Prosim niekoho o radu ci mam teplotu grafickej karty v poriadku...
Graficka NVidia GeForce 9600 GT s 32 bitovou barevnou hlbkou
Procesor AMD Athlon 7750 dual core 2700 mhz
2.00 Gb Ram
Teplota:
CPU : 53-56 C°
MB : 36-43 C°
CPU rpm 3400-4000
Pitam sa len kvoly tomu ze mam obavy o grafcku kartu bo mi nedavno na nej odysiel ventilator a teraz mi tam namontovali nejaky new a nerad by som bol keby mi odysla cela graficka karta...
Dakujem vo pred za info...
tak po prve zmen nazov temy teploty cpu a chces vediet graficku?
po druhe ten procak vypada byt v pohode
po tretie ked chces vediet ci su v pohode teploty grafickej tak ich sem aspon daj
jadro 1 - 37 C°
jadro 2 - 37 C°
graficky procesor (GPU) - 38 C°
Ventilator procesora - 3.6
to je asi vsetko neviem este ake teploty by som sem mal nahodit bo stoho everustu som totalny magor...Ja sa bars nevyznam do tychto merani a diky ze si sa ozval...napis mi este prosim ta ci v tom evereste sa da nejako tie ventilatory nastavit abo nemusim nic nastavovat....diky vo pred...
das hore subor-->nastavenia-->dennik
zaskrtni zapisovat meranie do suboru html vyber kde ti to ma ulozit a dole pozaskrtaj teploty nechaj to pustene a chod daco hrat na hodinku dve a potom to sem pridaj
To som hral Shift 2 ku a som ho spustal cez Game Booster 2.0 ... Prosim vas poradte mi ci mam ok kompik abo nieco mam v nom vytuningovat popripade nastavit abo nainstalovat aby mi fungoval co naj...Diky vo pred...
Diky velmi pekne za info...Už konečne možem byt kludny...Dufam ze sa uz nic na kompe nedodrbe bo uz 3x bol v servise...raz dvd mechanika,zdroj a nedavno na grafickej karte mi odysiel ventilator...