Tešíte sa na leto?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ktoré ročné obdobie máte najradšej?

Jar
21
10%
Leto
160
73%
Jeseň
15
7%
Zima
24
11%

Celkom hlasov: 220

Dappled_man
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dappled_man »

Ja mam najradsej leto.V zime je hrozna nuda!V lete kupko,sporty,teplo,baby.... :P
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

jednoznacne leto lebo je teplo chodim na kupko s kamosmi prehanam sa na bycikli a hrame futbal proste leto je najlepsie :D
sweetrose
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sweetrose »

Ja som tiez za leto :P dovolenka pri mori :roll: s kamoskami chodime na kupka,opalovanie, korculovanie,bicyklovanie....fajne teplo seven heaven
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Ja by som jar a jesen zrusil uplne ... take nanic obdobia ... stale prsi je hnusna teplota rano berem sveter poobede sa idem povyzliekat az do trenirok odo toho ako je teplo.... Zima je ok tak proste zoberem vetrovku a viem ze som v poho cely den ... Zima je suuuper lebo neje robota v zahrade , dni su kratke a v zime je sneh... Leto je tiez v pohode ... len to ze cez dni sa dost casto maka a nemusi vyst cas na fun ....
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

najradsej mam jednoznacne jesen a jar ! ale jar o trosku viac.
gfru
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gfru »

Leto + : pekne pocasie, burky, pravy gulas, klobasky :D
Leto - : hmyz, nikto nie je na icq, svieti do monitoru slnko, viac smradu
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Neznasam zimu ale bral by som keby pocas horucich letnych dni zacal padat sneh. Najlepsie na tom je ked cely den ste niekde von bicyklujete alebo na kupalisku a potom vecer idete niekam sadnut. Sedite vonku na terase, popijate pivko, bezstarostny zivot (len niektori) a je vam dobre...

Pripijam na slno, ktore vyzlieka zeny do plaviek a na nas, co dokazeme este viac.
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Jednoznacna volna - LETO :D Ziadna skola, brigadky sa preziju, pekne teplucko, same akcie(opekajdy, byty,..), sporo odete babenky, cez den kopec sportu, proste pohodicka.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

prosex napísal:Neznasam zimu ale bral by som keby pocas horucich letnych dni zacal padat sneh. Najlepsie na tom je ked cely den ste niekde von bicyklujete alebo na kupalisku a potom vecer idete niekam sadnut. Sedite vonku na terase, popijate pivko, bezstarostny zivot (len niektori) a je vam dobre...

Pripijam na slno, ktore vyzlieka zeny do plaviek a na nas, co dokazeme este viac.
jo jo to je moje byt cely den na kupku alebo na bicykli a zvysok dna presediet na terase :wink:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

No ja nemám rád moc ani zimu ani leto.V jednom idete zomrieť od tepla v druhom od zimy...Ale mám radšej leto lebo súú aspoň prázdniny...A najlepšie obdobie je jar.Npotíte sa ale mximálne si prehodíte budnu cez seba a je pohoda.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

insane napísal:Jednoznacna volna - LETO :D Ziadna skola, brigadky sa preziju, pekne teplucko, same akcie(opekajdy, byty,..), sporo odete babenky, cez den kopec sportu, proste pohodicka.
No tak take prazdniny by som bral ! to je proste parada taky zivot ... moja realita je asi takato: od konca zimy zhanam brigadu na leto, ale nedari sa mi, cize asi budem cele prazdniny doma makat zadara :? Asi 1km mam od domu Zemplinsku siravu a asi 2km mam jazero ale dostanem sa tam asi tak 4-5x za prazdniny kedze budem doma makat ... A preto , ze doma sa pravdepodobne nebude len okopavat zahrada, kozit, susit, zbierat seno ale asi sa bude robit aj nieco tazsie a to praca typu ... vozenie hliny , klcovanie starych stromov, vozenie kamenov, stavanie terasy, kopanie pripojky na vodu, vymena okien, izolacia domu .... proste o "zabavu" mam na prazdniny postarane :?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

miki690 napísal:No tak take prazdniny by som bral ! to je proste parada taky zivot ... moja realita je asi takato: od konca zimy zhanam brigadu na leto, ale nedari sa mi, cize asi budem cele prazdniny doma makat zadara :? Asi 1km mam od domu Zemplinsku siravu a asi 2km mam jazero ale dostanem sa tam asi tak 4-5x za prazdniny kedze budem doma makat ... A preto , ze doma sa pravdepodobne nebude len okopavat zahrada, kozit, susit, zbierat seno ale asi sa bude robit aj nieco tazsie a to praca typu ... vozenie hliny , klcovanie starych stromov, vozenie kamenov, stavanie terasy, kopanie pripojky na vodu, vymena okien, izolacia domu .... proste o "zabavu" mam na prazdniny postarane :?
myslis vinianske jazero? tam som stravil moje najkrajsie prazdniny... to boli casy kedysi davno...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

najhorsia je asi zima... sice v lete si hovorim ze keby uz pride zima ale ked to uz je tak je to zleeeee. :D
podla mna idealna je taka trochu tepla a sucha jesen :wink:
piton24
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

piton

Príspevok od používateľa piton24 »

predsa leto lebo je teplo nemusis chodit do skoly :lol: :lol:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Leto -> keď je pekne > neprší, nefúka, je horúco
Zima -> keď je naozaj zima a veľa snehu
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no ya sa neviem dockat alee co nebolo jee...jááj tak sa tesim fuu akurat dnes zo sturova...LETO...LETO
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

momentalne jdnoznačne leto asi pred dvoma rokmi to bola ešte zima ale zistil som že čim som starši tym vac sa mi zima nepači sice rad lyžujem ale na leto sa tešim ovela viac už sa neviem dočkat prazdnin ale aj zima ma niečo do seba :) jar sa tieš da ale nemam rad ked sa všetko topi a je mokro a najviac neznašam jesen
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Najradsej mam zimu, vsade kopa snehu, ladu a je to o drzku :) :wink:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dead_Warrior napísal:Najradsej mam zimu, vsade kopa snehu, ladu a je to o drzku :) :wink:
ja zimu nemam az tak moc rad lebo idem vonku a potom mi je teplo ked som naobliekany a vsade je veeeeela clapkanice najlepsie mas leto vyjdes vonku v krataskoch a mas :D
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

v zime musi byt vela snehu a malo dazdu
v lete teplo a raz za 10 dni dazd :)
Napísať odpoveď