Teror v Parizi

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Teror v Parizi

Príspevok od používateľa eMPiko »

aacid napísal:nieco mi nesedi na tom co pises...
na jednej strane pises ze presiel balkanskou cestou bez toho aby ho kontrolovali, na strane druhej pises ze vedeli ze isiel cez grecko... ako to vedeli ked ho nekontrolovali?
Z mojho prispevku predosleho:

France's Interior Minister Bernard Cazeneuve told reporters that he had received intelligence that Abaaoud had passed through Greece on his return from Syria.

Tento fakt zrejme odhalili az po utokoch vramci vysetrovania (napr. svedecka vypoved zadrzaneho, alebo dokazy v jeho byte)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ok, ja som to pochopil tak ze tuto informaciu mali pred utokom... asi to nebol potom az tak ostro sledovany clovek ze sa o jeho pohybe zacali zaujimat az po utokoch...

problem je to ze stale pracujete s tou uvahou ze ak by nebolo utecencov tak sa sem ziadny terorista nedostane. ved utecenecka vlna je len docasna vec, za chvilu sa to znormalizuje, zase budu prisne kontroly na hraniciach a uz sa k nam v zivote ziadny terorista nedostane, nemajte strach :)
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

aacid napísal:ok, ja som to pochopil tak ze tuto informaciu mali pred utokom... asi to nebol potom az tak ostro sledovany clovek ze sa o jeho pohybe zacali zaujimat az po utokoch...

problem je to ze stale pracujete s tou uvahou ze ak by nebolo utecencov tak sa sem ziadny terorista nedostane. ved utecenecka vlna je len docasna vec, za chvilu sa to znormalizuje, zase budu prisne kontroly na hraniciach a uz sa k nam v zivote ziadny terorista nedostane, nemajte strach :)
Oni sa o jeho pohyb zaujimali, ale podla ich informacii bol stale v Syrii a tam prirodzene nemali velky prehlad.

Pravdupovediac vobec nerozumiem tej logike, ze aj tak by sa sem nejaki teroristi dostali. To ze nejake opatrenie nie je 100%, ale len 99% neznamena ze ho vobec nezavedieme a nechame sem prist hocikoho. Podla tejto logiky mozeme zrusit policiu a cely sudny system, lebo vzdy sa nejaky zlocinec najde...

Kedy ocakavas ze sa utecenecka vlna skonci, ked bude v Afrike a na Blizkom Vychode mier? To si asi este chvilku pockame. Ja nie som az tak proti imigracii, ale skor proti sposobu akym Europa celu tuto problematiku zvlada. A zatial to vyzera tak, ze sa s tym nasa politicka elita vobec nedokaze vysporiadat.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

robis z toho extrem, nikde som nepisal ze pokial nie je opatrenie na 100% tak ho netreba vobec. otazne skor je kolko realne sem tych teroristov utecenci privezu a ci je potrebne vsetkych kvoli tomu nechat na pospas vlastnemu osudu, aj tych co o ozaj potrebuju. (ale to sa zase dostavame do dalsej casti kruhu kde vybudete tvrdi ze vacsina utecencov su ekonomicky imigranti, my budeme tvrdit ze to tak nie je a tak stale dookola...)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

To ako do EU prislo 800.000 kucharov, ci ako? :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No podla toho ako to vacsina z Vas berie tak asi aj hej...good point, mna to ani nenapadlo, ale dava to logiku, lebo ked sa jeden moslim odpali, tak sa chce odpalit aj tych 800 000 podla beardiho a spol, takze to plati aj v tomto pripade, ked je jeden moslim kuchar, a robi to z dobreho srdca, tak asi vetci by mali byt taky.

