim ze: Blondinkam sa castejsie pacia blondaci, ako babam s inou farbou vlasov. A u mna to plati aj opacne aj ked podvedome...
-
axxis
Addict
ja som prirodzeny blondak a blondiny (ako prefarbene tak tie prirodzene) mali vzdy skor tendenciu ma neznasat
zatial co u tmavovlasych/rysavych (prefarbenych aj prirodzenych) dievcat pozorujem opak
ale ono je to skor tym, ze farba vlasov casto poukazuje aj na zivotny styl a nazory dotycnej. napr. nejaka prefarbena, torchu prihlupla blondina v ruzovom, ktora chodi s podobnymi kamaratkami na diskoteku balit chalanov, nakupovat topanky a robit si damske jazdy mi za prve nikdy neimponovala a za druhe ma ani nemali radi, lebo som si z podobneho typu dievcat robil otvorene srandu
a opacnej strany to bolo uplne naopak, blondiny prefarbene na tmavo pripadne neodfarbene dievcata (neodfarbene, lebo nechceli vyzerat ako vyssie uvedeny typ), ktore neboli uplne hlupe mi boli sympaticke a dokazal som si s nimi vytvorit dobry vztah.
takze ak si ta ktrochu frýkulín/metrosexual (bez urazky, len som tipol) tak by si sa nemal cudovat, ze po Tebe ide podobny typ dievcat
zatial co u tmavovlasych/rysavych (prefarbenych aj prirodzenych) dievcat pozorujem opak
ale ono je to skor tym, ze farba vlasov casto poukazuje aj na zivotny styl a nazory dotycnej. napr. nejaka prefarbena, torchu prihlupla blondina v ruzovom, ktora chodi s podobnymi kamaratkami na diskoteku balit chalanov, nakupovat topanky a robit si damske jazdy mi za prve nikdy neimponovala a za druhe ma ani nemali radi, lebo som si z podobneho typu dievcat robil otvorene srandu
takze ak si ta ktrochu frýkulín/metrosexual (bez urazky, len som tipol) tak by si sa nemal cudovat, ze po Tebe ide podobny typ dievcat
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Áno je to asi tak. Na Discovery Channel som videl nejakú reláciu, kde robili presne takýto vedecký výskum. A ženy si podvedome vyberajú partnera, ktorý sa im podobá, aby zachovali svoj genetický kód. Samozrejme, nie vždy, ale vo väčšine prípadov.
//
//
To si nemyslím ani ja. Hovorím, že si väčšina vyberá na základe podobnosti... Takže nie len vlasy...bolek napísal:Ale aj tak si myslím, že väčšina ľudí si partnera nevyberá len na základe farby vlasov.
To bolo krute...heheheTalian napísal:Dnes ťažko zistíš , ktorá je prirodzená , a ktorá nie .
Zvyčajne tie , ktoré chodia po escalátore opačne sú pravé .
//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2009, 14:38 )
Ty raz som ti niekde zavadila o podobnu studiu..ci je na tom niecom zbla pravdy fakt netusim.Spominalo sa tam,ze "prirodzenych" blondiniek rapidne ubuda,preto priroda zariadila,ze sa maju podvedome tahat k podobnej genetickej vybave..
a mozno co si vsimas je obycajny narcizmus,paci sa sami sebe a tym padom vyhladavaju akoby svoj vlastny obraz-aj take existuje...boh vie..
heh ja som zato,ze protiklady sa pritahuju..
-
triple
Guru wannabe
Re: Teoria pritahovania
je to len tvoj prípad.. ja môžem založiť tému so zistením, že na chalanov s bradou a okuliarmi idú mladé dievčatážeby? napísal:Neviem, ale uz dlhsiu dobu sledujem a zda sa mi ze blondynky maju vacsiu sancu ze sa im paci blondak ako tmavovlase baby... Myslite si ze to je v genoch alebo kde zakodovane? Ze blondynky nejak podvedome viac inklinuju k blondakom a naopak? Naopak to nemam odsledovane iba na sebe a aj ked to neviem vysvetlit tak to plati (hovoril som aj v teme aky typ zeny sa vam paci...)
loomy ale prefarbenie "hairsetu
" z vlastnej vole ma za nasledok zvysenie sebavedomia, pocit atraktivnosti...radost zo zmeny, priblizenie sa estet.idealu a pod. Najdolezitejsi je pocit pohody /trochen narcie/, AZ POTOM prichadzaju fetishe. Navzajom sa reguluju...
Moja teoria je ze panuje myslienkovy,duchovny i motivacny chaos medzi vztahmy, analyzovat to je len splet "vysomarenia sa" z javov.. pozrite si laskavo daku uletenu komediu, najlepsie situacnu a pochopite lepsie zakon nevyspitatelnosti, nahod az netriezvosti "lasky". Clovek nikdy nevie, ako sa kdo zachova -> socialna veta. Preto si tazku hlavu robia prave ty, co vo freetime nasavaju "rady, tipy a triky /biela magia/, "zarucene" signaly a obdobne navody typu Cosmopolitan,Emma a pod.na ziskanie nadhladu vo vztahu.
Moja teoria je ze panuje myslienkovy,duchovny i motivacny chaos medzi vztahmy, analyzovat to je len splet "vysomarenia sa" z javov.. pozrite si laskavo daku uletenu komediu, najlepsie situacnu a pochopite lepsie zakon nevyspitatelnosti, nahod az netriezvosti "lasky". Clovek nikdy nevie, ako sa kdo zachova -> socialna veta. Preto si tazku hlavu robia prave ty, co vo freetime nasavaju "rady, tipy a triky /biela magia/, "zarucene" signaly a obdobne navody typu Cosmopolitan,Emma a pod.na ziskanie nadhladu vo vztahu.
tak tak, baby si dvihaju sebavedomie rovnako ako chlapi
ked si myslime ze sa maluju prefarbuju pekne obliekaju kvoli nam tak sme na omyle, ony to robia aby si zvysili sebavedomie
a ak myslis vysomarenie sa zo situacii napriklad tie americke komedie ze - nemozes volat 2 dni po prvom rande a po prvom rande pred domom baby s ktorou si bude prva pusa atd atd... tak hej urcite su niektore zakonitosti, ktorym ked clovek rozumie tak sa mu lepsie chodi v socialnych situaciach
ked si myslime ze sa maluju prefarbuju pekne obliekaju kvoli nam tak sme na omyle, ony to robia aby si zvysili sebavedomie
a ak myslis vysomarenie sa zo situacii napriklad tie americke komedie ze - nemozes volat 2 dni po prvom rande a po prvom rande pred domom baby s ktorou si bude prva pusa atd atd... tak hej urcite su niektore zakonitosti, ktorym ked clovek rozumie tak sa mu lepsie chodi v socialnych situaciach