(chvilku som premyslal ci to tu dat, a nakoniec som sa rozhodol, ze je to dobre sirit to, aby sa nesirili iba zle spravy, ale aj stipka dobreho)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nie vsetci, len je zvysena sanca, ze budu zradikalizovani
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Citam to tu pravidelne ale nevsimol som si ze by niekde beardi pisal ze sa chce odpalit 800k ludi.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie napísal:nie vsetci, len je zvysena sanca, ze budu zradikalizovani
Tak potom je aj zvysena sanca, ze bude dost takychto ludi v dave ako som dal link vyssie. Deal?
beardie
Redeemer
Redeemer

to nikde nepopieram ani som nikdy nic take nespomenul, ide mi len o tych extremistov
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/375 ... -radikali/

No a teraz uz len zistit, ktori z nich su kuchari a ktori su radikali. :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ale to snad nikto nemohol byt taky naivny (ani samotne vlady EU), ze magori sa nebudu snazit vyuzit tie masy ludi a prepasovat sem svojich blaznov, ktori len cakaju na cas a miesto, kde sa odpalit. Ale urcite v tej mase je mozno tak jedno (ak vobec) percento, ktore ma taketo umysly, zvysok, ako sme to uz pisali 1000 a 1 krat su ludia, ktori utekaju z domova pred vojnou (medzi ktorymi su aj ekonomicku utecenci, ale tych treba otocit rovno na hranici naspat).
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

No veď a to jedno percento (+ ekonomickí migranti) sú dôvod, prečo sú Slováci "xenofóbni". Bodka. Neviem, čo sa tu stále rieši.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

To, ze par ludi nevie pocitat a su blbci, neznamena, ze za nimi musi ist cele stado, ako ovce. Aspon podla mna.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

blbec si ty, pretoze jedno percento z miliona je 10 000 .... 10 000 ludi co sa ti vedia odpalit do vzduchu, teraz sa ich na tom masakri podielalo 8 a vravi o tom cely svet. 8....vies ratat P4ra?
naucil ta to niekto ? lebo ked ich je potencialne 10 000 a moznoze aj viac, tak je to obrovska sila ktoru nikto nevie zastavit, lebo ju nikto nema pod kontrolou, lebo nikto nevie kto je kto. :| Teba niekto spravil IT ckarom P4ra ? lebo mas rozmyslanie debila, ktoremu patri do ruky metla a smetak. IT ckar by mal vediet ratat.

Vo francuzku bolo vsetkym jasne ukazane ze situaciu pod kontrolou NEMAJU a ani nebudu mat.
beardie
Redeemer
Redeemer

A total of 21,748 people had been given deportation orders by the Migration Agency at the end of October – the largest number in history, the Aftonbladet tabloid reported on Friday.

Of those, 14,140 are registered by police as 'departed' or 'wanted'. Some are believed to still be at unknown locations in Sweden while others are thought to have left the country.

"We simply don't know where they are," Patrik Engström, head of the national border police, told the newspaper.
aka je sanca, ze aspon 1 promile z tychto bude radikalizovana? :|
link
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Zase to s tym terorizmom netreba brat tak hrozne, hore hlavu, ale zase nie moc, lebo aj pri nepozerani sa pod nohy mate asi vacsiu moznost zomriet ako pri utoku teroristom :)

"Some 450 Americans die each year when they fall out of bed, 26 times more than are killed by terrorists."

http://www.washingtonsblog.com/2015/03/ ... orist.html
beardie
Redeemer
Redeemer

vtedy umieraju po jednom ich blbostou a neopatrnostou, nie nasilnou smrtou s dalsimi desiatkami podobnych po vybuchu bomby alebo na strelne poranenia
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

vyhasne ludsky zivot, vyhasne, dufam ze sa ti nepodari zomriet takou blbou smrtou a tvoj zivotny koniec bude vznesenejsi...

chcel som len podoknut na to, ze ziaden migrant na Slovensko nema v plane ist, ziaden terorista uz duplom nie, ak ked mozno s tymi piatimi vojakmi v Mali sme to vsetko pohnojili :D

Ludia sa na Slovensku boja bubaka, ktory ani na Slovensku nikdy nebude strasit...
Napísať odpoveď